nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 O ne be :D Üstü kirlenmese hadi neyse de..
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 az da olsa yapsaydın yorum neymiş nerdeymiş falan
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Sivas'ta ilginç uygulama: Kaldırıma LCD gömdüler SİVAS’ta İstasyon Caddesi’nde yenilenen kaldırımlara yerleştirilen LCD ekranlarda deneme yayınına başlandı. Sivaslılar ayaklarının altındaki ekranlarda yayınlanan görüntüleri ilgiyle izledi. İstasyon Caddesi’nde yapılan düzenleme çalaşmalarında cadde boyunca belirli aralıklarla kaldırımlara 50 LCD ekran yerleştirildi. Üstü kalın cam koruma ile sağlamlaştırılan ekranlar deneme yayınlarına da başladı. Sivaslıların yeni yeni alıştığı ekranlara kent dışından gelenler meraklı gözlerle bakıyor. Bazıları kaldırıma gömülü LCD ekranların başında bekleyip dakikalarca izliyor. Bazıları ise uygulamanın gereksiz olduğunu belirtiyor. Gündüz saatlerinde ışık ve güneş yansımaları nedeniyle görüntü vermeyen ekranlar, akşam saatlerinde daha net izlenebiliyor. Belediyenin bu ekranlardan reklam yayını yaparak gelir elde etmeyi amaçladığı belirtilirken, uygulamanın başarılı olması halinde ekran sayısının 100’e çıkarılması planlanıyor.
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ligtv baglarlarsa o zmn guzel hizmet olur..
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 2 hafta veriyorum çıkarıp götürülmesine.
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Şimdi burası Türkiye dicem millet ayar vermeye kalkıcak aklınca da. Afedersiniz ama böle bi uygulamayı başka hiçbir yerde görebileceğimizi sanmıyorum ben.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 yorum yapma da baslik koysan fena olmaz.
throine Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 üç aya kalmaz söker götürürler sdfds edit: Asteroth -.-
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Hehehhehe kar yağınca falan üstü kar olucak. Çamur olucak. Enteresan. Hele o başında toplanmış insanlar daha da komik. Düşünsenize 50 tane ekran var önemli bi haber geçiyo başında bi adam dikilmiş aşağı bakıyo. Böyle mal bişi olabilir mi :)
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 dusunmeden yapilmis bir hareket, ya da sacma sapan bisey dusunmusler. yere lcd yeni bisey degil ama sokagin ortasinda ne alaka.
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 roket adam said: Hele o başında toplanmış insanlar daha da komik. Valla bende bakarım "Bune len böle" die
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Allahin sivasinda kar kiyamet olan yerinde ne alaka yahu.. Sanki o ekranlarin ustunu her dakika silacekler.. adam gibi reklam panosu yapmsana baskan ne bicm adamsin yahu.. Ayrica logor kapaklarini sokup satan adamlar o LCD lerin orda kalmasina kac gun musadece eder.. Luzumsuzluk abidesi...
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 roket adam said: Hehehhehe kar yağınca falan üstü kar olucak. Çamur olucak. Enteresan. Hele o başında toplanmış insanlar daha da komik. Düşünsenize 50 tane ekran var önemli bi haber geçiyo başında bi adam dikilmiş aşağı bakıyo. Böyle mal bişi olabilir mi :) ahanda bunu düşündüm ha! hemide sivas.. acaip buz olacak onun üstü.. yere atacaklarına bana atsalardı keşke
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 basinda adam toplansin diye yapmislar zaten, siz evdeki tvnin karsisinda toplanmiyo musunuz?
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 aquila said: basinda adam toplansin diye yapmislar zaten, siz evdeki tvnin karsisinda toplanmiyo musunuz? Hayir biz zenginiz hepimizin ayri televizyonu var..
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 farketmez gene tvnin karsisinda durma eylemi var, tvler karsisinda durulsun diye uretilmis aletler.
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 aquila ayarın bozulmuş bi düzelt gel hadi. bide çay koy.
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Buyur doyur karnını aquila
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Valla tabelada bundan başka bişey vermeyin yazıodu. Sorry.
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Dostlar saolsun ne demek... Aç insanı doyurmak lazım...
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 beni doyuracagina, hayvan besleyenler utansin.
Öne çıkan mesajlar