Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wotlk fake'lerine dikkat!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adamlar bi de fansite kit ile yapmışlar sanırım.
O zaman napıyoruz, Firefox kullanıyosak sayfa açıkken yukardan Help'e gelip ordan "Report Web Forgery" diyoruz ve google'a iletiyoruz.
Sora Blizzard'a da bi mail çakabiliriz mesela.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:
sonu .cc die biten hiç bir web sitesine girmem :D

aynen. bi de utanmadan buraya linki koymuşsun senden bilgileri almasalar bile adamalr trojanı sokuolar antivirus falan yoksa sende.
Mesaj tarihi:
o linke tıklayanların derhal virüs tarama yapmasında veya format atmasında fayda görüorum

zira cc die biten bi siteye 1 kere girdim allahtan şirketteydim de bişey olmadı lol

edik:typo
Mesaj tarihi:
Kaldır şu linki ya da yöneticiler kaldırsın. Ben o bu şu bilir neyin ne olduğunu ama IS kullanmayan birisi gelir tıklar milleti yoktan yere hackletirsin.

Böyle konular açabiliyorsak bende i has sex legs diye konu açayım hergün.
Mesaj tarihi:
Abartmayın ya sizde.

"FAKE DIKKAT" yazan başlığa girip, "aa hadi bakayım nasıl bir fakemiş" diye kaşınıyorsanız, linkten önce kendinizi sorgulayın bi :)

Ben de girdim o siteye, ve bir sorunla karşılaşmadım.

Linki bozdum zaten, eğer uğraşıp giriyorsanız sizin sorununuz.
Mesaj tarihi:
Julifton said:

Burdaki gibi bi sayfadan girin bilgilerinizi beta şeettircez size diye gelen olursa selamımı söyleyin=)

e iyi de mesajı okuyup ''nerdeki gibi'' diyerek fake başvuru formu nasıl oluyor görmek isteyen adam ben nası olsa bilgilerimi yazmam diye girip trojanı kapabilir.. meraklıdır bizim vatandaşlarımız. örnek güngören mahallesindeki bombalar.
Mesaj tarihi:
Gangren said:
Ben girdim, şu an kullandığım bilgisayarla, bir sıkıntı yok :D

abi gözden kaçan çok trojan oluyor ne kullanırsan kullan. aman yani ben sonu cc ile biten siteye girmem tırtırıyoe benim. cc neresi ise artık cn çin de.

bak hakkaten tırstırmış ki adam gibi yazamamışım bile.''
Mesaj tarihi:
valla official forumlarda.. omg süper char in da wow die saçma sapan bi başlıkta linke tıkladım . bişey açılmadı. sonra kapmışım nevaleyi onu anladım. 1 ay hack muhabbeti ile uğraştım falan bu arada .cc cocos adalarıymış.
Mesaj tarihi:
ben pcyi aldığımda zurna gibi orjinal windows almıştım zaten kral gibi bütün güncellemeler falan vardı sadece kendi bilgisayarımda bu üstteki link gibi saçma sapan bi linke tıkladım sonra kaptırdık accountu. ben uyanık olun diyorum sadece.. şuan nod32 kullanıyorum herhangi bişi başıma gelmedi ama arada dc yiyince şifremi falan değiştiriyorum diken üstündeyim paso
  • Yeni Oluştur...