_Gandalf_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 http://youtube.com/watch?v=2x-JLT1wEow -Abi BAK BAK ne var orda. -NABİYM ONİ!! youtube.com/watch?v=2x-JLT1wEow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 mustafa karadeniz (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 lan vuruyo mustafaya mal gibi duruyo o herifi ben naparım varya ufacık bişi zaten bi koysam parçalanır fdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 dalsa dalar heralde, adam bi şey yapmıyor bilerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 youtube olayı ne olcak bole iyice suyu çıktı bişi seğredilmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 öhöm dasaaa said: yaw şunu yapın işte izleyin youtube'u.. kasmaya gerek yok patiden de bildiğiniz yicit.com'dan aldım Youtube yasağını delmek için.. Temmuz 10, 2008 Web 2.0 Yorum bulunmamakta Yapılması gerekenler çok basit; bir kereye mahsus bu küçük işlemi gerçekleştirdiniz mi bir daha açılsa da kapansa da youtube ile ilgili sorun yaşamazsınız. Bunun için; PC Kullanıcıları: C:/WINDOWS/system32/drivers/etc klasörü altında yer alan, uzantısız hosts isimli dosyayı bir boş notepad sayfasına sürükleyip bırakın. Açılan ekranda en alta 208.117.236.69 youtube.com 208.117.236.69 www.youtube.com satırlarını ekleyip save edin ve kapatın. tarayıcınız açıksa, kapatıp açın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 hemen deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ben bu şekilde delmedim. Bi program kurdum sistem her başladıgında onu calıştırıyo. Proxy'i etkileyen bi program. Youtube'da sorunsuz giriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 proxy kullanıyorsun ama işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Hotdog said: öhöm dasaaa said: yaw şunu yapın işte izleyin youtube'u.. kasmaya gerek yok patiden de bildiğiniz yicit.com'dan aldım Youtube yasağını delmek için.. Temmuz 10, 2008 Web 2.0 Yorum bulunmamakta Yapılması gerekenler çok basit; bir kereye mahsus bu küçük işlemi gerçekleştirdiniz mi bir daha açılsa da kapansa da youtube ile ilgili sorun yaşamazsınız. Bunun için; PC Kullanıcıları: C:/WINDOWS/system32/drivers/etc klasörü altında yer alan, uzantısız hosts isimli dosyayı bir boş notepad sayfasına sürükleyip bırakın. Açılan ekranda en alta 208.117.236.69 youtube.com 208.117.236.69 www.youtube.com satırlarını ekleyip save edin ve kapatın. tarayıcınız açıksa, kapatıp açın. değişiklikleri yapıp kaydete basınca dosya oluşturulamıyor diyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 önce masaüstüne kaydet, sonra o klasöre koyup değiştirmek için eveti seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 yok hallettim salt oknur özelliğini kaldırınca oldu thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar