hydebeach Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 son derece etkileyıcı,baslarda sıkıcı ama bıraz sabredenlerın sonunda meyvesını gerılım olarak toplıyacagı basarılı bır flım ; ispanyollarda bu ısde var dedırten 1saat 15 dk gıbı kısa gıbı gorunen ama ızleyınce gerılmek ıcın bu zaman bıle yeterlı dedırten ızlenebılıtsı yuksek bır flım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bu filmi hollywood çekseydi, o paralarla, o oyuncularla, akıl almaz bir şey olurdu. belki bir remake :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 DVD'ye çekip unuttuğum filmlerdendi. İyi hatırlattın. Haftasonu seyir defterine ek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 konusunu fln anlatsaydın keşke. el kamerasıyla çekilmiş bir film sanırım da gerisi nedir. blair witch tarzında mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 çok güzel bir film. ben de iki gün önce izledim. konusunu da okumadan izledim, size de tavsiye ederim öyle izleyin daha etkili oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bir apartmanda mahsur kalan insanların yaşadıkları. show haber :p aslında mahsur değil, gerisi; karantinaya alınıyooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 onu demeyeceğidin. cidden ben konuyu bilmeden izledim, tek bildiğim korku filmi olduğuydu. çok keyif aldım (yani feci korktum bazın yerlerde gözümü kapadım lan!). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 o tür bir tanıtım videosuyla girmişlerdi zaten, maksat gözleri kapattırmak :D http://www.recmovie.co.uk/flash/#/menu/preview_clips/audience_reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 güzeldi gayet ama en sonda evdeki karı kılıklı zombimsi falan olmadı yani ayrıca cloverfield ile benzer yönleri var türleri farklı olsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Rec i izleyemedim acayip merak ediyorum..arastirirken suna denk geldim...hollywoodun remake konusunda hic gecikmedigine bir ornek.. Quarantine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 mono said: Rec i izleyemedim acayip merak ediyorum..arastirirken suna denk geldim...hollywoodun remake konusunda hic gecikmedigine bir ornek.. Quarantine şaka sandım, sahiciymiş, hemen bulayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Çıkmadı Quarantine daha yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 evet yok adı bile :D dedim yaptılar yahu, nası sözüm geçiyosa şu holivuda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 burtonesk said: onu demeyeceğidin. :D +1 son 10 dk soluksuz ızlenıyo emın olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 1.36 gb versiyonunu indirdim ama altyazı bulamıyorum :( yardım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 gerek kalmadı.yardım edeceğiniz yoktu zaten(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ben bu filmi yapanların taaa... Lan yıllar var böyle tırsmamıştım be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 şu anda izliyorum 20 dk. oldu başlayalı evde tek başınayım korkuyorum nası bi film lan bu vş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 of. ömrümde izlediğim en geren filmdi diyeyim. tam ekranda izleyemedim zaten çoğunu, msnden biriyle konuştum bir yandan falan çok kapılmamak için :D ara verdim sık sık bi de benim bünyem zayıf değil di mi film gerçekten sağlam? :D vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yok yok iyi cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 üşenmedim bi de yazı yazdım filmle ilgili sabahın köründe. reklam yapmak gibi olsun ya da olmasın isteyen girip okuyabilir.. :D http://yavuzselimk.blogspot.com/2008/08/rec.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 sonlara dogru cidden pacadan birakiyordum, ortam yumusasin diye televizyon falan actim heheh guzel yapmislar...diary of the dead gibi kötü filmden sonra iyi geldi... bide su handy-cam furyası bitsin artik yeter tadinda birakmak lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 mono said: sonlara dogru cidden pacadan birakiyordum, ortam yumusasin diye televizyon falan actim heheh guzel yapmislar...diary of the dead gibi kötü filmden sonra iyi geldi... bide su handy-cam furyası bitsin artik yeter tadinda birakmak lazim :) abi diary of deadi 2 gün önce izledim rezalet ötesiydi birazdanda bunu izleyecem gece mi izlesem acaba gündüz evde ses falan var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 spoiler / kiyaslama valla blair witch (ilk film oldugu icin, digerleri tirtti biraz eheh) cloverfield rec bu 3'u ayni cekim teknigini kullanarak farkli kulvarlara cıkmıs..rec de bir spikerin varligi, daracık bir mekandan durum bildirmesi guzel bir etki yapiyor...clover'da spikerlik cok daha azdi..birde recden farkli olarak dıs dunyayla iletisim tamamen kesilip hepbirlik olma durumu vardi..burda daha ufak capli bir gerilime 'seyirci' olarak baslatiyor adami sanki...en sonunda nightvision da baya dahil ediyor izleyeni o odaya.. diary of the dead tam olarak sıçış kalıyor bunların yanında, resmi dokuman niteliginde cloverfield izledikten sonra aynı numarayı iki kere yutturamamisti hadi leeeen diyip baslamistim filmi izlemeye...bide zombiler isirmadan önce bi poz kesip bakıyor kurbanlarina onu anlamıyorum..nereden ısıracagınımı düşünüyor nedir yani eheheh yani zaman verip izlemenizi oneririm iste eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 demin bitti film hala kalbim çarpıyor uzun zamandır böyle gerilim filmi izlememiştim. film için alcadrasa tsk(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar