Queen Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 İnsan haklarını demokrasiyi kötü bir şey gibi gösteren cümle için teşekkürler porsuk. Site hacklense nolur? Adamlar siteye kimseyi zorla sokmuyor, eylem plalamıyor oradan? İsteyen istediğini söyleyebilir diye biliyorum birisine hakeret etedikçe internette. Zaten binlerce kürt millyetçisi site vardır internette. Bakmayın girmeyin sallamayın siteyi bir şey yapmak istiyorsanız. Not: Saldırıları, pkk'yı bağımsız kürt devletini desteklemiyorum bu arada.
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Ekmek said: Katil olabilirler ama yalancı asla.. Öldürmedik diyolarsa öldürmemişlerdir.. nerden vardın bu yargıya ?
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Queen said: İnsan haklarını demokrasiyi kötü bir şey gibi gösteren cümle için teşekkürler porsuk. Site hacklense nolur? Adamlar siteye kimseyi zorla sokmuyor, eylem plalamıyor oradan? İsteyen istediğini söyleyebilir diye biliyorum birisine hakeret etedikçe internette. Zaten binlerce kürt millyetçisi site vardır internette. Bakmayın girmeyin sallamayın siteyi bir şey yapmak istiyorsanız. Not: Saldırıları, pkk'yı bağımsız kürt devletini desteklemiyorum bu arada. sanırım yanlış anladın ben demokrasi ve insan haklarını kötülemiyorum demokrasi ve insan halarının tartışmasız üstünlüğünü kabul ediyorum fakat bu gibi durumlarda sadece kavramsal olarak başkaları tarafından sömürülüyor evet insan hakları ve demokrasi yanlış ellere gecerse farklı boyutlar kazanıyor
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 shuTdoWnX said: Ekmek said: Katil olabilirler ama yalancı asla.. Öldürmedik diyolarsa öldürmemişlerdir.. nerden vardın bu yargıya ? abi şaka mı yapıosun? saldırmanın amacı ben yaptım demek zaten.hatta paso kolpa örgütler ben yaptım der prim yapabilmek için. amaç prim yapmak ve korkutmaktır. yapmadık dediyse yapmamıştır
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 porsuk said: Türkiyede bu tür olaylar hiç bi zaman bitmez terör olaylarına siyasi çerçevede bakılması kadar aşşalık bi olay yok ? öf kardeşim PKK senelerce bize sayısız terör saldırıları düzenleyen sözde kendi topraklarına kavuşmak için savaşan bi terör örgütü. O kadar saldırıyı yaptılar , bunu yapmadık dedikleri halde neden yalan söylemek durumunda kalsınlar ki? Zaten istedikleri halde belli nedenlerle yapıyorlar saldırıları , hayır zaten olay asılsız direk terör diyoruz. Bazı şeyleri bize diğer yönünden göstermeye uğraşıyorlar. Sende gelmiş bana aşağılık diyorsun. *Sırf duruma farklı perspektiften bakıyorum diye laf yediriyorsan sende burda konuşmicaksın o zaman. @Gilean Derin devlet çerçevesinde yapılan olaylar sonunda ne kadar sivil alsalar onlar için pek problem değil. İlk atılan ses bombası ve ardından patlatılan asıl bomba da duruma terör süsü vermek için yapılmış olabilir.
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Abi söylerken ben utanıyorum ama o mesaj ironikti biraz. Pkk sempatizmanı bir ekmek olarak ilan edilmeden belirteyim.
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 kitana said: porsuk said: Türkiyede bu tür olaylar hiç bi zaman bitmez terör olaylarına siyasi çerçevede bakılması kadar aşşalık bi olay yok ? öf kardeşim PKK senelerce bize sayısız terör saldırıları düzenleyen sözde kendi topraklarına kavuşmak için savaşan bi terör örgütü. O kadar saldırıyı yaptılar , bunu yapmadık dedikleri halde neden yalan söylemek durumunda kalsınlar ki? Zaten istedikleri halde belli nedenlerle yapıyorlar saldırıları , hayır zaten olay asılsız direk terör diyoruz. Bazı şeyleri bize diğer yönünden göstermeye uğraşıyorlar. Sende gelmiş bana aşağılık diyorsun. *Sırf duruma farklı perspektiften bakıyorum diye laf yediriyorsan sende burda konuşmicaksın o zaman. @Gilean Derin devlet çerçevesinde yapılan olaylar sonunda ne kadar sivil alsalar onlar için pek problem değil. İlk atılan ses bombası ve ardından patlatılan asıl bomba da duruma terör süsü vermek için yapılmış olabilir. ehehe seninle bi alakası yok az once siyasi biri açıklama yaptı tvde onla alakalı
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Aket-Atum said: Adamı zorla ırkçı yapacaklar. PKK'nın isteği de bu zaten. "adamı zorla dövdürecekler" tadına girmeye gerek yok. Kürtleri savunma amaçlı değil ki PKK, tersine Türk-Kürt ayrımını körükleyip ırkçılığı yaymak amaçları...
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Aynı şey kerkükte yapıldı , kürtlerin arasında canlı bomba patlatıldı , ordaki kürtler ve türkmenler arasında çatışma çıkması için. Bunu yiyenler hakatten cahildir öküzdür diyorum.
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ya bu hayat ne güzelleşti bütün türkiye cumhuriyeti düşmanlarına di mi ? ben yapmadım ergenekon yapmıştır, PKK veya başka birisi yapmıştır demiyorum ama onlar yapsa bile işin içinden sıyrılmak için çok kral bir malzeme çıkmış herkeze , ergenekon. Ergenekon diye iddaa edilen derin devletvari olaylar yıllardır vardı zaten şimdi mi bütün suçu bunlara yıkmak akıllarına geliyor her olayda.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Bone ve kitana +1 Boyle provokasyonlarla Turk-Kurt dusmanligi asilaniyor. Amaclari bu zaten bazi kisilerin.
Snefru Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Delirecem lan artık.Batının çıkarları için kullandığı bir oluşuma bir ırkmış gibi davranmayı ne zaman bırakacaksınız ? Sizin o kürt diye ayrımlaştırdığınız karakter verdiğiniz kişiler bizim insanımız.Bildiğin türk yani türk arap pers karışık olabilir ama ayrı bir ırk değiller.Neden bu oyuna gelip onlara batının karakter verme çabasına farkında olmadan ortak oluyorsunuz?Allah aşkına bi anlatın ya.
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ekmek said: Katil olabilirler ama yalancı asla.. Öldürmedik diyolarsa öldürmemişlerdir.. ne alaka? şerefsiz şerefsizdir. Şerefsiz yalan da söyler bebek de öldürür ne bekliyosun ki.. Aksine şu an bölünmüş durumdalar. Alman dağcıları kaçıranları bile reddettiler, onaylamadılar. Zavallı masumlara Allah rahmet eylesin :( edit: Ekmek said: Abi söylerken ben utanıyorum ama o mesaj ironikti biraz. Pkk sempatizmanı bir ekmek olarak ilan edilmeden belirteyim. peki :)
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 @Snerfu: Dunyadan haberi olmayan bilincsiz insanlar kulaktan dolma bilgilerle fikir ediniyor bu konularda cunku. Insanlarin gazina geliyorlar cok kolay bir bicimde. Turkler Kurtlere, Kurtler Turklere dusman oluyor.
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ekmek said: Abi söylerken ben utanıyorum ama o mesaj ironikti biraz. Pkk sempatizmanı bir ekmek olarak ilan edilmeden belirteyim. TÖRÖRÜST EKMEK.
Snefru Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ben diyorum ki kürt diye bir kavim yoktur.Dediğim gibi abd bunlara karakteristik kazandırmak istiyor biz neden bu oyuna gelip hala mal gibi kürt-türk kardeştir diyoruz.O Kürt dediğiniz adamlar zaten karışık türk kanıda var arap kanıda var pers kanıda var onlarda.Yani türk-kürt kardeştir ikisini ayrımaya çalışan kalleştir gibi komik söylemler bizim sadece kaş yapalım derken göz çıkarmamıza sebep oluyor.
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Lancelion said: Ekmek said: Abi söylerken ben utanıyorum ama o mesaj ironikti biraz. Pkk sempatizmanı bir ekmek olarak ilan edilmeden belirteyim. TÖRÖRÜST EKMEK.
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 biji ekmek kendimden nefret ettim bi an
Pinto Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 şükür ki askerliğime az kaldı.böyle eli kolu bağlı bursa'da oturmak beni deli ediyor.umarım doğuya giderim.
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 BU VATANIN EKMEĞİNİ YİYİP VATANA İHANET EDEN BİRGÜN EKMEK YEDİĞİ YERDEN KURŞUNU YER -EKMEK
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Snefru said: Ben diyorum ki kürt diye bir kavim yoktur.Dediğim gibi abd bunlara karakteristik kazandırmak istiyor biz neden bu oyuna gelip hala mal gibi kürt-türk kardeştir diyoruz.O Kürt dediğiniz adamlar zaten karışık türk kanıda var arap kanıda var pers kanıda var onlarda.Yani türk-kürt kardeştir ikisini ayrımaya çalışan kalleştir gibi komik söylemler bizim sadece kaş yapalım derken göz çıkarmamıza sebep oluyor. Kürtler, atalarının mezopotamya medeniyetleri olduğunu söylüyor. Dağlarda gezerken kart kurt sesler çıktığı için bu adı almış bi kavim değildir heralde. Ki, etnik temelleri ne olursa olsun farklı dil ve farklı kültür yüzünden şu anda farklı bir kavimler.
Snefru Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 axedice said: Snefru said: Ben diyorum ki kürt diye bir kavim yoktur.Dediğim gibi abd bunlara karakteristik kazandırmak istiyor biz neden bu oyuna gelip hala mal gibi kürt-türk kardeştir diyoruz.O Kürt dediğiniz adamlar zaten karışık türk kanıda var arap kanıda var pers kanıda var onlarda.Yani türk-kürt kardeştir ikisini ayrımaya çalışan kalleştir gibi komik söylemler bizim sadece kaş yapalım derken göz çıkarmamıza sebep oluyor. Kürtler, atalarının mezopotamya medeniyetleri olduğunu söylüyor. Dağlarda gezerken kart kurt sesler çıktığı için bu adı almış bi kavim değildir heralde. Ki, etnik temelleri ne olursa olsun farklı dil ve farklı kültür yüzünden şu anda farklı bir kavimler. ya dalga mı geçiyosun benle söylüyormuş nereye söylüyor onlar öyle bir lafı söyleybilecek bilimemi sahipler :) Oldu olcak apo hammurabi karamehmet de asurbanipal olsun ahah Çok biliyosunuz ya kürtçe diyorsunuz ya hangi dil ailesinden geliyormuş bu dil bi anlatında öğrenelim.Kökleri nereye dayanıyormuş bu uygarlığın öyle mezopotamya dan işte diyerek kurtulamayız işin içinden o zaman amerikalılarda komple kızılderili şu an :) O bilinen mezopotamyanın üstünden neler neler geçti saf bir ırk olabilmesi ne kadar mantıklı sizce. Benim görüşüm kesinlikle abd nin uydurma tezleri ile kendi amaçları için ortaya sürdüğü oradan kendilerine hizmet edecek en uygun topluluğu seçip onlara resmi olarak hizmet etmesi için onlara bir ülke vermeleri lazım bunun içinde onlara uyduruk bir kavim bir dil vermeleri lazım dil yönünde şanslılar zira ortadoğuda zamanında konuşulmuş bütün dillerle karma bi dil yapıları var ve bir dil ailesine sahip olduklarını bile sanmıyorum
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Onemli olan gercekten etnik bir kimlige sahip olmalari mi yoksa bunu iddia eden milyonlarca kisinin olmasi mi ? 10000 + Article'li wikipedialari bile var. Buyur dil yapilarini incele :) http://ku.wikipedia.org/wiki/Destpêk
Snefru Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ben anlamam dil yapısından filan bana hangi dil ailesinden geldiğini anlatın bu dilin bu insanların kökenini anlatın wikipediaları varmış o zaman bu yalana inanalım mı yani oldu firefox da da varlar o zaman kesinlikle gerçektir.Komik yani :) Bu adamlar şimdimi peydah oldu onu anlamıyorum ben osmanlı döneminde kaç tane arşivde var bu tanım.Bir anlatın da öğrenelim osmanlıdan önce büyük selçukluda varmı en ufak bir şekilde bir yerde geçiyormu böyle bir tanım.Etnik kökenlere bu şekilde yaklaşacaksak ben kuzey avrupadan 300 tane ırk çıkarayım o zaman :)
Öne çıkan mesajlar