Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Merhaba beyler,bayanlar bir arkadaşım ya bearshare yada limeware ile internet radiolarından kayıt yapıldığını hatta mp3 mp3 ayırıp kayıt ettiğini söyledi yayınların.Böyle bir program bilen var mı ? yoksa.. Başka bir program ile mp3 formatından kayıt yapabiliceğim bir program var mı ? Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Winamp plugini war internet radyosunu kaydeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Adı nedir Bonepart dün baya araştırdım ama düzgün bir kayıt programı bulamadım hep faso fiso :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Streamripper for Winamp 2/5 1.62 Beta 6 (Plug in-00.93Mb) Birşey buldum ilgilenenlerin bilgisine. Edit: Test edildi onaylandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Audacity ile kaydediyorum ben arada sırada, sonra bir editlerip, düzeleyip ogg yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar