Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Escrima

xieon

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle herkese merhaba,

Son zamanlarda aşırı stress ve "şiddet" duygularıyla dolduğumu söylemem yanlış olmaz. Bu stressi atıp, bu asabiyet sorununu kontrol altına alabilmek için bir spora başlamayi düşündüm.(Asabiyeti böyle gidip adam döverek değil yani eğitimle bir hobi gibi üstümden atmaktan bahsediyorum). Böyle biraz baktim edindim bu Escrima denilen sporu buldum ve beğendim. Şimdi sizden salon tavsiyesi istiyorum. Böyle hocası iyi olan bir salon biliyor musunuz? Hani çok şiddetli bir eğitim veriyorsa da farketmez. Burada amacım kendi direncimi fiziksel ve ruhsal olarak geliştirmek.

Yardımdımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Mino said:
Emin Boztepe'nin Wing Tsun sisteminde Escrima da öğretiyorlardı yanılmıyorsam. Belki aradığını orada bulabilirsin.

Alternatif olarak bu bölümde açtığım "Krav Maga" konusu belki ilgini çekebilir.

Sağol dostum ama ben direkt olarak escrima ile ilgileniyorum ama wing tsun da iyi bir spor hakkını vermek lazım. Krav Maga da çok gerçek hayatta en çok işe yariyabilecek sporlardan biri gibi gözüküyor onu da düşünmüyor değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

WT & Escrima ile iyi stres atarsın. EBMAS'a ulaşırsan -ki istanbul için cihangir spor merkezinde var sifu iyi bir tane- sağlam bir eğitimin yanında iyi stres atmış olursun.

Ama başka yere gitme derim. EBMAS dururken , hatta hemencecik taksimde sifu bulunurken başka bir eğitmene gitmek saçma olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...