Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 http://wotlkoptin.co. cc/ Burdaki gibi bi sayfadan girin bilgilerinizi beta şeettircez size diye gelen olursa selamımı söyleyin=) typ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 "forgot your account name or password" a da blizzard.com'u koymuslar eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Bir iki gün Sticky. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 blizzard employee never ask you for your password diye bi tip var xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 oha cd key gizli soru cevabı falan istiolar bi sonraki adımda asfasgfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 bu tür bilgiler içi teşşekkürler ben tanımadığım mail i bile açmıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 sonu .cc die biten hiç bir web sitesine girmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blizzard_Enslave Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Vay çakallara bak hele.Çok sinsice düşünülmüş birşey.Bir çok account hacklenebilir böyle.Siteyi paylaştığın için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Adamlar bi de fansite kit ile yapmışlar sanırım. O zaman napıyoruz, Firefox kullanıyosak sayfa açıkken yukardan Help'e gelip ordan "Report Web Forgery" diyoruz ve google'a iletiyoruz. Sora Blizzard'a da bi mail çakabiliriz mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Dworgian said: sonu .cc die biten hiç bir web sitesine girmem :D aynen. bi de utanmadan buraya linki koymuşsun senden bilgileri almasalar bile adamalr trojanı sokuolar antivirus falan yoksa sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 o linke tıklayanların derhal virüs tarama yapmasında veya format atmasında fayda görüorum zira cc die biten bi siteye 1 kere girdim allahtan şirketteydim de bişey olmadı lol edik:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Kaldır şu linki ya da yöneticiler kaldırsın. Ben o bu şu bilir neyin ne olduğunu ama IS kullanmayan birisi gelir tıklar milleti yoktan yere hackletirsin. Böyle konular açabiliyorsak bende i has sex legs diye konu açayım hergün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Abartmayın ya sizde. "FAKE DIKKAT" yazan başlığa girip, "aa hadi bakayım nasıl bir fakemiş" diye kaşınıyorsanız, linkten önce kendinizi sorgulayın bi :) Ben de girdim o siteye, ve bir sorunla karşılaşmadım. Linki bozdum zaten, eğer uğraşıp giriyorsanız sizin sorununuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 her gördüğün link e tıklıcaksan... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Julifton said: Burdaki gibi bi sayfadan girin bilgilerinizi beta şeettircez size diye gelen olursa selamımı söyleyin=) e iyi de mesajı okuyup ''nerdeki gibi'' diyerek fake başvuru formu nasıl oluyor görmek isteyen adam ben nası olsa bilgilerimi yazmam diye girip trojanı kapabilir.. meraklıdır bizim vatandaşlarımız. örnek güngören mahallesindeki bombalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ben girdim, şu an kullandığım bilgisayarla, bir sıkıntı yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 omg lol Türk'üz bize bişi olmaz :D edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Gangren said: Ben girdim, şu an kullandığım bilgisayarla, bir sıkıntı yok :D abi gözden kaçan çok trojan oluyor ne kullanırsan kullan. aman yani ben sonu cc ile biten siteye girmem tırtırıyoe benim. cc neresi ise artık cn çin de. bak hakkaten tırstırmış ki adam gibi yazamamışım bile.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Yahu adama zorla trojan scan yaptırtırsınız, aratiim bakiim bilgisayarı :p Linke tıklanınca bir yere gitmiyor şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 valla official forumlarda.. omg süper char in da wow die saçma sapan bi başlıkta linke tıkladım . bişey açılmadı. sonra kapmışım nevaleyi onu anladım. 1 ay hack muhabbeti ile uğraştım falan bu arada .cc cocos adalarıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bende burda öyle bi cc linke tıkladım "zebercet!!!" gibi bi nidayla "omg trojan" dedi bilgisayar ehe sora anlattık da bilgisayar değiştirdiler allahtan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Windows Update'ten güncel yamaları alan, sadece güvenilir bilgisayarlarda oynayan, Firefox kullanan ve abuk subuk oyunlara gelmeyenlere birşey olmuyor genelde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Gangren said: Windows Update'ten güncel yamaları alan, sadece güvenilir bilgisayarlarda oynayan, Firefox kullanan ve abuk subuk oyunlara gelmeyenlere birşey olmuyor genelde ya. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ben pcyi aldığımda zurna gibi orjinal windows almıştım zaten kral gibi bütün güncellemeler falan vardı sadece kendi bilgisayarımda bu üstteki link gibi saçma sapan bi linke tıkladım sonra kaptırdık accountu. ben uyanık olun diyorum sadece.. şuan nod32 kullanıyorum herhangi bişi başıma gelmedi ama arada dc yiyince şifremi falan değiştiriyorum diken üstündeyim paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ha ben ne kadar uyarsam da hep aynı cevapları verionuz. bana bişey olmaz deme, ok mi? diyerek mektubumu sonlandırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar