Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GF me duygularimi aciyimmi yoksa...

Recall06

Öne çıkan mesajlar

Jakal security beni peekliyormus. Birden elini beline atti ve Sir Please do not move. dedi. Zaten en low levelda oldugumdan psikolojik olarak ok man chill just i want you belaive i am not a bad guy just i followed my fuckicj bitch wofe to here and i saw she now suckin a fkc cock dedim. tabi siz oooo typo ooo ingilizce turkilizce diyeceksiniz ama aynen boyle dedim no bullshit!.

Neyse adam birden gevsedi ve ok buddy come here dedi ve zaten businnes scard bir ise yaramisti benim danger ihtiva etmedigimi (oh my god i used a old turkish word ihtiva ) fark etmisti.

Bana dediki did you get what you need? I said him yes i saw enough. sonra adam bana kendi hikayesini anlatti ama ethic olarak burda bunu anlatmam soz konusu olmaz.

Neyse ben arabaya bindim ve o sinirle Scarlett's Cabarete gittim. Guzel bir striptiz clubdir buralarda. Rahatlamam gerekiyordu...
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ben gerizekali sifremi unuttum. Yapacak birsey yok. Neyse.

striptiz clubdan 4 lap dance ve 1 backroom fantasy yaptiktan sonra ciktim. Ve eve gittim. aklimda halen Amy nin optugu o dudklar ve losser hayatim vardi. Evet belki siz bunu hayal diyeceksiniz ama insan sevdigi kadinin onu aldattigini ogrendiginde istemsiz milking oluyor. Belkide Defne samyeli ve Kocasinin aldatma hikayeleri ortaya ciktiginda sevismelerinde bu neden vardir. Evet Aysen Arman diyen arkadas connection yaptin senin postuna ve piramit yapmadim..

Neyse eve gittim, Kizim uyumustu.. Kapiyi acip alarmin sifresini girdikten sonra karsimda bir kadin belirdi.. Evet tahminleriniz cok dogru.. Chrystel orda duruyordu, acik saclari ile. Evet bu bir hayat hikayesi kesinlikle bir uydurma degil.. Gazetelerin 3. sayfalarinda okudugunuz, hatta bugun cikan sislide boyaci ve zengin adam hikayesinden daha gercek ve REAL.. Ve bu kisisel forumu..

Inanirmisiniz o kadar icmistim ki kimseyi gorecek gozum yoktu... Ama belliki Chrystel herseyin farkindaydi ve Texas dan buralara gelmesinde bir neden vardi..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu macera dolu amerika sarkisini dinledigimde 12 yasimdaydim amerikaya ilk geldigim zamandi ( Yalvarririm detektiflik oynamayain belkide 15 dim inan hatirlamiyorum sadece her bana gulumseyen kiza asik olacak kadar ergendim onu hatirliyorum. )

Ve New York da bir otelin tuvaletinden gelen polis sirenlerini duymustum.. Ordan sigarami iciyordum babamdan gizli.. Ve kendime bir soz vermistim ben burada yasayacagim. Belki bunu basardim belkide basardigimi zannediyorum. Acilarim hayallerimin onune hicbir zaman gecmeyi beceremedi...

Hayal ettim... Geldim...

Neyse..

Kapida baktigim kadinin gozlerinde bir Hirs ve istek goruyordum.. Bu basit bir arzi degildi.. Herseye sahip olmak istiyordu... Sectigi cocuk bakiciligi meslegi onun icin diger rakiplerinin cektigi defense aura nin icine girmekti. Test edilmis ve onaylanmislari istiyordu..

Kapida bana bakti ve bvana why are you so uzgun dedi.. Acaba gercekten uzgunmuydum.. Yoksa sadece korkuyormuydum.. Evet Amy ile buyuk bir ask ile evlenmistik ve ben elmanin iki yarisi olmaya inaniyordum.. Evet ben Anadolu insaniydium o Amerika kitasinin kadiniydi..

Hayata bakisimiz ve duygularimiz cok baskaydi.. Belki ben eskiydim belki o marjinaldi...

Chrystel gozlerime bak ve Sir can i help you dedi.. i said yes i need help.

Yanima yanasti ve elimden tuttu. Ilk defa ona dokunuyorum..
ama birsey hissetmedim! ( PG 12 )

Neyse beni oda goturup yatirdi ve uyudum, sabah kalktigimda sevgili karim Amy yanimdaydi ve bana goodmorning dedi. Haykirmak istiyordum bildiklerimi ve kusmak istiyordum tum duygularimi ama yapamadim..

Evet ben ezigim..
Sosyal ağlarda paylaş

Abi neden gercege takiliyorsunuz? Okudugunuz her roman gercekmi? Orhan Pamuk gercekmi.. Satir aralarina bakin.. Hikaye oyle uzun ki hayat gibi.. Evet benim hikayem gercek.. Evet Amy halen daha icerde odada uyuyor ve ben havuzun kenarinda bu yaziyi yaziyorum..

Evet bosanma davamiz devam ediyor ve biz ayni evdeyiz peki bu mantiklimi tabiki degil peki gercegi degistirirmi? Degistirmiyor iste yapacak birsey yok..

Ben Amy i seviyormuyum yoksa aile olmayimi seviyorum?

Chrystel a asik olmaya basladigim gercegi ne olacak?

Amynin babasindan sirketinde calisiyorum?

Ashley halen aklimda?

O sabah Amynin bana gunaydin dediginden sonra benim izledigim yolu bilseniz inan bana kizarsiniz ama beni aldatan bir kadina ve benimle aile hayati surdumek isteyen birine karsi benimde birsey yapma hakkim yokmuydu?

Chrystel gibi genc ve guzel bir kadin ve saygi duyan biri benim planlarin icinde yer almamalimiydi?

Ya kucuk kiz cocugum?

Neyse Chrystel ile yasadigimiz hikayeri ve benim dene 30 gundur katladigimi tarif edebilecek bir cumle kuramiyorum su an. Sadece bildigim.. Cektigim resimler yasadisi ve mahkemede delil olamiyor... Gunluk olarak paylasacagim herseyi..

Ve kuzenim can Ashleynin halen arkadasi evet ben o geceden beri Ashley ve Can ile fazla gorusmedim.. Sadece Bu olaydan sonra Ashley e mesaj attim nasil oldugunu sordum oda bana demek sen kotusunki bana nasil oldugumu sortdun dedi..
Sosyal ağlarda paylaş

it gibi agliyorum suan Ashley i ozledim yada sadece altilmanin verdigi yanlizigi yasiyorum.

Hatta unutmam izmirde bir kizi sevmistim, 3 sen sevdim.. Ohh dude look i stop speaking english i have to be a really drunk...

Neyse.. abi o kizi 3 yil sevdim.. Sonra kiz beni sevdi bir gun ve cikmak! denen seyi yaptik ama kiz bir cafeye girip tampon takti.. Oha be baskan ben 3 sene sevdim lan... Peki seks ve bekaret sevgiyimi keser? Olmaz ama niye bana oldu... sogudum gitti... aramadim bir daha...

Neyse.. Aslinda tecavuze ugradim diyen diger ciktigim kizlardan daha serefliydi simdi dusununce.. Her seks yapan tecavuze ugramis.. bu ulkede abi.. Yoksa kimse evet ben seks yaprtim diyemiyor... Derin devlet is basinda..

Konuya donecegim no panic! :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...