Dugnar Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Tüm herkese merhaba...Yazın aldığım DaoC'u ilk oynayışta beğenmemiştim ancak tekrar yükledim ve aylık üyeliğimi aktif hale getirdim.US'te Merlin'de oynuyorum.Hib Lvl 4 Celt'im ve Connla'dayım...Hiçbir şekilde quest alamıyorum.Silverlarımı harcayıp ata binip çoğu yere gittim ancak ordada quest veren bir kişi yok.Yardım edin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Kay Alb'e gel yardımın hasını yapalım ama Hib hakkında pek bilgim şu an için yok kusura bakma :)[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Buradan bakabilirsin questlere ve minimum levellarina, ona gore alirsin, npc npc gezmek yerine.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paticik Daoc bölümündede questler vardı orayada bakarsan türkçe olarak açıklamışlardı, sana epey yardımcı olur.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing [Bu mesaj kawa tarafından 28 Mart 2004 17:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 lancelot hibdeyim.hib oynamak istiyorsan lancelot a gel.lvl 20 üzeri bikac karakterim var yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar