Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu: Fenerbahçe - MTK

Rikkie

Öne çıkan mesajlar

SethGarrett said:
fenerin iki golüde defansa çarpıp kaleciyi şaşırtan toplarla oldu. organize bi atak yok gibiydi. kazım şahane oynadı, guiza ise 17 milyonun hakkını vermedi.

arda defansa çarpıp giren gol ile kral oldu, imparator felan oldu.

Yok ciddi ciddi Fenerbahçe'ye takım olarak bi karşıtlığınız var, futbolunu izlediğiniz ya da değerlendirdiğinizi zannetmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:
17 milyonun hakkını ilk ciddi maçta şakır şakır bekliyor musunuz?
yok yaw artık patiye de yazılmaz olmuş.

valla şakır şakır olmasada insan bişiler görmeyi beklio tabi. 3-5 deil 17 sonuçta.

Mendoza said:
Maçı izledim sanki çarpmamış gibiydi maçta.

bariz bi çarpma var iki golde de. kale arkası kamerasından bakarsanız topun ne kdr yön değiştirdiğini görürsünüz.
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:
fenerin tek iyisi kazımdı, adam harbiden aşmış kendisini.

uğur ve gökhan vasatı biraz aştı. emre de girdikten sonra adından söz ettirdi.

guiza bu ise fener kezmanı mumla arar, yok yok ne projektör lazım :)

spordaki postlarını bayadır takip ediyorum. ya sanki bi gariplik var ama tam adını koyamıyorum. mesela cümlelerini inceleyelim;

"fenerin tek iyisi kazımdı, adam harbiden aşmış kendisini."

gelmiş şimdi kazıma iyi demişsin, ayrıca iyi oldugu için aşmış kendisini demişsin. sanki geçen sene vasatı aşamayan bir topçu gibi. hadi kazımı geçtim tek iyi ne ya? geri kalanlar sıçtı batırdı sanki. hatta takım 4-0 yenilmiş de yine de kazım mücadele etmeye devam etmiş gibi.

neyse düşündüğümü de tam anlatamadım da. bu accyi yeni aldım banlanmak da istemiyorum. ama senin bu postların bi garip. ne bilim böle at gözlüklü bi örümcek gibi davranıyosun. en azından postların öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...