Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Su basliga su ana kadar mesaj atmamistim Osman kankam bidenem oldugu, daha dogrusu oyle oldugunu sandigim icin... Gel gor ki adam beni tongaya dusurdu gaz verdi dota chati actim ve ilk cikan o oldu chatten isim var diye. SEREFSIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Dostum dota ateşi içinde yanıp tutuştuğumu senden başkası bilemez. Ancak çalışan bir insan olduğum için depoya malzeme götürmem gerekti buyüzden çıkıyorum. yoxa kişisel birşey değil ilkeciğim. ssvdsoao meali: seni seven ve daima sevecek olan arkadasın osman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 stajini amele olarak mi yapiyon lan vah sdfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ne stajı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Yok kamyon geldi ona eskortluk yapıcam depoya malları götürmesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bu arada hakkaten ne stajı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 kafaniz karissin diye, tuzak kelimeydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 nerdeyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Asteroth said: Senin benim gibi mi? Yoo dostum yoo, kesinlikle hayır. Okula gitmeden önce sizi Osman'ın gerçek yüzüyle bir kez daha tanıştırmak istiyorum. "Sevgilisi yanında olan kız ve Osman'ın masa altından gösterdiği şey (Ney?)" adlı bu çalışma, umarım hoşunuza gider; bidk bu resimde hanginiz osman eğer sağ taraftaykiyse "lan osman manitayı götürüyolar" sol taraftaki ise "ahahahahah" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 osman tabi ki manitayi goturen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Osso said: Dostum dota ateşi içinde yanıp tutuştuğumu senden başkası bilemez. Ancak çalışan bir insan olduğum için depoya malzeme götürmem gerekti buyüzden çıkıyorum. yoxa kişisel birşey değil ilkeciğim. ssvdsoao meali: seni seven ve daima sevecek olan arkadasın osman. Of ne gay bir mesajmış bu böyle arkadaşım, birşey de demiyim diyorum ama buram buram gay love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 shuTdoWnX said: Asteroth said: Senin benim gibi mi? Yoo dostum yoo, kesinlikle hayır. Okula gitmeden önce sizi Osman'ın gerçek yüzüyle bir kez daha tanıştırmak istiyorum. "Sevgilisi yanında olan kız ve Osman'ın masa altından gösterdiği şey (Ney?)" adlı bu çalışma, umarım hoşunuza gider; bidk bu resimde hanginiz osman eğer sağ taraftaykiyse "lan osman manitayı götürüyolar" sol taraftaki ise "ahahahahah" eee ben ortadakiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ASDFASDADSFS sol osman götürmüş yanındaki sarkıyo.pati mi yanındaki sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 real organzm die okuroum kaç gundur asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 kaç gündür derken? açılalı 12 saat oldu daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 1 haftadır goruyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Osso said: shuTdoWnX said: Asteroth said: Senin benim gibi mi? Yoo dostum yoo, kesinlikle hayır. Okula gitmeden önce sizi Osman'ın gerçek yüzüyle bir kez daha tanıştırmak istiyorum. "Sevgilisi yanında olan kız ve Osman'ın masa altından gösterdiği şey (Ney?)" adlı bu çalışma, umarım hoşunuza gider; bidk bu resimde hanginiz osman eğer sağ taraftaykiyse "lan osman manitayı götürüyolar" sol taraftaki ise "ahahahahah" eee ben ortadakiyim. o zaman snei götürüyolar sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 os-bat-man http://photos-f.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v295/42/59/610766126/n610766126_768085_3282.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/joker.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 oha joker diye baska resim varmis lan http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/jokergraf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 osmanın anısına up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 osmanin anisina 2. defa up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Sizlere göre daha genç, yeni ve tecrübesiz bir pati olarak soruyorum! Kim bu Osman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Hepiniz OSMAN sınız uleyn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 pis herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar