Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 is hukukunda taraflarin birinci olarak basiretli oldugu, yani sorumluluk alip kendi islerini kendi takip edecekleri kabul edilir. sizin gidip "lan bizim lisans isi nooldu?" diye takip etmeniz gerekirdi. bu acidan bakinca danistayin karari hatali degil.. tabi size yazik olmus, buyuk gecmis olsun.
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Yargı kimin haklı kimin haksız olduğuna bakmaz; yasalara uygun davranılıp davranılmadığına bakar. Eğer PO size, arkadaş ben hallettim sizin lisansı dediyse cezayı ondan talep edebilirsiniz, sizi yanıltmış olurlar sonuçta. Aksi takdirde kaçarı yok gibi gözüküyor.
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 eldar said: Yargı kimin haklı kimin haksız olduğuna bakmaz; yasalara uygun davranılıp davranılmadığına bakar. Eğer PO size, arkadaş ben hallettim sizin lisansı dediyse cezayı ondan talep edebilirsiniz, sizi yanıltmış olurlar sonuçta. Aksi takdirde kaçarı yok gibi gözüküyor. dava sonucunda yasalara göre kim haklı kim haksız belirliyor ama.Sonuçta biri dava açıyor biri savunuyor biri haklı çıkacak biri haksız. Abi çok kötü bir durum ya yazık ya çöpten kazanıoz parayı sanki peh
Exodus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Tıkır tıkır ödeyeceksiniz o parayı büyük ihtimalle. Lisansınızı bilmemneyinizi takip etmek sizin sorumluluğunuz. Yok bize söylememişlerdi, haberimiz yoktu demenin bir anlamı yok. Geçmiş olsun.
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 exodus bir halt anlamamışsın dediklerimden öyle mesaj olsunda ne olursda olsun mantığıyla boş boş post atmışın tıkır tıkır ödiycez öyle mi istiyosan biraz daha abart başka bi şekilde ödeyelim düzgün post atın ya burda derdimi paylaşıyorum adamın yazdığı msj a bak
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Abi mallık yapmış memur cıkartmamış lisans ı PO size cıkarttım demiş .. ortada bir lisans yok . siz lisanssız calıştıgınız zamanın cezasını yemişiniz .. şimdi mal memur suçlu ama sen onu suçlayamassın adam kalkar derki arkadasım benmi takip etcem senin işyerinin lisansını . sizin avukat danıstay a ne gibi bi gerekceyle basvurdugu falan da önemli yanlız ceza haksız diye basvurduysa ceza haksız değil cunku .. ortada suclu tek kurum PO .. parayı ordan talep edebilirsiniz .baska yapcak hiç bir şey yok . olmadı PO ya tazminat davası açarsın .
Exodus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Ya saçmalama Noyanh adam derdini anlatıyor burada attığın posta bak. Haydi herkes hep beraber: "HAKLISIN DIABLOTG, KAHROLSUN EDEPSIZ EDBK MEMURU!" Tıkır tıkır.
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Exodus said: Ya saçmalama Noyanh adam derdini anlatıyor burada attığın posta bak. (1) Haydi herkes hep beraber: "HAKLISIN DIABLOTG, KAHROLSUN EDEPSIZ EDBK MEMURU!" (2) Tıkır tıkır. (3) 1-adam gerçekten okumuş anlamış yardımda bulunuo seninki boş ve trend olan laf sokma amaçlı post atmıyor 2-haklıyım sonuna kadar ayrıca EDBK değil EPDK 3-boş diyodum özür dilerim boş insanlara hakaret etmek istemezdim sen daha vahimmişsin
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 simdi bu ceza kesildigi zaman istasyonun lisansi varmiydi yokmuydu? yoktu o yuzden ceza gecerlidir dansitay dogru cevabi vermistir lisansin takibini yapmak isze dusuyordu sonucta isletme size ait hakli olsanizda yasalar ayrica yasa icinde belirtilmediyse kesinlikle esnetilmez kisiler icin hakli oldugunuz halde haksiz duruma dustugunuz bir durum o yuzden turkiyede her turlu yasal evraki mileltin lafina hallederizine pozisyonuna filan bakmayip tek tek kontrol ediceksin yoksa bu gibi ucuncu kisilerin kusurlarindan suclu duruma dusersin ki cok guzel bir ornek olmus bu
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 hemde nasıl bir örnek oldu biliomusun ya sırf bir adam yüzünden ne hallere düştük.Ama doğru takip etmek gerekiodu boşu boşuna 57000 ytl gidecek ya takside bağlarlar mı acaba :(
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 bir kerede tahsil etmemesi lazim gerci ticaret hukuku almadim yaniliyor olabilirim
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 diablotg said: canla başla çalışıyor babam Benzinlikte pompacıların millete benzin doldurup parayı baban için kazanmalarını izlemek epey yorucudur eminim... hatta büyük ihtimalle baban istasyonun başında bile durmuyodur...
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 MrMarvelous said: diablotg said: canla başla çalışıyor babam Benzinlikte pompacıların millete benzin doldurup parayı baban için kazanmalarını izlemek epey yorucudur eminim... hatta büyük ihtimalle baban istasyonun başında bile durmuyodur... ya bilip bilmeden salak saçma yorumlar yazıp insanları rencide etmeyin. benzincinin tek işi pompadan benzin doldurmakmış gibi konuşuyosunuz amma bilmiş dallama tip varmış şurda ya herkes açsa bi benzin istasyonu bu kadar biliyosa. Babası büyük ihtimalle durmuyomuş. Sen ne bok yiyosun ki
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 gayet boş beleş bi iş senin baban da pompacı diye burda işi abartmanın luzumu yok... benim de işe gömecek 2-3 trilyonum olsa bende benzinlik açarım daha iyi para mı var anasını satayım... 57 milyar için ağlıyosunuz yazık be... kalıbımı basarım ki size çıtır çerez parasıdır o ceza...
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 her benzin istasyonu istanbulun gobeginde luks semtlerde degil anadoluda arabayla gezin bakalim benzin istasyonu diyemiyiceginiz yerler var 2 pompa bir guneslik bir bakkaldan ibaret saatte 2 arabanin gecmiyecegi yerlerde anadoluda cogu benzincede ayrica pompaci tutmaz cunki saatte tas catlasa 4-5 araba gelen yerler var adam kendisi dolduruyor direk siz luks sehrin gobegindeki zengin sosyete benzincilerini gorup heryeri oyle saniyorsunuz
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 karlılık semtine şehrine göre değişir hadi. ama kimse bana çıkıpta benzin istanyonum var anam ağlıyo tribi yapmasın arkadaş. işiniz gücünüz pireyi deve yapmak kendinizi acındırmak edit/dasaaa:lafınızı bilin öyle konuşun!
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 MrMarvelous said: atarına sıçtırtma şimdi gayet boş beleş bi iş senin baban da pompacı diye burda işi abartmanın luzumu yok... benim de işe gömecek 2-3 trilyonum olsa bende benzinlik açarım daha iyi para mı var anasını satayım... 57 milyar için ağlıyosunuz yazık be... kalıbımı basarım ki size çıtır çerez parasıdır o ceza... eheh sadece güldüm buna. 57 milyar çıtır çerezmiş. sana 3 trilyon bulcam git aç bakalım bi benzinci kaç yılda çıkarıosun o parayı.boş boş konuşmayalım bi bok bilmeden. bi atarına sıçtırtma şimdi fln gimi ortamı gerici laflar etmeyelim. maslak opet ve ataköy shelli bi kenara bırakırsak müthiş paralar kazanan benzinci sayısı bir elin parmaklarını geçmez. arsa senin olmadıkça bu işten para kazanman çok zor + o çok paralar kazanma dönemi geçti benzincilikten devir değişti. kaçak petrol yapman lazımki opet gibi şirketlerin altındaysan ihtimal yok enseliyorlar hemen. ancak küçük şirketlerin altında çalışıo olman lazım. çünkü küçük şirketler işe her zaman kaçak petrolle başalr çabuk büyümek için.
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ya o var da, bi de şeyi anlamadım ben, lisanssız başlamışsınız bu bi hata. daha sonra lisansa başvurmuşsunuz, "amaan çıkar o" demişsiniz, bırakmışsınız. e lisansınız yok işte ? onu takip etmek tamamen sizin suçunuz. siz "herşey tam olmasına rağmen lisansı çıkarmadığı için" memura dava açabilirsiniz, bunun sonucunda size lisans verilir, ama bu lisanssız işyeri çalıştırdığınız gerçeğini değiştirmez, 57.000 ytl yi ödersiniz. geçmiş olsun ama tek suçlu sizsiniz.
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Elin 2. sınıf trolüyle uğraşmicam vazgeçtim ):
Rilindorlan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 sakin olun biraz ya."+rep baba terazine abandım" diye dalga geçtiğiniz forumlardaki mesajlara benzemiş attığınız mesajlar. Konuya gelince,bu ve bunun gibi hukuki şeyler hakkında bilgi almak istiyorsan,bir sürü avukatın üye olduğu,bu konular hakkında sana bilgi veya öneri verebilicek yığınla forum sitesi var.google da arat biraz kesin bulursun. örn: http://www.avukatadanis.com/ (incelemedim ama iyi bi siteye benziyor..) edit:typo
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Ekmek said: Elin 2. sınıf trolüyle uğraşmicam vazgeçtim ): ah be kanka iyiydi ilk mesajın=( gerçi evet trolleşmemek lazım
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 MrMarvelous said: karlılık semtine şehrine göre değişir hadi. ama kimse bana çıkıpta benzin istanyonum var anam ağlıyo tribi yapmasın arkadaş. işiniz gücünüz pireyi deve yapmak kendinizi acındırmak ne ağlak ne yavşak bi millet olmuşsunuz ya... adam ol , yoksa zorla adam ederim seni.İnsan ol beni hakaret etmeye küfür etmeye zorlama.Sen kim oluosunda bu kadar ahlaksızca , bu kadar şerefsizce konuşuosun. Biz o istasyonu satmak zorunda kaldık borçlarını ödeyemediğimiz için şu anda başka bir insan tarafından çalışıtırılıo o istasyon ama doğal olarak o borcu bizim üzerimize kaldı.İstasyonu satıp aldığımız para şirketin diğer üyelerinin yüksek borcu için onlara verildi.Bizim sadece ufak bir restoranımız kaldı şu anda ve o 57 milyarı kazanıp ödeyebilmemiz kolay değil.Niye böyle insanlık dışı laflar kullanarak aşağılamaya çalışıosun ki , niye rencide ediosun illa kızarıp bozarıp üzülelim ağlayalımmı lafların yüzünden.Sen bu ülkede hatta bu dünya piyasasında zayıf olup ayakta kalmaya çalışmanın ne demek olduğundan haberin var mı ? Niye atıp tutuyosun benim asabımı bozuosun lan dengesiz. Adamın canını sıkma insan gibi mesajlar at.Bizim trilyonlarımız dönmüo sermayede 1 tane evimiz 1 tanede orta halli bir arabamız var o kadar.Hasta ettin beni mesajlarına feci kıl ettin. Ayrıca fizban arkadaşım biz lisanssız çalıştırmadık , 4-5. defa söylüyorum adam gibi okuyun yazdıkalrımı.Biz çalıştırmaya başladığımız dönemden 2-3 sene sonra çıktı lisans işi tamam mı?
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 MrMarvelous said: diablotg said: canla başla çalışıyor babam Benzinlikte pompacıların millete benzin doldurup parayı baban için kazanmalarını izlemek epey yorucudur eminim... hatta büyük ihtimalle baban istasyonun başında bile durmuyodur... bir ekstra daha söyleyeyim benzinlikte benzini pompacılar koyuyodu yani ben , babam ve bir yanımızda çalışan arkadaşımız. gereksiz laflarınla forumu kirletme önce sor cevabını verelim o arabalara pompalama işini ben ve babam yapıoduk
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 MrMarvelous kompleks yapmış. said: o yuzden turkiyede her turlu yasal evraki mileltin lafina hallederizine pozisyonuna filan bakmayip tek tek kontrol ediceksin yoksa bu gibi ucuncu kisilerin kusurlarindan suclu duruma dusersin ki cok guzel bir ornek olmus bu Bunun altına da imzamı atarım, Türkiyede öss sınavları bile kayboluyor.
Öne çıkan mesajlar