PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 filmlerim falan sürekli kendi kendine silinemez, ismi değiştirilemez hale geliyor, reset atıyorum bazen düzeliyor bazen düzelmiyor. mesela filmi bi kere açarsam reset atmadan asla silemiyorum veya ismini değiştiremiyorum. hayatımda ilk kez böyle şey gördüm, help mi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 hangi programla aciyosan o program tam kapanmiyo olabilir task managerdan bak programi sorla kapat olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bie aptal windowsun preview hedesi buna neden olabiliyo hane filme tiklayinca gosteriyo ya o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bsplayer kullanıyorum, gayet düzgün kapanıyor. çıkan uyarı da dosya kullanımda falan değil zaten, direk erişim engellendi diyor =p işletim sistemim xp bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar