Gunn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Açmayı uzun süreden beri istediğim bir thread :) Dün gece itibariyle Ketemoor'un çok bilmiş jedilerinden birtanesi Mos Espa'nın arka sokaklarında Tatooine toprağını öptü. Darısı diğerlerinin başına. DB Öncesi DB sonrası detaylar: savaş çok kısa sürdü. Fire Knockdown + SprayShot la açtım, Dizzy tuttu ama Knockdown tutmadı. Arkasından TorsoShot ıska geçti. Aradaki mesafeyi koruyup EyeShot spamle bitirdim çünkü speederla gezen şahıs arkadaşı gibi gözüküyordu, heallemesini istemedim. [Bu mesaj Gunn tarafından 19 February 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 tebrik ediyorum, oyunda yaşanması gereken şeylerden biri de bu olsa gerek :)[signature][hline]v4vendetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 wow okadar special we full bir mind bar aha çözdüm 8-10 dakika sabredip mind buff yaptırmışsın sanırım sırf bu sabır bile taktire şayan [signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" [Bu mesaj Mighty_THoR tarafından 19 February 2004 02:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Unlu bir jedi ise eski olmali ,insan bir light saber ceker serefi ile olur kacarak degil , jedilerde pvp tecrubesi 0 tek dusundukleri kacmak...(initate in baslarinin cok gucsuz oldugunu biliyorum atlamayin ..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 permadeath gibi bir kavram dururken jedi oldurmeyi tasvip etmiyorum[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Tef yolu ile herkes öldürür muhim olan mission alıp öldürmek:)[signature][hline]Pearce Escobar Ailenizin Kasabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2004 tef olan jediyi herkes arayip bulamaz ama hehe tebrikler[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 İyi de Jedi'lar nasıl composite armor giyiyor?[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 eline saglik iyi is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Gunn o ping vs gosteren pencereyi nasil actin?[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Options / misc de ustteki kutucuklarin en ustteki haric hepsini isaretle ha sadece o diyorsan "network bla bla" biseydi onu secicen[signature][hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 network status window evet bu arada jedi mission değil ama hedef çok uzun uğraşlar sonucunda kişisel ilişkiler ve rüşvet kullanılarak tespit edildi. işin komiği jediyi oynayan kızın abisinin 5dk sonra oyuna girip: "did just tell my sister you had anal sex with her?" şeklinde bana posta koymasıydı... strange are the ways of the jedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 hayda ben bunu nie görmemişim hiç ya.. alla alla...[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 heh ben bu elemanı trade OPde gormustum dathomirde 8-9 sith var alayı mor bi tek bu mavi grupta bide Bio kısmına şu professionı masterladı bu profu masterladı yazıp badge süsü vermeye çalışmış garibim eheh go gunn goooo sana mis gibi silahlar almış mono eheh[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 ya bu arada pepelek 1 aydir yokmus gibi mi yapiyosunuz yoksa bitek bende mi yoktu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 19 şubatta gittik :( serverla ilgili degişiklikler falan yapıldı utv saolsun azıcıkta uzun surdu 1 ay kadar :)[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar