Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar ben artık sponsorlarla konuşmaya gidecem de nası bi bilg. istemem lazım bilmiorum bi yardımcı olursanız sevinirim
server runuo ile ben 200 kişi sınırı koycam bu 200 kişi lagsız oynasın istiom save süreleri kısa sürsün
runuo ya baya bişi ekledim world full spawn trammel dışında ilsehnarın ve malasın dungeonları full spawn sizce nası bi bilg. olur[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla
-----------
We are following the will of the one
Through the dark age
And in to the storm
Lord I'm mean
-----------

Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe
Mesaj tarihi:
6-8mbit bağlantı çok abartı kaçar 3mbit yeter sana tek basına kullanacaksan. örnek olarak amentes 3.5mbitle 450 kişi oynamıştı ama bw sınırlaması vardı tabi bw yi 400 istersen sorun cıkmaz. ama türkiye kosullarında bu cok pahalı gelir.[signature][hline]Unlive Owner
www.unlive.net
Ultima Online değişiyor..
Mesaj tarihi:
ama arthur türkiye içinde 6 mbit kiralıcak adam bulursan banda söylermisin borc para alayım :) Milyarlar vermesi gerek ki bunuda nasıl verecek sirf bir uo sunucusu için. 4mbit bile cok pahalı. ama omurgadan almazsa tabi tavsiem omurga baglantısında al dier türlü iss olarak geçiyorsun alemde.[signature][hline]Unlive Owner
www.unlive.net
  • Admin
Mesaj tarihi:
6-8mb baglantı olsa iyi olur :)
ehe

2 gün takılmalık hatun lzm abi liv tyler i cagırsan iyi olur

2000 + işlemcili
minimum 768-1024 ramli
sağlam bir hdd li scsi olsun ve ii bişi al
falan filan bir makine ile
200 kişi oynucaksa 1mbit yeterli cok sorun cıkmaz
4 mb ten yukarısınıda karsılayacak sponsor cıkacagını zannetmiyorum
ha sabancının torunu falansan başka..[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
[01:36] olm nickimi alanı bulursam
[01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan
[01:36] oyacam
Mesaj tarihi:
1mbit yetmez gibime geliyor 200 kişi için 2mbit al dicem oda iss kapsamına giriyordu sanırım, bilgisayarda sakın host falan kurma bide kasar sürekli cpanelde kurma 256 ram götürüyor
  • Admin
Mesaj tarihi:
kronosh zaten telekomdan 1mbit lik adsl hattı cekmiyor arkadaş :)
herhangi bir servis saglayacıdan 1mbit lik hat alıcak sponsoru sayesinde
oda gayet yeter :)

telekomdan cektigin 1mbit adsl hattının upload u 256 oluyor
oda 25-30kb/sec la upload imkanı sunar
ha birde stabil degildir :)

pektabi 200 kişyii kaldırmaz ehe kaldırmaz gibi gelmesin ;)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
[01:36] olm nickimi alanı bulursam
[01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan
[01:36] oyacam
Mesaj tarihi:
Selam,

Ha omurga olayı diyorsunda şöyle bak birde olaya, Düşün bir oda ayırdılar icinde 5 tane bilgisayar var bilnet die bir iss firmasi ve hatları 4mbit diğer makinelerde düsünebildigin herşey yüklü hosting vsvs irc game server , 1mbit yetmes zaten omurgalar ucuzdur cok paalı değil sabancıyı arayıp onla calısan listesini öğren 1 saat sonra fax cekiyor sana listeyi, sonra arayp firmalar ile anlaş %50 sponsor oluyor genelde cogu.[signature][hline]Unlive Owner
www.unlive.net
Mesaj tarihi:
biri bana kronoshun son annatıklarını ve bilg. olayını sade bi dille annatabilir mi :)[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla
-----------
We are following the will of the one
Through the dark age
And in to the storm
Lord I'm mean
-----------

Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe
Mesaj tarihi:
ben annatayım :)

Şimdi , bir firma sabancıdan 10mbit hat kiralar ve bu 10mbit hattı herkese satar gider web hosting kurar irc serverler kurar game serverler kurar falan sende gidip ofirmadan o hatttan bir makine kiralarsan omurga baglantısına giriyorsun , ve dier makinelerin işlevleri seni oldukca etkiliyor , Bende diorumki maddi imkanınız varsa omurga kullanmayın, gidip sabancı telekomu sabancı ile calısanların listesini isteyin o size 1 saat sonra fax ceker , o listeden firmaları tektek arayın görüşün beğendiğinizi alın ama maddi durumum var diorsanız Sabancı telekom şirketi havuz sistemlidir , Odalara bilgisayar koyuyorlar her oda için ayrı bir hatları var sizde odalardan birine bilgisayar koyup kirasini verin babalar gibi lagsiz bir shardınız olsun

anlatabildim umarım :)[signature][hline]Unlive Owner
www.unlive.net
  • Yeni Oluştur...