SethGarrett Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 fenerin iki golüde defansa çarpıp kaleciyi şaşırtan toplarla oldu. organize bi atak yok gibiydi. kazım şahane oynadı, guiza ise 17 milyonun hakkını vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 17 milyonun hakkını ilk ciddi maçta şakır şakır bekliyor musunuz? yok yaw artık patiye de yazılmaz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 SethGarrett said: fenerin iki golüde defansa çarpıp kaleciyi şaşırtan toplarla oldu. organize bi atak yok gibiydi. kazım şahane oynadı, guiza ise 17 milyonun hakkını vermedi. arda defansa çarpıp giren gol ile kral oldu, imparator felan oldu. Yok ciddi ciddi Fenerbahçe'ye takım olarak bi karşıtlığınız var, futbolunu izlediğiniz ya da değerlendirdiğinizi zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 EZDIK bu gun valla. sizi de EZECEZ. sdf. 17 milyonluk guiza atmasa da farketmez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sebahattin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 fener güzel oynadı bu kadar ezikmisiniz ya herşeye bok atıyosnz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 carlosun golünü merak ediorm ya uzaktan atmış dediler göremedim:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 hürriyette var gollerin videolari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ben maçı göremedim unuttum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 carlosun gol iyimiş de adama çarpmış galiba=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 evet kaleci kontipiyede kalmış surat ifadesinden belli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Maçı izledim sanki çarpmamış gibiydi maçta. Kıskananlar çatlasın bu arada. Yürü fenerim kim tutar seni. Dün 2 forma almıştım, fener böyle oynasın hele f.alonso yu da getirsin 2 forma daha alır bi de kombine alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Madcat said: 17 milyonun hakkını ilk ciddi maçta şakır şakır bekliyor musunuz? yok yaw artık patiye de yazılmaz olmuş. valla şakır şakır olmasada insan bişiler görmeyi beklio tabi. 3-5 deil 17 sonuçta. Mendoza said: Maçı izledim sanki çarpmamış gibiydi maçta. bariz bi çarpma var iki golde de. kale arkası kamerasından bakarsanız topun ne kdr yön değiştirdiğini görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 carlos bir attı,vay anasını dedim ne falso verdi.. 3 dakka sonra tekrarını slowmotion'da verdi hayallerim yıkıldı be=) mtk takım değil fener hakedip aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 fenr iyi oynuyamadı mı iyi mi oynamadı pek anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 nocom said: guiza bu ise fener kezmanı mumla arar, yok yok ne projektör lazım :) neye göre söylendi bu? komik olmayın lütfen ya. adam gayet olması gereken yerlerdeydi, belliydi yani iyi bir forvet olduğu. böyle mumla arar demek kolay sebeplerini de söylersen seviniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 nocom said: fenerin tek iyisi kazımdı, adam harbiden aşmış kendisini. uğur ve gökhan vasatı biraz aştı. emre de girdikten sonra adından söz ettirdi. guiza bu ise fener kezmanı mumla arar, yok yok ne projektör lazım :) spordaki postlarını bayadır takip ediyorum. ya sanki bi gariplik var ama tam adını koyamıyorum. mesela cümlelerini inceleyelim; "fenerin tek iyisi kazımdı, adam harbiden aşmış kendisini." gelmiş şimdi kazıma iyi demişsin, ayrıca iyi oldugu için aşmış kendisini demişsin. sanki geçen sene vasatı aşamayan bir topçu gibi. hadi kazımı geçtim tek iyi ne ya? geri kalanlar sıçtı batırdı sanki. hatta takım 4-0 yenilmiş de yine de kazım mücadele etmeye devam etmiş gibi. neyse düşündüğümü de tam anlatamadım da. bu accyi yeni aldım banlanmak da istemiyorum. ama senin bu postların bi garip. ne bilim böle at gözlüklü bi örümcek gibi davranıyosun. en azından postların öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 nocom said: guiza bu ise fener kezmanı mumla arar, yok yok ne projektör lazım :) Ha guiza bjk ye gelse almıcan yani, istemicen öylemi. Komik sin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 guiza iyiydi gayet..olması gerektiği yerdeydi hep güzel pozisyonlara girdi.sezon içinde ümit karan'a benzemezse(pozisyona girip girip sürekli kötü vuruşlar) gayet de döktürür gibime geldi.ben kendisini de beğendim dün akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 @Füks adamlar bi kere Hungarian Amateur, abi neyine laf anlatacaksın bunlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Kazım Kazım diyorum başka bişi demiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 kazim çok komik bi adam lan. zevk alıo bi kere futboldan,eğlenio kendi çapında falan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 En önemli şey bence futbolcunun zevk alması. Alex e bak adamın suratında meymenet yok. R.Carlos a bak kazım'a bak. Adamlar haz duyuyorlar oynadıkları oyundan. Sporcunun öylesi hep başarılı olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 @MadCat bende o yüzden çok seviyorum o adamı Güiza ilk hazırlık maçında gol attıktan sonra Kazım onu soyunma odasında dans ederek karşılamış falan çok güzel şeyler bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 MTK ya başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 adam basketbolcu gibi abi uzun kollar filan komik bi surat ifadesi bide harbiden zevk alıyor herif futboldan yenilirken bile. iyi futbolcu ya, nazar değmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar