hippy_tarkan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 herkese kutlu mutlu olsun edit: bu ilkokul repliğiydi sanırım kutlu mutlu bir yerden çağrışım yaptı :P
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 boyle bir cehaletin ustune kuruyorsan hayatini bir daha dusun bence Kithnos Muslumanlar bu olayin Medine'de degil Kuduste Mescid-i Aksa'da gerceklestigine inanirlar. Genel kultur. Bu kadar hakkinda bilgin olmayan bir konu uzerinde boyle yargilara varman ise trajik.
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 hobi edinin arkadaş bulun falan asinanyavuz said: Kandiliniz mübarek olsun.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 sonrasında miraç kandiliniz kutlar hayırlara vesile olmasını diler ve bu amacından sapmış başlığı kapatırım.. edit:sakin olun! öyle yazın.. bu başlık altında alakasız yazılanları temizledim, tartışmaları temizledim. olay çıkaranları not aldım. altına kandil kutlaması yazacaksanız yazın. ortamı gerip, değerlere hakaret edecekseniz cezasını çekersiniz.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 sağol dasaa valla çok makbule geçti, kutlama mesajı atmaya geldim bir baktım kitli filan. zahmet olmuş bayağı sana da. miraç kandiliniz mübarek olsun. :)
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Hiyar temali mesaj duruyor benim kutlama mesajim gitmis skandal var burda. Kandiliniz mübarek olsun
Öne çıkan mesajlar