Dugnar Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Tüm herkese merhaba...Yazın aldığım DaoC'u ilk oynayışta beğenmemiştim ancak tekrar yükledim ve aylık üyeliğimi aktif hale getirdim.US'te Merlin'de oynuyorum.Hib Lvl 4 Celt'im ve Connla'dayım...Hiçbir şekilde quest alamıyorum.Silverlarımı harcayıp ata binip çoğu yere gittim ancak ordada quest veren bir kişi yok.Yardım edin lütfen.
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Kay Alb'e gel yardımın hasını yapalım ama Hib hakkında pek bilgim şu an için yok kusura bakma :)[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer
Baggio Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Buradan bakabilirsin questlere ve minimum levellarina, ona gore alirsin, npc npc gezmek yerine.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
arian Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paticik Daoc bölümündede questler vardı orayada bakarsan türkçe olarak açıklamışlardı, sana epey yardımcı olur.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing [Bu mesaj kawa tarafından 28 Mart 2004 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Spartan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 lancelot hibdeyim.hib oynamak istiyorsan lancelot a gel.lvl 20 üzeri bikac karakterim var yardımcı olurum.
Öne çıkan mesajlar