Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quo Vadis split-up, vallahi öyle.

MADBOY

Öne çıkan mesajlar

Evet, Kanada'nın techdeath pioneerları dağılmışlar, 13 Temmuz itibariyle, listede kalan son konserlere devam edeceğiz diyorlar, sonrasında allah kerim zaten.

Stéphane Paré (vocals), Yanic Bercier (drums) and Dominic "Forest" Lapointe (bass) of the have announced their departure from the band. In a statement released to BLABBERMOUTH.NET, Paré explained, "As of today, July 13th, we are officially leaving the band for various reasons. As for the shows that are already booked, we are still going to perform as agreed, on a professional basis.

"This decision is the hardest for drummer Yanic Bercier as he has been in the band since day one, 15 years ago. As for me, I was in the band for more than 5 1/2 years."
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Madboi'un cpsine ek var paşalar.

"However, Bart said Quo Vadis is not over yet."

Kel ve göbekli gitar vokal abimiz tutuyor Quo Vadis'i, dağıtmayacakmış. Sevinir gibi olalım şimdilik, Orman'a bakarız artık =P.

Şimdilik active halen kısacası. Ha ne kadar kalır böyle bilemem. Last.fm'de de "on tour" gözüküyorlar zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

O videoyu koyduktan sonra ben de çok hata yapmış olduğunu fark ettim ama videolardan benim gördüğüm adam zil kullanımında hiç fena değil = Quo Vadis'te sorun olmaz.

Eski şarkıları kütür kütür çalacağına eminim ben bu dayının, ha ama yeni albüm hazırlığı da yapıyorlar, kendisinin besteleyeceği davul nasıl olur onu bilemem. Onun için de Martyr dinlemek lazım sanırım =) Quo Vadis'e yakışacak mı yakışmayacak mı bakıp anlayacağız artık.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de sorun olucağını sanmıyorum, zaten o amaçla söylememiştim (:
o videoda despised icon için ne sebeple çalıyo bilmiyorum ama zaten öyle hemen ezberlenip çalınabilecek şarkılar değil hata yapmasını hoş görürüm bi iki konserlik çalıyosa.
dediğin gibi Martyr dinlemek lazım asıl potensiyeli anlamak için. umarım yakışır quo vadis'e.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...