dory Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ema apla sorma, bu konuda cok dertliyim yani yazsam herseyi burdan garbagea yol olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 günümüz kızları çok şekilci yaws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 sekilci degil, bahtsiz diyelim. ben misal onumuzdeki bi kac on sene hayatima bi herif sokmayi dusunmuyorum, cunku cok canim yandi. anam dahil herkes ya ya yeme bizi cekiyolar ama valla billa. sevmedigin biriyle cikip, sonra zamanla onu sevip alisip terkedilmek versionunu yasadim ben. adamdan basta sadece hoslaniyodum, tip falan. bi daaa tovbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 büyük konuşma dory ya. belki çok seveceğin biri çıkacak karşına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 sevmem, en fazla begenebilirim. onda da hic kasmam, gider bi kopek alir onu sever en azindan da sadakat gorurum. abi desmeyin yarami, ben kac aydir bunlari asmak icin ugrasiyorum =( neyse, 3 buyuk özlü soz no men no cry stay metal mage>locks (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Bide bu ben cok sevmem, hep bi sinir vardir diyenler asik olduklari zaman en agir sekilde oluyor. Baya agir yani, doriyi okuyunca hatiralarim portledi ama boyle iste :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Sly-One said: günümüz kızları çok şekilci yaws dory said: sekilci degil, bahtsiz diyelim. sevmedigin biriyle cikip, sonra zamanla onu sevip alisip terkedilmek versionunu yasadim ben. adamdan basta sadece hoslaniyodum, tip falan. bkz. Sly-One said: günümüz kızları çok şekilci yaws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ahahaha birkaç 10 sene bi adam sokmıycakmış hayatına. ollllldu. güzelim, onlar sana sormuyolar ki "gireyim mi hayatına hayatım?" diye, bilhassa ellerini kollarını ve diğer bilimum yerlerini sallayarak dalıveriyolar bigün kapıdan içeri, "mereba" diyolar, cevap verirken bi bakıyorsun aşıksın. mesela bendeniz kulunuz yalnız öleceğime kesin olarak kanaat getirip, üstüne de zırlaya zırlaya bi şişe viski içtiğim beerrrbat bir geceden hemen sonraki sabah eniştenizle karşılaştım (*), dolayısıyla 14 yılın (:P) verdiği tecrübeyle söylüyorum: bu işler hesapla kitapla planla programla ol-mey-yo. başlığa da dönecek olursak, gerçekten hoşunuza gitmeyen insanlara yanaşmayın yeter, onlar kafadan beladır, öyle başlarsanız insana zul gelir her şey. ondan gerisi her türlü iyidir, candır. bir kısmı tecrübe olur, aralarından bir tanesi de hayat arkadaşı :) * ayol o halimle bile tavladım ya adamı, az diilim, ehehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Ben yalnız yaşayıp yalnız öleceğimi gayet büyük bi sükunetle kabullenmiştim mesela. Aceba ağlasam kaderim değişir mi? Çünkü tavlada böyle zarlar ağlayınca gelir, wowda epixler ağlayınca düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 lock bariz mage i döver de, valla, etrafımda çok örnek var başta zar zor hoşlanıp ilişkiye başlayıp ilerde gerçekten severek mutlu bi ilişki yaşayan. Hatta en yakın arkadaşım 2 senelik kız arkadaşına ilk başta can sıkıntısından yaziim bari başka kız yok die yazıp ilişkiye başlamıştı. maks 1 ay sürer zannedioduk, çok güzel bi ilişki haline geldi. Şu an da gayet seviolar birbirlerini fakat bi türlü ben beceremedim o işi. Böle sevmeyip başta belki zamanla hoşlanırım die vakit geçirmek.. Ne yazık ki bende başında sevgi olmayınca idare de edemiorum. Karşı taraf da farkedio zaten o yüzden baştan çöküo ve öle deneme fırsatım olmuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ehehehhehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 acik kapi bulamiyorum, sallaya sallaya girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 yolun sonunda sex görebiliyosan devam. emo boyluğa luzüm yok. fırsat buldun mu kaçırmamak lazım yoksa elden ayaktan düşen yaşlı dayılar gibi hayıflanırsın ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 duriyecim bak cok temiz cocuklar gel erkek milletini temsil ederek soluyorum ki normalimizde war yane hatta bakiniz bkz. kizlarin dogru durust adamlar dururken piclere asik olmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bone cak, hayfayf, iyi didin onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ben piçim bana aşık olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 said: bkz. kizlarin dogru durust adamlar dururken piclere asik olmasi Bu çok kötü bişey ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 gercekten sevmedigi benle ciksin birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 darwinist bi olay. survival of the fittest işte o. piç olacaksın. keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Emaleth said: mesela bendeniz kulunuz yalnız öleceğime kesin olarak kanaat getirip, üstüne de zırlaya zırlaya bi şişe viski içtiğim beerrrbat bir geceden hemen sonraki sabah eniştenizle karşılaştım (*), dolayısıyla 14 yılın (:P) verdiği tecrübeyle söylüyorum: bu işler hesapla kitapla planla programla ol-mey-yo. oha efsaneymiş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 nileppezdel said: said: bkz. kizlarin dogru durust adamlar dururken piclere asik olmasi Bu çok kötü bişey ya :( abi biz de doğru dürüst kızlar dururken kaşarlara aşık oluoz bu genel bir sorun:) hormonal:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Olamıyorum ama ben piç falan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 @synorin: Yok abi kaşardan hiç haz etmem gayet düzgün kızlara aşık olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Kız güzelse dayanamıyorum, sevmek 5. plan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 konuya ek olarak da terazi erkeği iyidir.çok sıkıcıdır ama iyidir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar