blo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Selam paticik ailesi.. buraya yeni gelmekle müşerref oluyorum... :P çok hoş bi forum ! inşallah güzel bir paylaşım süresi temenni ediyorum.... Alıntıla
blo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 teşekkür ederim..:)o Alıntıla
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Hoşgeldin blo. Benim pc den mi actin basligi bilmiyorum ama, güzeldir bu topraklar. Güzel insanlar var :) Alıntıla
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 hoşgeldin.bende yeni takılıyorum bu siteye harbiden güzel.muhabbet çok sağlam.devam derim saygılarr Alıntıla
blo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 herkeze ayrı ayrı aşırı derecede müteşekkir olduğumu belirtmek isterim. :P çok sık uğrayamasak da... bir zaman gelir düşüncelerimizi sık paylaşırız inşallah ! bu arada rıdone ... eet senin pc den başlık açmıştım ee güzel bilgisayara can kurban B)- dediğin gibi bereketli topraklara benziyor buralar :) Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.