capul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 En iyi laternatiflerden biri o...Rock olmasın da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Batman & Robin'deki gibi bok etmesinlerde. Sonuçta sadece kas yığını olmaktan öteye giden bir karakter. Adam 6 dil biliyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Milo Ventimiglia söylentilere göre Robin için düşünülüyormuş,elemanda oynamak isterim demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 robinli çekilse de bu yönetmenle film güzel olamaz mı? bence olur ama ben de kılım robine, süper güçlerim olsaydı ağzını burnunu kırardım, slip donuynan koştururdum mahallede robini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yok zaten jonathan nolan kesinlikle robin olmayacak demiş,dedikoyduydu konu uplansın diye yazdım sdafsd şok edici itiraflar, fox tv farkıyla geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 milo'ya başka bir rol versinler ama oynasın yani yakışır bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Aynı anda 2 süper kahraman birden oynamayı tercih etmez çoğu aktör, dedikoduyu kim patlatmışsa biraz fazla uçmuş galiba. Ya da heroes bittikten sonra çekilir diye hesaplıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar