ConneX Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 fiyat Account için 375 civarı düşünüyorum! GOld dan sebep 10k gold olmasa acc ye 175 isterdim Takas yapmam, Bırakıyorum burdan private mesaj atarsaniz daha cok memnun olurum ayrıca ankarada olanlar da olmayanlarda fark etmez herkes için cep telefonum 0532 282 3037 adım Kadir cd box lar ilk ve tbc bende ikisinide vericem. Acc için Migrate açık şu an RPPVP The venture co. serverında ve PVP serverlara Migrate edebilirsiniz. 70 Rogue Troll Armory de karşınıza nasıl çıkar bilmeme ama itemlerini saymakla bitmez, kısaca Full epix 2 parça t4 bir kaç parça t5 Lady Vashdan Kafalık. 4 parça en güçlüsünden yeni badge vendordan alınmış fist main weapon ve pant ile yüzük ve belt ayrıca epic cut edilmiş gemler +10 hitlik falan, 6k gold, epic mount lardanne dilersen var ucan kacan birde midnight da atı aldım deli karizma. Boss set için 300 hit 2k civarı AP ve Moblar için kasılmış 220 hit ile bol chance to hit le proclayan parçalar ve 2k AP ya da 2,5k civarı AP ( fistle birlikte %30 crit) BS Dragon strike MAce en yuksek upgerad lisi ENginnering den X11 kafalık sunwell den cıkan reciple rahatlıkla upgread edebilirsiniz. HErbiryere exaletd Armoryden görürsünüz, MH ve BT ye de revered olmak uzereydi galiba BS ve Engineering yanında Cokking de tüm recipler ve Fishing de 500 yakın skill veren tüm boot lucky hat ve diğer herşey. Herçeşit epic uçan binek nether ray netherdragon ve Karadan düşen midnight ile 4k gold ile 30-35 parça patlatılıp ench. kasılmaya hazır green lootlar ayrıca Fire/Frost/shadow/naturel setler ile yaklaşık 250 resil PVP set ve stamina 10 k oluyor PVP gladitor set ile galdiator sword ve mace ile Dagger istersen KAradan Prince den Malchezan ve offhand sun blade dahil bir çok dagger. ve MH den düsen deli main fist yaklaşık 80 gün online time var. şu an armoryde bulunan gearlarin cogu chance to hit le olanlar ayrica ZA dan Berserker Call falanda var ve blood lust trinket de var ve tabi worgen kolye falan chance to hit ile haste veren şu an uzerindeki itemleri AP ile değiştirince çok fark ediyor. The World of Warcraft Armory 19 Lvl İmba Twink Hunter çok güçlü bir karakter tek başıma beş kşiyi aldığımı bilirim Warsonglarda Areana master trinketi de var ayrıca lucky fish hat ve en kral enchler yapılmıştır. DPs ve Stamina seti var ayrıca 4k da goldu var bu Jaedanar REalminde (PVP) geceleri sabahlara kadar uyumadım aldım o arena master trinketi tam 12 defa gece 4 lerde kalktım onun icin. The World of Warcraft Armory 60 lvl Old World NE Rogue uzerinde hala t2 ler var eskilerin imbalaraindan full epic ayrıca full AP kasilmis deli bir setide var. seni çok hızlı 70 levela taşır ve eski dünyadaan heryere attun. bir çok kasılmış itemleri var ayrıca fire set hal iş yapar Kor'gall (PVP) realmde hala birçok guild tanır eski arkadaşlarla irtibata geçince Guildi hazır. The World of Warcraft Armory Toplamda 10 k gold sizi lich kingde harika yerlere getirebilir ayrıca beta serverda da acc nin charları copy li olup ayrıca prem full ready 3 karakter daha copy li lich beta ya
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 başlık çok komedi olmuş.poweful epics t4 kkthx.. dps master ne ya lolladım. X(
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Aha pazar alanının 2 tane bedevi WoW Account satıcısı. 2'si de fahiş fiyat istediklerinden halen satamayanlardan.
bluepainter Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Öyle deme gangren bu adamlar çok kasmışlar bu karakterleri yapmak için emek var bi kere sen t4 leri kasmak ne kadar zor biliyor musun bikere herkes black temple'a sunwell'e tempest keepe giderken gruul'a gidicek adam bulmak kolay mı zannediyorsun pff... bunların konularını tek başlık altında toplayıp ibret diye koymak lazım foruma
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Ehue 350 liralara t4 satılıyormu yahu. geçen ay t6 rogue'u yanında karazhan/heroic gear epicli mage'i beraber 400'e okutamadım. Bende sorun var heralde :D
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bluepainter said: Öyle deme gangren bu adamlar çok kasmışlar bu karakterleri yapmak için emek var bi kere sen t4 leri kasmak ne kadar zor biliyor musun bikere herkes black temple'a sunwell'e tempest keepe giderken gruul'a gidicek adam bulmak kolay mı zannediyorsun pff... bunların konularını tek başlık altında toplayıp ibret diye koymak lazım foruma bunlar? t4? evet t6 chest gruuldan düşüyodu zaten deil mi,haklısın. http://forum.paticik.com/read.php?27,3409681 araştır biraz etrafına bak abuk sabuk laf sokma çabalarına girmeden önce. bence senin failini koymak lazım ibret diye.okumadan,konuyu bilmeden doğaçlama olarak laf sokmaya çalışan adam bluepainter,gg
bluepainter Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 idiot. Sen de 700 istemişsin zaten o fiyatla da dalga geçmiştik. Ki dönüp 400 e düşmüşsün demekki neymiş adam gibi fiyat yazmak lazımmış. t4 muhabbeti sana değildi sattığın karakteri de gayet biliyorum merak etme. Ha ayrı konu senin sattığın acc 3 ay önce o paraya satılırdı bu rogue ise şaka gibi bişey. İbretlik olarak toplanması gerekir dediğim abuk subuk fiyat isteyenler.
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bluepainter said: idiot. Sen de 700 istemişsin zaten o fiyatla da dalga geçmiştik. Ki dönüp 400 e düşmüşsün demekki neymiş adam gibi fiyat yazmak lazımmış. t4 muhabbeti sana değildi sattığın karakteri de gayet biliyorum merak etme. Ha ayrı konu senin sattığın acc 3 ay önce o paraya satılırdı bu rogue ise şaka gibi bişey. İbretlik olarak toplanması gerekir dediğim abuk subuk fiyat isteyenler. sırf laf sokabilmek için okumadan etmeden direk fiyatlara yönelip diger sayfalarda yazılanlara bile bakmadan "omg baltalıcam" diye bir heyecanla mesaj gönder butonuna abanırken benim neden yüksek fiyat verdigimi kaçırmışsın.daha önceden de belirttigim gibi benim account elimde patlamasın biran önce satayım ek paket gelmeden gibi bi düşüncem yoktu ki öyle bi düşüncem olsa wow-ticaretten ve buradan özel mesajla yapılan 250-300 milyonluk teklifleri çoktan değerlendirip satmıştım.yüksek fiyatla açtım belki birileri çıkar diye sonra ideal fiyata kadar yavaşça çektim.pazarlama taktigi anlayamıyacagın üzere.bana idiot diyende de 10 üzeri IQ olsa gam yemezdim,neyse.
bluepainter Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Evet ya kesinlikle ek paket geliyor satayım gibi bi fikrin yoktur senin herkesin yaptığı bu ama sen farklısın dimi? Sen sadece sıkıldın ve hayatın boyunca bidaha wow oynamicaksın bu yüzden satıyorsun o acc u. Yoksa aman ne olucak yeni acc alırım bunu da sattığım para yanıma kar kalır ne de olsa 3 gün sonra domuz pisliği toplayarak daha iyi itemler alıcam lvl kasarken gibi bi düşüncen de yok. iq falan bahsediyorsun emin ol kiminle tartıştığından falan haberin yok. Forum baltalamak post kasmak vs demişsin bi bak istersen toplam kaç post var acc ta. Neyse bu kafayla devam edin burda ayrıca çok düşürmüşsün fiyatı pazarlama tekniğiyle 600 falan iyidir. Pazarlama tekniği sen anlamazsın demişsin de eğer bir adam sattığı fiyatı 3-5 gün içerisinde nerdeyse yarısına düşürüyorsa; 1-Güvenilirliğini kaybeder. 2-Bir kaç gün sonra tekrar düşebiliceği hissiyatı uyandırır ki bu 2 durumda da satış yapamaz. Bu yüzden pazarlamacılar satmak istedikleri değerlerin üzerine küçük bir değer (küçük kalın) pazarlık payı koyarlar 2 ye katlamazlar fiyatı. Neyse sen bu süper zekanla buralarda dolanmaya devam et acc'u da satarsan söyle de bileyim şaşırayım biraz!
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bluepainter said: Evet ya kesinlikle ek paket geliyor satayım gibi bi fikrin yoktur senin herkesin yaptığı bu ama sen farklısın dimi? Sen sadece sıkıldın ve hayatın boyunca bidaha wow oynamicaksın bu yüzden satıyorsun o acc u. Yoksa aman ne olucak yeni acc alırım bunu da sattığım para yanıma kar kalır ne de olsa 3 gün sonra domuz pisliği toplayarak daha iyi itemler alıcam lvl kasarken gibi bi düşüncen de yok. iq falan bahsediyorsun emin ol kiminle tartıştığından falan haberin yok. Forum baltalamak post kasmak vs demişsin bi bak istersen toplam kaç post var acc ta. Neyse bu kafayla devam edin burda ayrıca çok düşürmüşsün fiyatı pazarlama tekniğiyle 600 falan iyidir. Pazarlama tekniği sen anlamazsın demişsin de eğer bir adam sattığı fiyatı 3-5 gün içerisinde nerdeyse yarısına düşürüyorsa; 1-Güvenilirliğini kaybeder. 2-Bir kaç gün sonra tekrar düşebiliceği hissiyatı uyandırır ki bu 2 durumda da satış yapamaz. Bu yüzden pazarlamacılar satmak istedikleri değerlerin üzerine küçük bir değer (küçük kalın) pazarlık payı koyarlar 2 ye katlamazlar fiyatı. Neyse sen bu süper zekanla buralarda dolanmaya devam et acc'u da satarsan söyle de bileyim şaşırayım biraz! evet aynen dedigin gibi kesinlikle öyle bi mantıkta degilim,eğer işten güçten fırsat bulup wotlk alırsam zaten horde death knight rerollayacagım için tek ihtiyacım olan 55 üzeri bir horde char.accountumda bulunan 64 level blood elf rogue'um işimi görür lakin account komple satılsaydı evet yine dedigin gibi ucuz bi fiyata 55 lvl civarı bi horde char satın alcaktım ve evet param da cebime kalcaktı.peki sen nasıl bi beyinsizsin ki burdaki olayda bir çakallık sezdin?bu kadar basit bir olay düşük IQlu zekana çok karışık geldigi için mi zorlanıp "hmm bu işte bi kelek bi çakallık var" diye düşünmeye zorladı seni. "iq falan bahsediyorsun emin ol kiminle tartıştığından falan haberin yok." derken resmen nasıl bir failure oldugunu ortaya çıkarmışsın "sen benim kim oldugumu bilio musun lan!" tarzı fikirtepe bağrından kopan cevabınla. evet merak etme ben bu normal olan zekamla devam edicem ama sen kendi zekanla ne kadar devam edebilirsin orası tartışılır. mevlana senin gibi gereksizler için güzel bi söz söylemiş:"her lafa verecek cevabım var, lakin bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye".ama suç bende ki senin gibi gereksize cevap yazıyorum işte.
bluepainter Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Ben olayda çakallık var demiyorum ki yalan söylüyorsun diyorum arada fark var. anubisath said: arkadaşlar paraya ihtiyacımdan ve wowdan sogudugumdan dolayı accountumu satıyorum.accountta 4 parça t6lı gerisi random epicli human female mage (deathwing serverında) ve alt charlar olarak ta lvl 60 NE hunter (deathwing serverında) ile lvl 65 blood elf rogue (venture co RPPVP serverında) bulunmakta. full epix dps master vs vs diye yalan söyleyip abuk subuk fiyat sallamakla yok paraya ihtiyacım var yok oyundan soğudum vs diye abuk subuk fiyat sallamak arasında çok bi fark yok bana göre.Birilerini aptal yerine koyup kandırabilmeye çalışmaktan tabiri caizse kazıklamaya çalışmaktan farksız iki hareket. Tamam bi zeki sizsiniz herkes aptal bu kafayla devam edin satarsınız karakterleri. Bi yol al!
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bluepainter said: Ben olayda çakallık var demiyorum ki yalan söylüyorsun diyorum arada fark var. anubisath said: arkadaşlar paraya ihtiyacımdan ve wowdan sogudugumdan dolayı accountumu satıyorum.accountta 4 parça t6lı gerisi random epicli human female mage (deathwing serverında) ve alt charlar olarak ta lvl 60 NE hunter (deathwing serverında) ile lvl 65 blood elf rogue (venture co RPPVP serverında) bulunmakta. full epix dps master vs vs diye yalan söyleyip abuk subuk fiyat sallamakla yok paraya ihtiyacım var yok oyundan soğudum vs diye abuk subuk fiyat sallamak arasında çok bi fark yok bana göre.Birilerini aptal yerine koyup kandırabilmeye çalışmaktan tabiri caizse kazıklamaya çalışmaktan farksız iki hareket. Tamam bi zeki sizsiniz herkes aptal bu kafayla devam edin satarsınız karakterleri. Bi yol al! ya öf kime ne diye yalan söylemek zorunda hissedeyim allahını seviyosan bu kadar saçmalık aynı anda zırvalanamaz,söylediklerine kendin bile anlam veremiyorsundur eminim.hadi eyvallah.
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Şey pazarlama taktiği demişsiniz de, düşük fiyat sizi tatmin etmez, çok fazla fiyat vermeniz de olası müşterileri kaçırır. Mesela senin 700 istediğin chara adam 500 verecektir ama 700 isteyince vazgeçer hiç pazarlığa bile girmeden. Bunu göz önünde bulundurarak iki tarafı da tatmin edecek fiyattan 50 hadi 100 lira fazlaya satın derim ben. Öbür türlü ya siz heba olursunuz ya acc.ınızı satamazsınız. Bir de eğer çok para edecek bir charınız yoksa, imba dps meter wtf pew pew epic full epic healing gear rogue diye satmaya çalışmayın. Müşterinin beklentileri artar malı görünce "bu mudur?" der. Bu yazdıklarım basit pazarlama taktiklerinin WoW'a özelleştirilmiş hali aklınızda bulunsun :P . Ben mesela t4-t5 priestim ve t4 rogueumun olduğu bir acc. sattım, meslek ve gold yoktu acc. da epic flying de yoktu. 400 dedim biçtiğim fiyat 300'dü, 350'den anlaştım. Alan razı, satan razı tadında gitti acc. Ben de ally oynayabiliyorum artık xD
ConneX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim ancak dikkat ettim pek azınız benim acc 150 den fazla etmez ancak 10k gold var demiştim o yuzden 375 diye ve de satıldı acc yi 375 e verdim nihayet arkadaşlar hepinize ilginiz için teşekkürler
Öne çıkan mesajlar