Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerçekten Sevmediğin Biriyle Çıkmak

synorin

Öne çıkan mesajlar

sekilci degil, bahtsiz diyelim.
ben misal onumuzdeki bi kac on sene hayatima bi herif sokmayi dusunmuyorum, cunku cok canim yandi.
anam dahil herkes ya ya yeme bizi cekiyolar ama valla billa.

sevmedigin biriyle cikip, sonra zamanla onu sevip alisip terkedilmek versionunu yasadim ben.
adamdan basta sadece hoslaniyodum, tip falan.

bi daaa tovbe.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahaha birkaç 10 sene bi adam sokmıycakmış hayatına. ollllldu.

güzelim, onlar sana sormuyolar ki "gireyim mi hayatına hayatım?" diye, bilhassa ellerini kollarını ve diğer bilimum yerlerini sallayarak dalıveriyolar bigün kapıdan içeri, "mereba" diyolar, cevap verirken bi bakıyorsun aşıksın.

mesela bendeniz kulunuz yalnız öleceğime kesin olarak kanaat getirip, üstüne de zırlaya zırlaya bi şişe viski içtiğim beerrrbat bir geceden hemen sonraki sabah eniştenizle karşılaştım (*), dolayısıyla 14 yılın (:P) verdiği tecrübeyle söylüyorum: bu işler hesapla kitapla planla programla ol-mey-yo.

başlığa da dönecek olursak, gerçekten hoşunuza gitmeyen insanlara yanaşmayın yeter, onlar kafadan beladır, öyle başlarsanız insana zul gelir her şey. ondan gerisi her türlü iyidir, candır. bir kısmı tecrübe olur, aralarından bir tanesi de hayat arkadaşı :)

* ayol o halimle bile tavladım ya adamı, az diilim, ehehe...
Sosyal ağlarda paylaş

lock bariz mage i döver de,

valla, etrafımda çok örnek var başta zar zor hoşlanıp ilişkiye başlayıp ilerde gerçekten severek mutlu bi ilişki yaşayan. Hatta en yakın arkadaşım 2 senelik kız arkadaşına ilk başta can sıkıntısından yaziim bari başka kız yok die yazıp ilişkiye başlamıştı. maks 1 ay sürer zannedioduk, çok güzel bi ilişki haline geldi. Şu an da gayet seviolar birbirlerini

fakat bi türlü ben beceremedim o işi. Böle sevmeyip başta belki zamanla hoşlanırım die vakit geçirmek.. Ne yazık ki bende başında sevgi olmayınca idare de edemiorum. Karşı taraf da farkedio zaten o yüzden baştan çöküo ve öle deneme fırsatım olmuo.
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:
mesela bendeniz kulunuz yalnız öleceğime kesin olarak kanaat getirip, üstüne de zırlaya zırlaya bi şişe viski içtiğim beerrrbat bir geceden hemen sonraki sabah eniştenizle karşılaştım (*), dolayısıyla 14 yılın (:P) verdiği tecrübeyle söylüyorum: bu işler hesapla kitapla planla programla ol-mey-yo.

oha efsaneymiş .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...