asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 o hikayelerden pembe dizi çıkar oluyor genelde. fecii tabii. hem de çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 olur olur araya mesafe girer falan çok da drama olmasına gerek yok tamamen fiziksel koşullardan dolayı ayrı kalabilir insanlar (illa şekspir gibi aile kavgasına gerek yok yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Tamamen fiziksel koşullardan derken, dağ mı giriyor araya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 hıı hiç düşünmemiştim. olabilir doğrudur. benim aklıma direk drama ögeleri geldi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Boyları tutmamıştır belki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Asteroth said: Tamamen fiziksel koşullardan derken, dağ mı giriyor araya? ankara istanbul istanbul izmir istanbul arabistan falan van kayseri amerika çin (gerçi bu aile kavgasına giriyor) ankara antalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 hadi hadi ferhat ile şirinden bahsediosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ikisini de tanımıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ben said: gercekten sevdigin biriyle birlikte olamamak demistim ben. fede said: bi de şey var. gerçekten sevdiğin biriyle çıkamamak, platonik de değil üstelik lan ayni seyi ben diyince kimse cevap vermedi, forumda bile cikamiyorum arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 birlikte olamamak deyince anlamamış insanlar çıkamamak diycen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ALTINA ACIKLAMA YAZDIM O KADAR YAAA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 vaaay banal oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 fiziksel koşullar mesela araya ben giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 sen girince zaten ferhat işe şirin oluyo o ornek verildi, aynı postu tekrar atma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 topic sahibi sen beni dinle arkadasım. sly-one in laflarına katılanlar filan var, adam ankaraya geldi kendinden 80 cm kısa kızı zorla eve goturmeye calıstı, durdan hayırdan anlamıyo adam, kız kac kere hayır dedi. azmodainin kasları sayesınde durdurduk adamı. lan sly, sen tavsiye verme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 beni dinle fizik çalış. yok lan öyle bişey demedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Zegna said: topic sahibi sen beni dinle arkadasım. sly-one in laflarına katılanlar filan var, adam ankaraya geldi kendinden 80 cm kısa kızı zorla eve goturmeye calıstı, durdan hayırdan anlamıyo adam, kız kac kere hayır dedi. azmodainin kasları sayesınde durdurduk adamı. lan sly, sen tavsiye verme :) aga ben yaptığım şeylerin tersini tavsiye ediyorum hep insanlara sırrım bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 o dediğin ustalarda geçerli oluyor ama malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 sen bu topicten gitsene fizik falan çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 belki bişeyler kaparım diye duruyorum ama basmıyo kafam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 sen de ayri bi kirik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yuh ben bile demedim onu sinaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 dory said: sen de ayri bi kirik zaten. kufurdur ki bu direk, ban sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 sensin gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ardeth dorynın gozune vursa dory ölürki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar