axedice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Volfied said: montla sic Ahahaha çok geç kaldın üzgünüm. Boşver abi sen keyfine bak yok duygularıymış falan. Hem bakarsın bu kızla çıkmaya başlayınca sana yüz vermeyen kızın ilgisi artar falan ;) Akıllı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 çıkarsan normal karşılanır, niye hede hödö yaptın diyenler azınlıkta olur ama etik olmaz. çıkmazsan ikiniz için de iyi olur. yannız sahiden çıkarsan kıskanabilir diğeri de, onun senin hakkında ne düşündüğüne bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ya bu arada kötü polis ben olucaktım. Recall rolümü kapmış =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 tabi ki hayır. ilk bir iki ay mutlu olursunuz belki, kız seni çok sevdiği için sen de kıza karşılık vermek için yırtınırsın ama bu seni yıpratır baya ve bir kaç ay sonra ilişki sinir harbine döner. yani şunu söyleyeyim zevklerimiz uyuşuyor falan demişsin. Kız sana fiziksel olarak çekici gelmiyorsa zor o iş. Biri hiç olmadan sadece diğeriyle ilişki sürdürmek zor (fiziki çekicilik, karakteristik çekicilik). Recall06 said: senden hoslanan kizida al kanatlarinin altina arada takilirsin hem o tip kizin kaprisi az olur..ohh miss Sonra.. sonrasini sen bul artik.. İşte bu kafa yapısına sahip insanların tavsiyesini dinleme karşındakina insan gibi davranıp onu kırmak ve kullanmak istemiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 elde etmek için uğraşacağın şeyler olmalı, kız hali hazırda beklememeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 diğer kızla çıktın diğelim diğer hoşlandıgın kız bu durumu duydu.. senin hakkında düşüncelerini düşün bakalım neler düşüne bilir ona göre yön çiz git çık olmadı "cinsellik açık bir kapı" şarkısını armağan ederiz sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 hoşlanmadığın bi kızla birlikte olmanın bir mantığı yok. Hem kendini hem onu üzersin. değmez ve hoşlandığın kızın peşinden koş. ısrarcı ol biraz yahu, inatçı ol. denemekten zarar gelmez. bir çok kız demiyeyimde bazı kızlarda bi hıyarlık vardır "naz yapmak" diye. bu hani şey mantığı onlarda "şimdi bi reddedeyim, eğer sevmiyorsa zaten üstelemez" gibi. o yüzden korkusuz ol çekinme, reddedilsende gene birşekilde yüzsüzlüğünü yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 umdugunla değil buldugunla çık sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 abavv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 zegna da kotu adamlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuwi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 çıkarsan kendine yazık edersin söyliyim aynı hatayı yaptım sonra kızdan ayrılabilmek için milyon tane bahane ürettim. seni anlayabiliyorum reddedilmişsin ve duyguların incinmiş yüksek ihtimallede kendine olan güvenin zedelenmiş dolayısıyla o kızı başkalarında unutmak istiyorsun ama bence başkasıyla çıkmak acılarını dahada arttırır. Zaman en iyi çözüm bide rakı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 synorin said: Merhaba patiler... Şu an büyük bir ikilem içerisindeyim çok hoşlandığım bir kız tarafndan reddedildim.Bunun yanında başka bir kız da bildiğin gel bana teklif et diyor.Aslında kızla sohebtimiz falan çok güzel,zevklerimiz benziyor...ama ne bileyim işte öyle 'hoşlanma' gibi bir duygu hissetmiyorum.Ne yapmalıyım sizce...denesem hoşlanmaya başlar mıyım? HAYIR!! ayrıca bu konu üzerinde biraz daha düşünürsen bu kızdan da hoşlandığına inanmaya başlayacaksın, bunun da olmasına izin verme çünkü hoşlanmıyor olacaksın. egon o kız sana yakın durduğu için cilalanmak için ona yaklaşmanı isteyecek, bu olduğunda da dinleme egonu. egonun esiri olursan "iyi insan"lıktan kaybedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Emaleth said: bu kızdan da hoşlandığına inanmaya başlayacaksın Bu sırada kız zaten sana kendi gelen kişi olduğu o sana aşık olacak, sen ondan çok da hoşlanmadığını fark etmeye başlayınca vicdan azabı duymaya başlayıp bu sefer onu sevebilmek için kendinle sinir harbine gireceksin. Bunu beceremeyince kızla sinir harbine gireceksin. İlişki yavaş yavaş dökülürken, kız hiç bir hata yapıyor olmamasına rağmen ben nerde hata yapıyorum diye ilişkiyi kurtarmak için can çekişecek, sen ise kendi vicdan azabın ve sinirinle kızın üstüne daha da fazla gideceksin ve sonuçta ilişki bitecek, kızın tüm duyguları, gururu yerle bir olmuş bir şekilde vs. diye sana olması olası şeyleri anlatalım direk, senin yaşamana/yaşatmana gerek yok. (ben burda zamanında gerçekten sevilmeyen fakat karşısındakini analiz etmesini beceren kişi olarak tecrübelerimi aktardım - The Giver) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bu ego da herşeyin içinden çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ego olm bu, boru değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ciddi ciddi kafam basmıyor ego nedir nedeğildir direk ayrı bi başlıkta tartışmak gerek ama sanırsma sıfır egoluyum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 sıfır egolu olsan yasayamazsın herkesin egosu vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Archangel_ said: evet.önce can sonra canan :P kız senin yaşadıklarını biliyor mu ? biliyorsa zaten hislerini tahmin ediyordur ve bişileri göze almıştır. yok haberi yoksa çıkar çıkmaz arasında biraz tanımaya çalış kızı. gerçekten unutmakta bir nebze de olsa etkili oluyor başa birisi. Kız bu olayların tamamını biliyor.Senin mantığına göre herşeyi göze almış olmalı.Ama bilmiyorum ki arkadaşların dedikleri de çok doğru yani... fede_ said: bence kız sana "gel bana teklif et" demiyor. sen öyle zannediyosun Abi ne yaptın ya:) Kendi kendime gelin güvey olmuyorum.Uzun uzun anlatmadım da ayrıntıları bu konuda eminim yani... Hala kararsızım ama eğer çıkarsam bu işin sonu iyi değil gibi görünüyor.Ayrıca arkadaşlığını kaybetmek istemediğim bir insan aynı zamanda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ardeth said: Emaleth said: bu kızdan da hoşlandığına inanmaya başlayacaksın Bu sırada kız zaten sana kendi gelen kişi olduğu o sana aşık olacak, sen ondan çok da hoşlanmadığını fark etmeye başlayınca vicdan azabı duymaya başlayıp bu sefer onu sevebilmek için kendinle sinir harbine gireceksin. Bunu beceremeyince kızla sinir harbine gireceksin. İlişki yavaş yavaş dökülürken, kız hiç bir hata yapıyor olmamasına rağmen ben nerde hata yapıyorum diye ilişkiyi kurtarmak için can çekişecek, sen ise kendi vicdan azabın ve sinirinle kızın üstüne daha da fazla gideceksin ve sonuçta ilişki bitecek, kızın tüm duyguları, gururu yerle bir olmuş bir şekilde vs. diye sana olması olası şeyleri anlatalım direk, senin yaşamana/yaşatmana gerek yok. (ben burda zamanında gerçekten sevilmeyen fakat karşısındakini analiz etmesini beceren kişi olarak tecrübelerimi aktardım - The Giver) spoylır vermişsin. spoya alırmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ya ben o hatayı hayatımda su ana kadar yaptıgım en buyuk hata olarak nitelendiriorm ve bu hata tam 3 yıl surdu.karsındakinin sevgisini gorup sevmeye calısmak, sevdigini sanıp aslında alıskanlık olması, bu yuzden kolay kolay kopamaman.Bu olay ya cok cabuk biter ya da karsındakinin ozverisine gore cok uzun surer ama cok acılı ve sancılı biter.Sevdigini zannetmek, ama aslında sevmemek cok fena birsey. Bence karsındakinden once kendini dusun bu tip seylerde.Sonucta hayatta herkes tek ve herkes icin en mantıklısı kendine gelebilecek zararları dusunup ona gore hareket etmektir.Karsındaki de bir insan evet ama her zaman once sen olmalısın.Zaten senin zarar gorecegin bir iliskide karsıdaki de dolaylı olarak zarar gorur.Sen zarar gormuyorsan karsındaki de zarar gormuyor demektir bilmem anlatabildim mi.Bu sebepten dolayı sen senin hayatın ustunde nasıl bir etki yaratacagını dusun ondan sonra harekete geç.Etrafındaki insanları dusun ama hicbir zaman kendinden daha oteye gecmesine izin verme once sen sonra baskaları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ilşki yaşıcagın insanlar illa sevdiğin aşık oldugun kişiler olucak diye birşey yok.ki birini sevmek aşık olmak kolay birşeyt değil. kızını bi şekilde ilgini çekmesiş yeterli.yani ne bilim.fiziksel olark beğenirsin falan filan.ama tabi kız çok iyi niyetliyse vicdansız bi adam olman lzm.her erkek kaldıramaz bu duyguyu:).acımasız olmak kolay değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 DONT FUCKIN DO THAT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Red said: ilşki yaşıcagın insanlar illa sevdiğin aşık oldugun kişiler olucak diye birşey yok.ki birini sevmek aşık olmak kolay birşeyt değil. Ahah ya peki niye ilişkiye giriyosun o zaman? Hani ilişki yaşamak diyince en az orta vadeli bişey geliyor insanın aklına. Bırak girme ilişkiye falan nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 işte bu noktada "boş olmayayım, en azından biri olsun hayatımda, vakit geçer, eğlenirim" vs. mantığı devreye giriyor. Red'e katılıyorum, çoğu birlikte olduğumuz insana karşı hissettiklerimizin hoşlanmaktan öteye geçer yanı yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 simdi bu ikinci kiz motorsa kacirma sakin, kesin atla. saka bi yana muhabbetiniz guzelmis, zevkelerimizde benziyor diyosun. bence su an diger kiz sebebiyle bu ikinciden hoslanmiyormussun gibi geliyor. sonradan pisman olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar