Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kettemoor Bounty Hunter Mission Complete

Gunn

Öne çıkan mesajlar

Açmayı uzun süreden beri istediğim bir thread :)
Dün gece itibariyle Ketemoor'un çok bilmiş jedilerinden birtanesi Mos Espa'nın arka sokaklarında Tatooine toprağını öptü.
Darısı diğerlerinin başına.
DB Öncesi
DB sonrası

detaylar:
savaş çok kısa sürdü. Fire Knockdown + SprayShot la açtım, Dizzy tuttu ama Knockdown tutmadı. Arkasından TorsoShot ıska geçti. Aradaki mesafeyi koruyup EyeShot spamle bitirdim çünkü speederla gezen şahıs arkadaşı gibi gözüküyordu, heallemesini istemedim.

[Bu mesaj Gunn tarafından 19 February 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

wow okadar special we full bir mind bar
aha çözdüm 8-10 dakika sabredip mind buff yaptırmışsın sanırım sırf bu sabır bile taktire şayan

[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"

[Bu mesaj Mighty_THoR tarafından 19 February 2004 02:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
network status window

evet bu arada jedi mission değil ama hedef çok uzun uğraşlar sonucunda kişisel ilişkiler ve rüşvet kullanılarak tespit edildi.
işin komiği jediyi oynayan kızın abisinin 5dk sonra oyuna girip:
"did just tell my sister you had anal sex with her?" şeklinde bana posta koymasıydı...
strange are the ways of the jedi
Sosyal ağlarda paylaş

heh ben bu elemanı trade OPde gormustum dathomirde

8-9 sith var alayı mor bi tek bu mavi grupta
bide Bio kısmına şu professionı masterladı bu profu masterladı yazıp badge süsü vermeye çalışmış garibim eheh

go gunn goooo
sana mis gibi silahlar almış mono eheh[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.

Pre UO:R Shard
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...