Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaldırıma LCD gömdüler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sivas'ta ilginç uygulama: Kaldırıma LCD gömdüler

SİVAS’ta İstasyon Caddesi’nde yenilenen kaldırımlara yerleştirilen LCD ekranlarda deneme yayınına başlandı. Sivaslılar ayaklarının altındaki ekranlarda yayınlanan görüntüleri ilgiyle izledi.
İstasyon Caddesi’nde yapılan düzenleme çalaşmalarında cadde boyunca belirli aralıklarla kaldırımlara 50 LCD ekran yerleştirildi. Üstü kalın cam koruma ile sağlamlaştırılan ekranlar deneme yayınlarına da başladı. Sivaslıların yeni yeni alıştığı ekranlara kent dışından gelenler meraklı gözlerle bakıyor. Bazıları kaldırıma gömülü LCD ekranların başında bekleyip dakikalarca izliyor. Bazıları ise uygulamanın gereksiz olduğunu belirtiyor.
Gündüz saatlerinde ışık ve güneş yansımaları nedeniyle görüntü vermeyen ekranlar, akşam saatlerinde daha net izlenebiliyor. Belediyenin bu ekranlardan reklam yayını yaparak gelir elde etmeyi amaçladığı belirtilirken, uygulamanın başarılı olması halinde ekran sayısının 100’e çıkarılması planlanıyor.
Mesaj tarihi:
Şimdi burası Türkiye dicem millet ayar vermeye kalkıcak aklınca da. Afedersiniz ama böle bi uygulamayı başka hiçbir yerde görebileceğimizi sanmıyorum ben.
Mesaj tarihi:
Hehehhehe kar yağınca falan üstü kar olucak. Çamur olucak. Enteresan. Hele o başında toplanmış insanlar daha da komik. Düşünsenize 50 tane ekran var önemli bi haber geçiyo başında bi adam dikilmiş aşağı bakıyo. Böyle mal bişi olabilir mi :)
Mesaj tarihi:
Allahin sivasinda kar kiyamet olan yerinde ne alaka yahu..

Sanki o ekranlarin ustunu her dakika silacekler.. adam gibi reklam panosu yapmsana baskan ne bicm adamsin yahu..

Ayrica logor kapaklarini sokup satan adamlar o LCD lerin orda kalmasina kac gun musadece eder..

Luzumsuzluk abidesi...
Mesaj tarihi:
roket adam said:
Hehehhehe kar yağınca falan üstü kar olucak. Çamur olucak. Enteresan. Hele o başında toplanmış insanlar daha da komik. Düşünsenize 50 tane ekran var önemli bi haber geçiyo başında bi adam dikilmiş aşağı bakıyo. Böyle mal bişi olabilir mi :)

ahanda bunu düşündüm ha! hemide sivas.. acaip buz olacak onun üstü.. yere atacaklarına bana atsalardı keşke
  • Yeni Oluştur...