Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 buda bole bi animdi iste :D siz siz olun tabbed chat otomatik degistirmis mi kontrol etmeden kimseye cevap vermeyin.. ozellikle ayni font kullanan insanlara.. bide ayik olmaya calisin iki zit islemi ayni anda yaparken sdfsdddsf.. hey allam ya. iyi geceler herkese =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 wqeqeqweqw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 kanka zaaiyat vermediğin sürece mühim değil :) zaaiyat böle mi yazılıyordu yahu tereddüt ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 zayiat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 tdk has arrived Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 anlamıştım bir gariplik olduğunu yazarken zaten :) zayiat, vay lan benim türkçe kopmuş gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 of harbi geçmiş olsun ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Aynısı zamanında bana da olmuştu tam olarak yazdıklarımı hatırlamıyorum ama "İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı" ile ilgili bi geyik yapıyodum kıza "İstanbul'u sikiyorum gözlerim kapalı ehöehö lalae HÖHLÖHL" tarzı bişiler yazmıştım bi de baya bişeyler döşemiştim arkasından benim algılamam baya bi uzun sürdü 3dk monitöre bakmayınca olmuyo tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 kıza ne oldu sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 O da ilk quibble'ın konuşmadaki kıza benzer tepkiler vermişti sonra da bi daha konuşmadım galiba zuh, bi de yakın arkadaşım felan da değildi yani o daha kötü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 off geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 of bana da oldu bikere bi kız arkla erkek arkın nickleri benziyodu birbirine biçim olarak ikisini karıştırdım kızla muabbete girdim işte napıyosun falan kız mevzuları nasıl diye ondan sonra muabbet nerden geldiyse abuk subuk cinsel gifler yollamaya başladım bunlar ne be falan dedi dedim noldu hoşuna gitmedi mi falan bi baktım kızmış ben gg tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 çok fena çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 HAHAFSDGHADESFGc süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Gunaydin =) Nasil begendiniz mi Fail`imi.. sdfsdfsd. Hala guluyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Ahahahhaaa ooffff harika yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ucuz atlatmışın yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar