Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

terk edilien kadınlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Queen said:
nileppezdel said:
Llama said:
neden böyle azgın boğa gibi olurlar
sağa sola saldırırlar
tehlitler savururlar anlamam yaa
çok komik bi durum değilmi bu
sakin sakin bitmiş ilişkinin arkasından aylar günler yıllar geçmiş ve hala içine uhte oturmuş gibi saldırmaları neden haa
anlamıyorum

Hepsi öyle değil. Çok gördüm terk edilen kadın, biliyorum :)

Sana yapmıyolar nilep, sen nice guy'sın. Onlar dertlerini sana anlatıyor, senin omzunda ağlıyorlar. Sonra başka bir erkek tarafından terk edilinceye kadar uzaklaşıyorlar.
ahaahahh güzel tespit :)
Mesaj tarihi:
Queen said:
nileppezdel said:
Llama said:
sağa sola saldırırlar
sakin sakin bitmiş ilişkinin arkasından aylar günler yıllar geçmiş ve hala içine uhte oturmuş gibi saldırmaları neden haa
anlamıyorum

Sana yapmıyolar nilep, sen nice guy'sın. Onlar dertlerini sana anlatıyor, senin omzunda ağlıyorlar. Sonra başka bir erkek tarafından terk edilinceye kadar uzaklaşıyorlar.

Yalnız böyle bir cümle de kavgada kurulmaz xD
Mesaj tarihi:
Queen said:
nileppezdel said:
Llama said:
sağa sola saldırırlar
anlamıyorum

Ya yok ben annemden, onun bir sürü arkadaşından falan biliyorum. İnan gerekince gayet uyuz da olabilirler ama terk edildiklerinde çoğunlukla ağlak oluyorlar etrafta, alev saçtıkları yok.

PS: Çok kırdın beni :(
Mesaj tarihi:
öyle olmuyo işte yediremiyo insan kendine.
tabi bu durum saçma sapan nedenlerden terkedilmek ya da terkedildikten sonra eski sevgilinin hemen başka kız bulmasıyla ağırlaşabiliyo :D
Mesaj tarihi:
Letsgetthesunshine said:
sesu said:
bir kız/kadın gerçekten değer verdiyse terk edildikten sonra hırçınlaşır veya saçmalar diye düşünüyorum.

Asıl o zaman susup kabuguna cekilmesi gerekir karsınsındakine olan saygısı ve sevgisinden oturu.

niye cekilsin abi :D
kız cok değer verdiği sevdiğini birinden ayrılırsa cıldırır -yaşadım-

sesu said:
öyle olmuyo işte yediremiyo insan kendine.
tabi bu durum saçma sapan nedenlerden terkedilmek ya da terkedildikten sonra eski sevgilinin hemen başka kız bulmasıyla ağırlaşabiliyo :D

okulda kıza cermbe falan takıyodu ehehhe
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Queen said:
nileppezdel said:
Llama said:
sağa sola saldırırlar
anlamıyorum

Ya yok ben annemden, onun bir sürü arkadaşından falan biliyorum. İnan gerekince gayet uyuz da olabilirler ama terk edildiklerinde çoğunlukla ağlak oluyorlar etrafta, alev saçtıkları yok.

PS: Çok kırdın beni :(

Kırmak için demedim ya, daha önce "çok iyiyim" topiğinden aklımda kalmıştı da. Meriçlik de o kadar kötü bir şey değil ki ben Meriç'le normal insanın arasında kalmış biriyim. İki erkek tipinin (meriç ve normal erkek) de nimetlerinden faydalanamıyorum.
Mesaj tarihi:
Letsgetthesunshine said:
sesu said:
bir kız/kadın gerçekten değer verdiyse terk edildikten sonra hırçınlaşır veya saçmalar diye düşünüyorum.

Asıl o zaman susup kabuguna cekilmesi gerekir karsınsındakine olan saygısı ve sevgisinden oturu.

+1
Mesaj tarihi:
Sly-One said:
en sonuncusu bana sevgi konusunda benim seviyeme 20 yıl sonra gelirsin senin sevgi dediğini sokakta satıyolar dedi.

O_O

NEYMİŞİM.
neymiş ya da.

vay anasını bee ne görmüş geçirmiş acaba bu hatun yaa
Mesaj tarihi:
ben ayrlma konusunda şeye hastayım bir de,ki yaşadım direk birebir bunu..

(çok mal bir sebepten atom bombası kadar enerjinin ortada döndüğü bir kavga yapılır,sonra gidip birer su içilir sesler yumuşamıştır)

kız- ya olmuyor işte ferit olmuyor,al kavga etiğimiz şeye bak
erkek-aynen..garip bi hale geldik artık sürekli kavga
k-evet..bence bir süre görüşmeyelim ya.
e-ara?
k-ara ayrılık ne dersen
e- ok sorun değil,ikimiz de rahatlarız hem biraz
k-oha bu kadar kolay mı vazgeçiyorsun benden?
e-$#½£$#£$#£
Mesaj tarihi:
öldüren cazibe'den beri ödünüz kopuyo di mi terk edilince arızaya bağlayan kadın modelinden, ahaha ilahi...

efenim bu abartı düzeyinde konuşmuyorsak çeşitli sebepleri olabilir az ya da çok arıza terk edilen kadın triplerinin:

1) boşlukta kalmıştır. hayatını erkeğiyle doldurabileceğini, başka bir ilgi alanı, zevki, hobisi olmadan yaşayabileceğini sanmıştır, lök gibi ortada kalınca arızaya bağlar. yeni şeyler elde etmek, hayattan başka zevkler almaya çalışmak yerine elindekini yeniden kazanmaya çalışır.

2) hayalleri elinde patlamıştır. adama baktığında doğacak torunlarını görerek yaşarken (vardır kadında böyle bir kimden üresem durumu) herif kendini koparıverince salaklaşır.

3) kendini yenilmiş hisseder, çünkü aşkı oyun zanneder. bilmez ki bu işlerde yenmek, yenilmek, gurur filan yoktur, yanlış algılar ilişkileri. yenilmeye gelemez, gururu pırtlar.

bunlar, bunlardan daha minik birkaç tane daha motivasyon ve aslen bunların kombinasyonları davranışlara sebeptir (hani soruyorsunuz ya erkekler neden böyle yapmıyor diye). bu gibi sebeplerden bir ya da birkaçından arızaya bağlayan kadınımız, çeşitli şekillerde tepki de verebilir, o da işin karakteristik özellikler tarafıyla ilgili:

a) dışadönük kadın, hele ki baskın filan bir tipse ortalıkta eziyet çektirmeye, yenilgisini hafifletmeye, bastırıp puan alarak gururunu kurtarmaya çalışabilir. arkadaş ortamlarında laf sokmalar, aşağılamalar filan bu grupta incelenebilir. haberin ilk verilmesi sırasında saldırganlaşabilirler.

b) içedönük kadın muhtemelen ya en yakın arkadaşlarına sığınacak ya da evde tek başına zırlayacaktır.
bunlar kendi aralarında ikiye ayrılırlar:
1) sefil durumlarının kendilerini terk eden herifle ilgili olduğunu zannedenler, depresyon konusunu üstlerine düşürülen bir lanet sayanlar uzun süre zırlayabilirler. bunlar depresif olur, burunlarını çekerler. bir de bu sessiz telefonlar filan bunlardan gelir genelde. söyleyecek bir şeyi yoktur ama "sesini bir duyayım" filan gibi olaylara girer, dediğim gibi işte, içinde bulundukları üzgünç durumu direkt herife bağlarlar, içten içe hala ona aşık olduklarını filan sanarlar. kolay de iyileşmez bunlar, genelde yeni bi herif bulana kadar iyileşmezler diyelim :P
2) terk edildikten sonra ne yapacağının tamamen kendisiyle ilgili olduğunu anlayabilenler bir-iki hafta kimselere göstermeden kendilerini cidden paralayıp sonra anka gibi yeniden doğarlar. çünkü depresif dönemi kendi hatalarını kendi yüzlerine vurmak için -yani faydalarına- kullanmayı bilirler. ilk işleri de egolarını tamir edecek bir erkeğin kanını emip kenara atmak olabilir hatta, bu anlamda tehlikeli olabilirler :P

c) yüzeysel kadın "asıl ben seni terk ediyorum kartaloz, hasbüke" deyip zaten uzun zamandır kuyruk sallamakta olduğu bir diğer amcaya koşar, hiçbişe olmaz ona. ona asıl olacaklar 35'inden sonra olur ama bu başka konu.

d) taşaklı kadın "canın nası isterse" çekip hayatına devam eder, herifle de elleşmez bi daha. biraz b2'deki gibi davranabilir gizli gizli.. mükerrer oldu bu, idare edin :P
  • Yeni Oluştur...