Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Istanbulda kayitli yeni 3g iphone bulabilecegim biyer varmi ? Gittigidiyora falan baktimda millet sasirmis 1,800 ytl falan diyolar bi iphone'a bi de guvenemiyorum gittigidiyora her turlu fesatlik var adamlarda. varmidir kayitli adam gibi fiyata iphone satan biyer istanbulda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 hmm 200 dolara alip turkiyede 1500 liraya satsam, super olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ağustosun sonuna kadar bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 vodophone getiricek diye biliyorum ondan biraz beklesen daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Doğubank tan alabilirsin. Kayıtlı derken IMEI kayıtlı olur, garanti vs. yok yani. Yeni iPhone için o kadar para istemeleri normal. bin dolardan aşağı bulman oldukça zor bence. Ayrıca 200 dolara iPhone 3G getirtemezsiniz. Ağustos sonuna kadar beklersen Vodafone getirtecek yasal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 vodafone a kayidimi onceden yaptirdim ya talep formu falan ama iste stoklarla sinirlidir falan diyodu. neyse o zaman vodafone'u beklicem zaten eylul gibi almayi dusunuyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 roket adam said: Doğubank tan alabilirsin. Kayıtlı derken IMEI kayıtlı olur, garanti vs. yok yani. Yeni iPhone için o kadar para istemeleri normal. bin dolardan aşağı bulman oldukça zor bence. Ayrıca 200 dolara iPhone 3G getirtemezsiniz. Ağustos sonuna kadar beklersen Vodafone getirtecek yasal olarak. Ne kadar doğubank'Ta su sıralar fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 apple storelarin onunde hala kuyruk var, gunluk gonderiyo serefsizler, stoklar bitiyo o gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 said: Ne kadar doğubank'Ta su sıralar fiyatıTam olarak bilmiyorum maalesef, ama 800-1000 arası olduğunu tahmin ediyorum. 3G çok daha pahalı ve kırılmamış onu şu an almak hiç mantıklı bi hareket olmaz, 3G istiyorsanız beklemeniz lazım. Doğubank ta elemanlar tüm işlemlerini yapıp kullanılmaya hazır halde veriyorlardı. Her dükkanın vitrinde vardı bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 aga ben 3g de istemiyom :D normal iphone kaç liradır doğubankta? var mıdır yada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 200$'a alabilmeniz mümkün değil artık. apple store'un yeni politikası gereği hediye olarakta satılmıyormuş. mutlaka anlaşma istiyorlar. bakalım vodafone nasıl bir fiyatla satışa sunacak iphone'u.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 FromTheHell said: aga ben 3g de istemiyom :D normal iphone kaç liradır doğubankta? var mıdır yada? Vardır. Fiyatını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 oha 2 milyar'a alan varsa aliyim 2-3 tane burdan istiyen varsa 1 milyar'a bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1evas Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Disappear said: Istanbulda kayitli yeni 3g iphone bulabilecegim biyer varmi ? Gittigidiyora falan baktimda millet sasirmis 1,800 ytl falan diyolar bi iphone'a bi de guvenemiyorum gittigidiyora her turlu fesatlik var adamlarda. varmidir kayitli adam gibi fiyata iphone satan biyer istanbulda? 1.800 ytl olanlar 3G olanlar daha ucuza da var iyi araştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 geçen hafta sorduğumda 1300 $ istediler 3g için doğubankda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar