MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Evet, Kanada'nın techdeath pioneerları dağılmışlar, 13 Temmuz itibariyle, listede kalan son konserlere devam edeceğiz diyorlar, sonrasında allah kerim zaten. Stéphane Paré (vocals), Yanic Bercier (drums) and Dominic "Forest" Lapointe (bass) of the have announced their departure from the band. In a statement released to BLABBERMOUTH.NET, Paré explained, "As of today, July 13th, we are officially leaving the band for various reasons. As for the shows that are already booked, we are still going to perform as agreed, on a professional basis. "This decision is the hardest for drummer Yanic Bercier as he has been in the band since day one, 15 years ago. As for me, I was in the band for more than 5 1/2 years." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ulan bi izleseydik önce be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ULAAAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 AYILDIM LAN ASSSSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 lütfen bu topikte küfür serbest bırakılsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 şayzeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Zheld: Kız girmiş aralarına. Chast: Forest diye ayrı grup kuruyorlarmış göbekli gitarist abimiz hariç. Orman diye grup mu olur lan... Abaav. Orman. Olur lan olur. Neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Madboi'un cpsine ek var paşalar. "However, Bart said Quo Vadis is not over yet." Kel ve göbekli gitar vokal abimiz tutuyor Quo Vadis'i, dağıtmayacakmış. Sevinir gibi olalım şimdilik, Orman'a bakarız artık =P. Şimdilik active halen kısacası. Ha ne kadar kalır böyle bilemem. Last.fm'de de "on tour" gözüküyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 İnşallah düzgün bişeyler olur da, sağlam 2 grubumuz olur eheh. Ormana noldu acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Encyclopaedia Metallum'da bişey yok Forest ile ilgili, ya daha kurulmadı ya da dağıldı gitti fukaralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 O elemanlar yine birşeyler yapar da ben yanic in eskisi gibi leş tarzı birşeyler yapıp kendi kendini yemesinden korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 said: Hey guys, Bart here, just wanted to send my thanks to everyone who supported us for the past 15 years, hang on, more news to come your way soon! cheers! -b Facebook'taki Quo Vadis grubuna yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vongspawn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Güzel haber. Çifte ziyafet bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Baterist olarak Patrice Hamelin (Martyr, Despised Icon (session), Senate falan) alınmış, bakalım kısmet. Aşağıdaki arkadaş kendisi; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Yuhoha. Ormana mı yoksa quo vadis e mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Quo Vadis'e. Grup 2 kişi şu an =) Haftaya vokal açıklanacakmış, bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Christian Alvestram da Scar Symmetry'den ayrılmış bu arada.. Yoksa? dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vongspawn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 He. İlticaya başvuracak Alvestram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ahah yannız yeni davulcu ikinci vidyoda in the arms of perditionu becerememiş acayip hatalar var aheh, alex kadar (despised icon davulcusu) olmasa da iyiymiş, iyi olabilir quo vadise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 O videoyu koyduktan sonra ben de çok hata yapmış olduğunu fark ettim ama videolardan benim gördüğüm adam zil kullanımında hiç fena değil = Quo Vadis'te sorun olmaz. Eski şarkıları kütür kütür çalacağına eminim ben bu dayının, ha ama yeni albüm hazırlığı da yapıyorlar, kendisinin besteleyeceği davul nasıl olur onu bilemem. Onun için de Martyr dinlemek lazım sanırım =) Quo Vadis'e yakışacak mı yakışmayacak mı bakıp anlayacağız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ben de sorun olucağını sanmıyorum, zaten o amaçla söylememiştim (: o videoda despised icon için ne sebeple çalıyo bilmiyorum ama zaten öyle hemen ezberlenip çalınabilecek şarkılar değil hata yapmasını hoş görürüm bi iki konserlik çalıyosa. dediğin gibi Martyr dinlemek lazım asıl potensiyeli anlamak için. umarım yakışır quo vadis'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 http://www.myspace.com/quovadis1 Yeni şarkımsı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 şarkı hoş. ama o eski hafif "groove" u bulamadım nedense. arsisimsi bi değişim olmuş, daha da bi teknik olmuşlar. ama güzel cidden. hadin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Steve abimin hoyratlaşarak yaptığı olayı dayı yavaş yavaş takılarak yapmış, bir de davul çok küt (bundan şikayet etmiyorum aslında) Vokali duyalım bir de tabi =) NASİP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Ben paaare kanka dışında bi vokali şimdilik yerine oturtamıyorum fdg. Drum machine diyorlardı, ama değil sanırım . KISMET. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar