Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Ürünün linkleri http://asia.cnet.com/reviews/musicplay/0,39050463,39258286p,00.htm http://www.iriver.com/ Ürünün Özellikleri : Ağırlık : 76 g Boyutlar : 96 x 45 x 14 mm Kullanılabilir Arayüzler : USB 2.0, IRDA Hafıza : 6 GB Ekran : 1.5 inch Radyo desteği ve Ses Kayıt Özelliği Var (radyodan kayıt da var) Pil Ömrü : 32 saat Resimdekiyle aynı renk siyah Kızılötesi özelliği sayesinde hemen hemen tüm televizyonlarda uzaktan kumanda olarak da kullanılabilir Jpeg formatında resimleri gösterir ASF, MP3, Ogg Vorbis, WMA formatlarında müzik çalar MPEG-4, SWF internetten indirilen kendi programıyla videolarınızı bu formatlara çevirir oynatır (divx avileri denedim oldu) 90 dB ses çıkışı Flash 2.0 lite ile flash oyunlar da oynayabilirsiniz Markayı bilenler bilir elbet ama yine de internette araştırıp hakkında bilgi edinebilir, ne kadar kaliteli olduğunu görebilir.. Ürün kendi programıyla sürekli kendini update eder ve ihtiyacınız olan herşeyi sağlar.. Türkiyede garantisi geçerli değil ancak üzerindeki seri numarası ile internetten hertürlü desteği alabiliyoruz.. Gri renk koruyucu kılıfıyla beraber gelecektir.Ayrıca yanında Sennheiser HD202 Headphone vereceğim kulaklık olarak. 250ytl uygundur fiyat olarak ama gerekirse konuşuruz talebe göre. pm atmanız yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 IRDA arayüz mü aha ilginçmiş :) iriver iidir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 hehe evet televizyonun kumandası geçen gün kayıptı orda işime yaradı kumanda olarak allah razı olsun :) evet iriver iyidir ama insanlar bilmiyorsa diye linkleri de verdim.fiyatım da gayet iyi olmalı 2gblık iriverları 130a falan satıyor millet ikinci el sitelerinde; ben tatile gidicem kız arkadaşımla vereyim gitsin diye uğraşıyorum.Daha önce de bir forum açmıştım ordan 1 ürün sattım 1 tane daha satsam kafamız rahatlıcak inşallah. ürün 10kere ya kullanıldı ya kullanılmadı,içim gidiyor zaten zamanında discmanini de kullanmıştım çok iyi bir marka ama napalım kız arkadaş için herşey , yenisini alırız ilerde gene aletin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 verdiğin linkteki yorumlardan gördüm. ses kayıt kalitesi mükemmel denmiş, ne derece doğrudur acaba? haftaya alabilicem gibi alamayadabilirim ama alabilirsem eğer aliyimmi sizce. darqainu ikna etti gibi ama 3. 4. ağızlardan da öğreniyim bi nası bişeydir bu alet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Para olsa direkt alırdım da, para yok işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 hmm parayı toplayabilirsen al diyosun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Valla sana tavsiye olarak söylememiştim de, bende para olsa hakkaten direkt alırdım yani. iRiver'ın ses kalitesi hakkaten çok iyidir, 6gb için de 250YTL çok değil bence. Pazarlık yap ama alacaksan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 zaten 250 ytl çıkaramam pazarlık elbet edicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 eheh yaparız pazarlık birşeyler o mesele değil okadar ama fiyat zaten gayet iyi biri çıkar ne diyosun kardeşim bu fiyata iriver mı olur derse gene konuşuruz :) alet zaten 10 kere ya kullanıldı ya kullanılmadı yine de ikinci el muamelesi yapıyoruz o bile indirim bakarsanız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 iriver çok iyidir. bu ipod denen zımbırtı ortalığı kasıp kavurmadan önce 1 numaraydı ki bence hala öyle çoğu açıdan. kaçırmayın bence güzel alet. ses kayıtı kaç kbpsden yapıyo ona bakmak lazım bilmiyorum nası kaydedio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 http://urun.gittigidiyor.com/IRIVER-H10-6GB-YEDEK-PARCLARIYLA-ASGARISIZ_W0QQidZZ11554498 birde şurda h10 versiyonu 150 milyona satılıyo. e10mu daha iyi h10mu? bide e10 daha iyiyse eğer kulaklıklı 200milyon çok güzel bir fiyat olacak varya :D edit: yanlış anlaşılmasın fiyat karşılaştırmak için yapmadım. sadece ürün kalitesi bakımından yaptım. adam zaten birinci iriverini gitmiş kırmış bunu nebiçim kullanmıştır kimbilir almam bunu yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 yanında verdiği kulaklık çok sağlam zaten drall merak etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 gittigidiyor 200ytllik mal satınca hesabına 180 ytl yatırıyor zaten bir de benim ürün kullanılmış değil meraktan 2 tur şarkı yükledim kurcaladım okadar,o resimdekiyle arasında fark bulan geri göndersin zaten ürünü öle kesinim bu konuda :) kulaklığı da zaten arkadaşlar söylemiş.. kısacası eline net 180 ytl geçerken kimse kolay kolay sıfır iriverini satmaz benim gibi ihtiyacı olmadığı sürece zaten forumu yanıtlayan arkadaşlar da bunu onaylayacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 haklı bence SEw810i olmasa alırdım şimdiye kadar işimi görüyor o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 hu feyıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bizzat kendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 drall ürünü alamıyor gibi hala satış devam ediyor dolayısıyla , up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 drall ürünüü alamıyooo dral ürünü alamıyoo ehehehehe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 "=)" ne komik şeysin sen öyle. garantisiz diye abim izin vermiyo almama malesef =/ ikna etmeye çalışıcam bakalım nolcak =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 abine söyle dırall diye bi acc alıp gelsin ayarı veririz biz ona =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 hala satılık ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar