Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Var mı bir çözümü? Ne patch indiriyorum ne login olabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bir süre sonra düzelir şu an patch yüklemesi devam ediyor büyük bir olasılıkla.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Serverlar acok degilmi şu an? Yani patchleme işlemi bitmedi mi? Bu arada dial up ile baglanınca indiriyor patch ama nedense adslde sorun oluyor VE patch toplam ne kadar bugünkü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 oyuna girsen bile suan oynamak nerdeyse imkansız ping 500 civarlarında. sadece bende degil bu durum. aksama duzelir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Patch kaç MB. Ona göre dial upla DW edicem gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 valla şirketten ewe bağlandım indirmek için ,arada baktığımda 1 5mblık birde 14mb lık patch gördüm bakmadığım sırada başka parçalar indirdiyse bilemiyroum ,en azından fikir vermesi acısından buraya yazayım dedim. umarım sorunun en kısa sürede düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bendede oldu aynı sorun oyunun klasorunun icinden direk ageofconan.exe yi calıstırınca basladı dwnload etmeye.. ha buarada bende isyerinden download ediodum ondan bakamadım hic kac mb olduuna ama 1 den fazla patch var onu biliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Yok olmuyor patch falan delircem ya offff. Smileadsl denmi sorun acaba diyeceğim ama ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 official forumda tecnical kısmına yazsana sorununu yada baksana aynı sorundan başkalarında varmıymıs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Absolut said: Var mı bir çözümü? Ne patch indiriyorum ne login olabiliyorum. bahane olsun, birak. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 patch cekerken bende sorun yasadim, 3. kerede zar zor cekti, ilk 2 seferde atlaya atlaya cekti, 60% 70% gibi not responding dedi. tekrar tekrar deneyebilirsin veya aoc klasorunun icinde patchersetup.exe var daha denemediysen onu deneyebilirsin, sayet ben her patchde onu kullanmak zorunda kaliyorum. could not connect to patch server mesaji aliyorum patcher i direk calistirmaya calistigimda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Absolut acaba aoc launcer tarzında patch server ı bypass edecek bir addon kullanıyor musun diye merak ettim, birde ,forumları biraz karıştırdım; patchlemeye başlamadan önce network kartını disable edip sonra tekrar enable ederek denermisin birileri için cözüm olmuş forumdan okuduğum kadarı ile ama sorunu birebir senin ki ile aynımı bilemiyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Bu farklı bir durum.. Ama eror kod 103 alınca usteki linki tıklamanız yeterli..Orada denilenleri yaptım..14mb tn sonra 213mb çekiyor.Bu bitince bakalım ne diyecek:.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar