obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ekstra bişey yok sanırım.. yasal mirasçısı olarak gidip alabiliyorsun
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Kesin bilgi lazım, bankaya gidince ters düşmemek için :) Sadece verasetname yetiyor o zaman?
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 MrMarvelous said: Ya 1 hafta sabredin, varsa bi ödeme yattığı zaman hesabınıza görürsünüz miktarını... siteden takip falan millet kafayı yemiş. 2.81 YTL için sıra olmuşlar ziraat bankası atm leri önünde. bekle 3 gün sonra çek paranı kaçmıyo ya. welcome to turkey burada beklersen söğüşlenirsin güzel güzel hiçbir şey net olmadığı için paşa paşa koşturmak şart. bizimkinde sorun yok ama yanda kimlik no yazmıyorsa paranızı alamıyorusunuz. Dilekçe yazıp gerekli mercilere bildiriyorsunuz. Paranızı ödediğinizden eminsiniz ama siz yoksunuz! OLAMAAAZ.. ee olabilir aslında. onlar da emlak bankasına müracaat ediyorlarmış sanırım. paranızı çekmeniz için 5sene süreniz var. ama siz yine de en geç 2-3 ay içerisinde paranızı alın ha ayrıca ziraat bankasında hesabınız yoksa (ya da yönlendirmesi yoksa) gidip kendiniz almanız lazım
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 valla emin olmak için tel açtım ben sadece verasetname yetiyor diye biliyordum.. adam vekaletname ve verasetname yetiyor dedi
unac Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 amorti bile çıkmadı şu güne kadar bize. ve herzamanki gibi bu da çıkmadı.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Esh said: biz 14.560 ytl aliyoruz. aslinda 112.450 ytl almamiz gerekiyodu. Bi hata var, birazdan gidicem bankaya.
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bize direk sıfır araba verceklermiş
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Cons said: biz 12k itiraz edin olm, sizinki de reelde daha yuksek olabilir.
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 iyide en fazla yapılıcak olan ödeme 1.391 ytl hadi eşinin ki ile birlikte enfazla 2.782 ytl yapıyo siz nasıl o kadar para alıyosunuz ?
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 a$iret olarak ba$vurmu$uz. Totali biz aliyoruz.
huun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 obsesifik said: valla emin olmak için tel açtım ben sadece verasetname yetiyor diye biliyordum.. adam vekaletname ve verasetname yetiyor dedi arkadaşım, verasetname yeterli tek başına. konunun doğası itibariyle zaten vekalet alabileceğin kimsenin olmaması lazım. çok hanzo bir ifade şekli oldu ama başka türlü nasıl anlatılır bilemedim.
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 valla dangalak adam öle söledi ben de başında ne alaka dedim ama veya demeyi unutmuş olabilir.. farkındayım yani ama söylenileni söyledim
Buzx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 -Dark_Angel- said: Listede ismi olmayan babayımı almış oluyor ? Annem emin halbuki o paraların kesildigine ? Benim annemde kesilmiş sanıyodu bugün danışma hattını aradı. 87-95 yılları arasında yapılan bu kesintilerde aile reisi erkek sayıldığı için dişi kişi evli ise kesinti yapılmamış mış. Dolayısıyla o senelerde evli olan dişi kişi babayı alıyormuş evet. Ama son çalıştığı yerden kesildiğine dair belge bulursa ne ala.
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 isyerinde 'aha bak senin key odemesini buldum, 852 lira alacakmissin' diye cubicle'indan bagiran elemana 'ben de senin kimlik numarani bulup ssk'nin sorgu sitesine girdim, ulan 2200 lira aylik aliyormussun bir sigara parasi borc vermedin namussuz' diye geri bagirilarak susturulur. iki dangalagin web sitesi kuramayip 8 milyon kisinin gizli bilgisini resmi gazetede basmasi gibi cumhuriyet tarihi boyunca yapilmis en buyuk salakliktan sonra sirketlerde artik gizli maas bilgisi kalmayacagi icin artik turkiye'de is piyasasi cok ilginc olacak. anlamadigim, resmi gazetede basilana kadar bu ise yuzlerce kisinin bulasmis olmasi gerek. hickimse mi uyanmadi, bunun sonunda kimlik bilgileri ortaya cikacak, e-devlet guvenligi kalmayacak, kredi sistemi zarar gorecek diye? bu kadar mi insanlar robotlasmis, yaptiklarinin suurunda degiller? (biberon, 30.07.2008 04:24) demiş sözlükte biberon. tehlikenin farkında mıyız?
Rajeesh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bugün annenim 16 ytlcik olan key ödemesini bankamatikten aldım ve afiyetle yiyorum:)-D
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 oha ye ye bitmez,asker maaşı gibi
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 garip bi olay var babamın 87-89 arası ankarada özelde 92-95 arası devlette kesintileri var www.keyodemeleri.com dan tc ile bakınca 2 kesintide ödeme çıkıyor sigorta numarası ile bakınca bir tanesi gözüküyor sadece böyle saçmalık olabilir mi babam hangisini alıcak daha dogru hangisini alıcam o para ile kasa toplayacam (:P)
Öne çıkan mesajlar