Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iriver E10 6gb Mp3 Player

Darqainu

Öne çıkan mesajlar

Ürünün linkleri

http://asia.cnet.com/reviews/musicplay/0,39050463,39258286p,00.htm

http://www.iriver.com/

Ürünün Özellikleri :

Ağırlık : 76 g
Boyutlar : 96 x 45 x 14 mm
Kullanılabilir Arayüzler : USB 2.0, IRDA
Hafıza : 6 GB
Ekran : 1.5 inch
Radyo desteği ve Ses Kayıt Özelliği Var (radyodan kayıt da var)
Pil Ömrü : 32 saat
Resimdekiyle aynı renk siyah
Kızılötesi özelliği sayesinde hemen hemen tüm televizyonlarda uzaktan kumanda olarak da kullanılabilir
Jpeg formatında resimleri gösterir
ASF, MP3, Ogg Vorbis, WMA formatlarında müzik çalar
MPEG-4, SWF internetten indirilen kendi programıyla videolarınızı bu formatlara çevirir oynatır (divx avileri denedim oldu)
90 dB ses çıkışı
Flash 2.0 lite ile flash oyunlar da oynayabilirsiniz

Markayı bilenler bilir elbet ama yine de internette araştırıp hakkında bilgi edinebilir, ne kadar kaliteli olduğunu görebilir..

Ürün kendi programıyla sürekli kendini update eder ve ihtiyacınız olan herşeyi sağlar..

Türkiyede garantisi geçerli değil ancak üzerindeki seri numarası ile internetten hertürlü desteği alabiliyoruz..
Gri renk koruyucu kılıfıyla beraber gelecektir.Ayrıca yanında Sennheiser HD202 Headphone vereceğim kulaklık olarak.

250ytl uygundur fiyat olarak ama gerekirse konuşuruz talebe göre.

pm atmanız yeterli
Sosyal ağlarda paylaş

hehe evet televizyonun kumandası geçen gün kayıptı orda işime yaradı kumanda olarak allah razı olsun :)

evet iriver iyidir ama insanlar bilmiyorsa diye linkleri de verdim.fiyatım da gayet iyi olmalı 2gblık iriverları 130a falan satıyor millet ikinci el sitelerinde; ben tatile gidicem kız arkadaşımla vereyim gitsin diye uğraşıyorum.Daha önce de bir forum açmıştım ordan 1 ürün sattım 1 tane daha satsam kafamız rahatlıcak inşallah.

ürün 10kere ya kullanıldı ya kullanılmadı,içim gidiyor zaten zamanında discmanini de kullanmıştım çok iyi bir marka ama napalım kız arkadaş için herşey , yenisini alırız ilerde gene aletin :)
Sosyal ağlarda paylaş

eheh yaparız pazarlık birşeyler o mesele değil okadar ama fiyat zaten gayet iyi biri çıkar ne diyosun kardeşim bu fiyata iriver mı olur derse gene konuşuruz :) alet zaten 10 kere ya kullanıldı ya kullanılmadı yine de ikinci el muamelesi yapıyoruz o bile indirim bakarsanız =)
Sosyal ağlarda paylaş

http://urun.gittigidiyor.com/IRIVER-H10-6GB-YEDEK-PARCLARIYLA-ASGARISIZ_W0QQidZZ11554498

birde şurda h10 versiyonu 150 milyona satılıyo. e10mu daha iyi h10mu? bide e10 daha iyiyse eğer kulaklıklı 200milyon çok güzel bir fiyat olacak varya :D

edit: yanlış anlaşılmasın fiyat karşılaştırmak için yapmadım. sadece ürün kalitesi bakımından yaptım. adam zaten birinci iriverini gitmiş kırmış bunu nebiçim kullanmıştır kimbilir almam bunu yani =)
Sosyal ağlarda paylaş

gittigidiyor 200ytllik mal satınca hesabına 180 ytl yatırıyor zaten bir de benim ürün kullanılmış değil meraktan 2 tur şarkı yükledim kurcaladım okadar,o resimdekiyle arasında fark bulan geri göndersin zaten ürünü öle kesinim bu konuda :)

kulaklığı da zaten arkadaşlar söylemiş..

kısacası eline net 180 ytl geçerken kimse kolay kolay sıfır iriverini satmaz benim gibi ihtiyacı olmadığı sürece zaten forumu yanıtlayan arkadaşlar da bunu onaylayacaktır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...