Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kim Nerde Ne zaman Ne Yapıyor..vs?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben uzun ugraslar sonucunda girebildim.
Bartz da simdilik lvl 5 bir dark elfim var nick "Mistx"
başka oynayanlar varsa beraber takılabilirz.
umarım akşam da girebilirim[signature][hline]No time for tears
No time to run and hide
No time to be afraid of fear
I keep no time to cry

Mesaj tarihi:
benim nick eseke lvl 11 im eğer yardım istersen mesaj atarsın..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
Guru, Irk olarak ne oynatıyorsun? birde lvl ne ile kasıyorsun genel olarak lvl 10 dan sonrası baya zormuş öyle diyorlar.[signature][hline]Once, ßleeding is in My Own ßlood, Cant Help it.
Mesaj tarihi:
Hmm ben fighter im
lvl 6 oldum power strike mi ne ona verdim 2 skill point
acaba beklesemiydim[signature][hline]No time for tears
No time to run and hide
I keep no time to cry

Mesaj tarihi:
yok zaten alcaksın yani mecburen
sonra relax a ver
weapon mastery ve armor mastrey alırsın
gladyatör yapcaksan eğer mortal strike verme[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
DarkElf - Dark Mage im Dark Wizard için kasıyorum, genelde stone soldier avlıyorum 414 exp. ve 16 SP veriyorlar 100-150 arasıda Adena drop oluyor..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
Kain de oynuyorum level 12 Dwarf , location Dwarf village
Nick :Tewar , Kain de oynayan varsa beklerin.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
dl @ %72
yeni başlıycak olanlar toparlaşalım da team falan olalım. oyun içi chat room gibi bişey varmı?[signature][hline]beer helping ugly people have sex since 1862
Mesaj tarihi:
lvl 7 arkadaş ariyorum :) 0900 aramya gerek yoktur herhalde hehe[signature][hline]No time for tears
No time to run and hide
I keep no time to cry

• Yeni Oluştur...