Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The REAL Osman

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Su basliga su ana kadar mesaj atmamistim Osman kankam bidenem oldugu, daha dogrusu oyle oldugunu sandigim icin...

Gel gor ki adam beni tongaya dusurdu gaz verdi dota chati actim ve ilk cikan o oldu chatten isim var diye.

SEREFSIZ
Mesaj tarihi:
Dostum dota ateşi içinde yanıp tutuştuğumu senden başkası bilemez. Ancak çalışan bir insan olduğum için depoya malzeme götürmem gerekti buyüzden çıkıyorum. yoxa kişisel birşey değil ilkeciğim.

ssvdsoao

meali:

seni seven ve daima sevecek olan arkadasın osman.
Mesaj tarihi:
Asteroth said:
Senin benim gibi mi? Yoo dostum yoo, kesinlikle hayır.

Okula gitmeden önce sizi Osman'ın gerçek yüzüyle bir kez daha tanıştırmak istiyorum. "Sevgilisi yanında olan kız ve Osman'ın masa altından gösterdiği şey (Ney?)" adlı bu çalışma, umarım hoşunuza gider;

bidk
bu resimde hanginiz osman
eğer sağ taraftaykiyse
"lan osman manitayı götürüyolar"
sol taraftaki ise
"ahahahahah"
Mesaj tarihi:
Osso said:
Dostum dota ateşi içinde yanıp tutuştuğumu senden başkası bilemez. Ancak çalışan bir insan olduğum için depoya malzeme götürmem gerekti buyüzden çıkıyorum. yoxa kişisel birşey değil ilkeciğim.

ssvdsoao

meali:

seni seven ve daima sevecek olan arkadasın osman.

Of ne gay bir mesajmış bu böyle arkadaşım, birşey de demiyim diyorum ama buram buram gay love.
Mesaj tarihi:
shuTdoWnX said:
Asteroth said:

Okula gitmeden önce sizi Osman'ın gerçek yüzüyle bir kez daha tanıştırmak istiyorum. "Sevgilisi yanında olan kız ve Osman'ın masa altından gösterdiği şey (Ney?)" adlı bu çalışma, umarım hoşunuza gider;

bidk
eğer sağ taraftaykiyse
sol taraftaki ise
"ahahahahah"

eee ben ortadakiyim.
Mesaj tarihi:
Osso said:
shuTdoWnX said:
Asteroth said:

bidk
eğer sağ taraftaykiyse
sol taraftaki ise
"ahahahahah"

eee ben ortadakiyim.

o zaman snei götürüyolar sfsdf
  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...