Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Could not connect to patch server! Can not continue

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Serverlar acok degilmi şu an? Yani patchleme işlemi bitmedi mi?
Bu arada dial up ile baglanınca indiriyor patch ama nedense adslde sorun oluyor VE patch toplam ne kadar bugünkü?
Mesaj tarihi:
valla şirketten ewe bağlandım indirmek için ,arada baktığımda 1 5mblık birde 14mb lık patch gördüm bakmadığım sırada başka parçalar indirdiyse bilemiyroum ,en azından fikir vermesi acısından buraya yazayım dedim. umarım sorunun en kısa sürede düzelir
Mesaj tarihi:
bendede oldu aynı sorun oyunun klasorunun icinden direk ageofconan.exe yi calıstırınca basladı dwnload etmeye..

ha buarada bende isyerinden download ediodum ondan bakamadım hic kac mb olduuna ama 1 den fazla patch var onu biliorum
Mesaj tarihi:
patch cekerken bende sorun yasadim, 3. kerede zar zor cekti, ilk 2 seferde atlaya atlaya cekti, 60% 70% gibi not responding dedi. tekrar tekrar deneyebilirsin veya aoc klasorunun icinde patchersetup.exe var daha denemediysen onu deneyebilirsin, sayet ben her patchde onu kullanmak zorunda kaliyorum. could not connect to patch server mesaji aliyorum patcher i direk calistirmaya calistigimda
Mesaj tarihi:
Absolut acaba aoc launcer tarzında patch server ı bypass edecek bir addon kullanıyor musun diye merak ettim, birde ,forumları biraz karıştırdım; patchlemeye başlamadan önce network kartını disable edip sonra tekrar enable ederek denermisin birileri için cözüm olmuş forumdan okuduğum kadarı ile ama sorunu birebir senin ki ile aynımı bilemiyorum ...
  • Yeni Oluştur...