xieon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 dasaaa said: said: Benim tek söylemeye çalıştığım el-kaide şunu yapmaz eta bunu yapmaz demeyin terör bu terör de örgütlerin bazı hareket şekilleri var. mesela pkk buna benzer bombalamalar yaptı önceden. galiba taksimde dhkp c ile 2 tane canlı bombaları da var 2000-2002 arasında. kısaca evde 4 kardeşsiniz. pudingi en çok seven hüseyin. diğerleri pasta falan seviyor. eve annen gelip de "pudingi kim bitirdi!! misafire yapmıştım onu!" derse.. "hüseyiiiin naptın olm!" dersin büyük ihtimalle tabiki öyle derim ama pekâla o gün dasaaa nin canı çekmiş o da yemiş olabilir. Tek demeye çalıştığım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Recall06 said: Pkk oldugunu dusunun, barzani itine taviz veren hukumete az oy cikarmi bu saldirilar yuzunden hic zannetmiyorum, Kurtculuk yapanlarin meclise girmesi engellenirmi hic zannetmiyorum, PEKI HALK buna tepki verirmi hic zannetmiyorum.. Yazik.. hergün şehit haberi gelmesine alışmayalım. alıştığımız duyunca sallamayıp kanal çevirdiğimiz bişey olduğu gün bittik biz. Kelle saymamak lazım yani dediğin gibi, tepkisiz olmamak unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Ya yazmak istemiyorum kendini tut diyorum ama yarın bu olayı ergenekona bağlıcaklar. Devlet büyüklerimizden biri çıkacak vatandaşlık yan gelip yatma yeri değildir diyecek.Sonra buna tepki gösterirsek terör yapmış olacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Iste bu kadar 12 sayfa ve bitti 1 hafta sonra kimsenin umurunda olmayacak.. Stiky yapsaniza, lanet etsin herkez bu olaya, neden her pati gelip birseyler yazmiyor, ne kadarda alistik dimi bu tip seylere.. Neden hemen Siyah bir bant koymuyoruz guzel sitemize, neden yarin arabalarimiza siyah bayrak asmiyoruz veya TURK bayragi olur en guzeli.. Neden toplanmiyorsunuz istanbulda 10 kisi, 10 kisi 10 kisidir elinize pankart alip lanetlemiyorsunuz teroru, karanfiller birakmiyorsunuz o saldiri yerine.. Yazik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Ger abi, daha da ger sinirleri. Nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=13716146 14 ölü 70 yaralı....malesef şimdilik... bundan 10 gün sonra yine malesef menfur saldırıcı olarak kalacak kayıtlarda. belki biri ya da birileri üstlenecek... 14 ölü 70 yaralı.... ve sen hala yeni yürümeye başlamış çocuğuna oyuncak silah alabiliyorsun? ve ben hala kızım okuldan eve geldiğinde, "saçımı ayşe çekti" dediğinde "sen de onunkini çekseydin" diyebiyorum... ve o babasının tabutuna sarılmış olabilir şu an, daha da acısı babasının onun tabutuna sarılmış olması... böyle cascavalak yazınca nasıl irkiltiyor değil mi.... oysa televizyondan duyunca 14 ölü artık bize ucuz kurtarılmış gibi geliyor...saldırının gece geç vakit yapılmasına handiyse şükrediyoruz... bu dünyada adı ne olursa olsun, hangi tarafta olursa olsun, örgüt ya da birey, işlerini adam öldürerek halleden, isteklerini adam öldürerek almaya çalışan, olanları adam öldürerek unutturmaya çalışanlar var. 14 ölü.... şunu sizden rica ediyorum, rica ediyorum iki dakika düşünün. ayağınızı merdivenin kenarına çarparsınız ya hani. küçük parmağınızı ha, tümünü de değil ve acısı bütün gün geçmez ya hani. ne kadar ufak olursa olsun sızlar epeyce. biz burda 70 yaralıdan bahsediyoruz allah aşkına 70 yaralı. kolu bacağı kopan, belki çalışamayacak, belki bu yüzden ailesinden, işinden olacak insanlar... 14 ölü allah aşkına.... bir düşünsene, gözlerini kapa bir düşün. annenin, babanın orada olduğunu düşün ya! yaşadığını düşün, yaşayabilme ihtimalini düşün... insanın tersi dönüyor değil mi... bu dünyada sapır sapır insan öldürüldü ve hala da öldürülüyor... ikiz kulelerde öldürüldü, amerikalı nasılsa diye oh çeken oldu... neve şalom da öldürüldü, musevi diye oh çeken oldu... doğuda öldürüldü, doğulu diye oh çeken oldu... kışlada öldürüldü, asker diye oh çeken oldu... sokakta öldürüldü...sivil...insan... anneler..babalar...kızları...oğulları... hepimiz dimağımızın en derin yerine kadar biliyoruz ki bu olaylara ellerini ovuşturanlar oldu! sadece bugün için değil, kana aşeren nesile lanet olsun. kanla para kazanana, kanla politika yapana, kanla iş bitirene, kanla kazanana, kazandığını sanana lanet olsun... ve sen hala yeni yürümeye başlamış çocuğuna silah alabiliyorsun oynamak için? ve ben hala.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 boru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Kojiroh said: Ger abi, daha da ger sinirleri. Nolur.daha önceki sayfalarda da yazdım, hassas konulara gereksiz provokatif mesajlar sadece milleti geriyor. recall özellikle sende ciddi bi kahvenin huysuz amcası profili görüyorum, biraz daha dikkatli ol bence yazdıklarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 said: ecall özellikle sende ciddi bi kahvenin huysuz amcası profili eheh... bu olay karışık çıkacak... beklemek lazım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 gene üzülücem bakmayayım dedim yüz elliye yakın yaralı varmış pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 roket adam said: Kojiroh said: Ger abi, daha da ger sinirleri. Nolur.daha önceki sayfalarda da yazdım, hassas konulara gereksiz provokatif mesajlar sadece milleti geriyor. recall özellikle sende ciddi bi kahvenin huysuz amcası profili görüyorum, biraz daha dikkatli ol bence yazdıklarında. Sevgili dostum, Senelerce bize, Sus konusma, Bak gorme, Duy anlatma, Bil soyleme, dediler sendemi bunu yapmamizi istiyorsun. 80 darbesinden sonra BEYNIMIZI yikadilar proveke olamayin iste ajanlar vurdurdu birbirimize bizi diye serin kanli olun diye, tamam bir nevi dogru ama bu bizi RUHSUZLASTIRDI. Adam ISTANBULUN gobeginde bomba patlatiyor, BASBAKANLAR halki serin kanli sagduyulu olmaya cagiriyor, Yok dostum olmaz, imraliya teknelerle yanasmali bu halk eger PKK cikarsa bunun arkasindan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Ya bilip bilmeden şurada atlamayın direkt. İnternetten insanları gaza getirmekle, sövmekle de adam olunmuyor; herhangi bir toplanma olayında başka bir terör eylemine fırsat yaratılacağının farkında değil misin recall; bilinçsizce tepkiler vermeyin. Ayrıca, yakın zamanlı çoğu terör eyleminin önemli bir olay öncesine denk geldiğini biliyoruz; yarın da akp davası ile ilgili gelişmeler olacağını ekliyorum sadece (ha bence bu o tarz bir gündem değiştirme hareketi değil; ama kimbilir...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ZaugnaKhaldun said: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=13716146 14 ölü 70 yaralı....malesef şimdilik... bundan 10 gün sonra yine malesef menfur saldırıcı olarak kalacak kayıtlarda. belki biri ya da birileri üstlenecek... 14 ölü 70 yaralı.... ve sen hala yeni yürümeye başlamış çocuğuna oyuncak silah alabiliyorsun? ve ben hala kızım okuldan eve geldiğinde, "saçımı ayşe çekti" dediğinde "sen de onunkini çekseydin" diyebiyorum... ve o babasının tabutuna sarılmış olabilir şu an, daha da acısı babasının onun tabutuna sarılmış olması... böyle cascavalak yazınca nasıl irkiltiyor değil mi.... oysa televizyondan duyunca 14 ölü artık bize ucuz kurtarılmış gibi geliyor...saldırının gece geç vakit yapılmasına handiyse şükrediyoruz... bu dünyada adı ne olursa olsun, hangi tarafta olursa olsun, örgüt ya da birey, işlerini adam öldürerek halleden, isteklerini adam öldürerek almaya çalışan, olanları adam öldürerek unutturmaya çalışanlar var. 14 ölü.... şunu sizden rica ediyorum, rica ediyorum iki dakika düşünün. ayağınızı merdivenin kenarına çarparsınız ya hani. küçük parmağınızı ha, tümünü de değil ve acısı bütün gün geçmez ya hani. ne kadar ufak olursa olsun sızlar epeyce. biz burda 70 yaralıdan bahsediyoruz allah aşkına 70 yaralı. kolu bacağı kopan, belki çalışamayacak, belki bu yüzden ailesinden, işinden olacak insanlar... 14 ölü allah aşkına.... bir düşünsene, gözlerini kapa bir düşün. annenin, babanın orada olduğunu düşün ya! yaşadığını düşün, yaşayabilme ihtimalini düşün... insanın tersi dönüyor değil mi... bu dünyada sapır sapır insan öldürüldü ve hala da öldürülüyor... ikiz kulelerde öldürüldü, amerikalı nasılsa diye oh çeken oldu... neve şalom da öldürüldü, musevi diye oh çeken oldu... doğuda öldürüldü, doğulu diye oh çeken oldu... kışlada öldürüldü, asker diye oh çeken oldu... sokakta öldürüldü...sivil...insan... anneler..babalar...kızları...oğulları... hepimiz dimağımızın en derin yerine kadar biliyoruz ki bu olaylara ellerini ovuşturanlar oldu! sadece bugün için değil, kana aşeren nesile lanet olsun. kanla para kazanana, kanla politika yapana, kanla iş bitirene, kanla kazanana, kazandığını sanana lanet olsun... ve sen hala yeni yürümeye başlamış çocuğuna silah alabiliyorsun oynamak için? ve ben hala.... yazı hoş güzel humanist falan da böyle şerefsizleri ve yaptıklarını görünce haklı davama daha da bağlanıyorum bu ülkenin vatandaşı herkes gibi. "Sana tokat atana diğer yanağını uzat" olmamalı. Dağda anasının bacısının namusu için sabah akşam nöbet tutan asker bu ülkedeki en kutsal insanlardan biri bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 soykırım yapsan, yaptığın soykırımdan ötürü şiddete başvuracak başka bir grup çıkacak karşına; hangi şiddetten bahsediyorsun allah aşkına? şiddetle çözülen, rayına oturan bir sorun var mı bu ülkede de hala asalım keselim mantığını savunuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ZaugnaKhaldun said: Ya bilip bilmeden şurada atlamayın direkt. İnternetten insanları gaza getirmekle, sövmekle de adam olunmuyor; herhangi bir toplanma olayında başka bir terör eylemine fırsat yaratılacağının farkında değil misin recall; bilinçsizce tepkiler vermeyin. Ayrıca, yakın zamanlı çoğu terör eyleminin önemli bir olay öncesine denk geldiğini biliyoruz; yarın da akp davası ile ilgili gelişmeler olacağını ekliyorum sadece (ha bence bu o tarz bir gündem değiştirme hareketi değil; ama kimbilir...) Üstteki mesajıma ek olarak ayrıca şöyle bi boyutu da var olayın. Terörün amacı yankı uyandırmaktır. Bkz: 11 eylülde tvde gösterilmez enkaz bölgesi, vs. En basitinden tepki ne kadar büyük olursa etki de o kadar amacına ulaşmıştır terörizmde. Ama insan tepkisiz kalamıyor/kalması beklenemez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ZaugnaKhaldun said: Ya bilip bilmeden şurada atlamayın direkt. İnternetten insanları gaza getirmekle, sövmekle de adam olunmuyor; herhangi bir toplanma olayında başka bir terör eylemine fırsat yaratılacağının farkında değil misin recall; bilinçsizce tepkiler vermeyin. Iste bunu diyorum toplanirsan hedef olursun toplanma, Konusuran isyan cikar konusma, Yani sakin tepki gosterme cunku bu karsi tarafin isine yarar psikolojisi, 3 maymunu oyna, devlet babaya birak o halleder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ZaugnaKhaldun said: soykırım yapsan, yaptığın soykırımdan ötürü şiddete başvuracak başka bir grup çıkacak karşına; hangi şiddetten bahsediyorsun allah aşkına? şiddetle çözülen, rayına oturan bir sorun var mı bu ülkede de hala asalım keselim mantığını savunuyorsunuz masabaşında çözemeyen insanlarız. askersiz de olalım diyorsanız ülke iptal olsun kafadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ZaugnaKhaldun said: soykırım yapsan, yaptığın soykırımdan ötürü şiddete başvuracak başka bir grup çıkacak karşına; hangi şiddetten bahsediyorsun allah aşkına? şiddetle çözülen, rayına oturan bir sorun var mı bu ülkede de hala asalım keselim mantığını savunuyorsunuz Asalim keselim demiyoruz, bizim canimiz yaniyor yakanlarinda canini yakalim diyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Biz kimin yaptığını tartışaduralım, adamlar içten içe halimize gülüyorlar. VE ne yazık ki amaçlarına ulaşıyorlar. Amaçları insanları öldürmek değil, bu bariz. Katliam yapmak isteseler binlerce kişiyi öldürebilecekleri bir çok yer var. İçten içe korku tohumları ekiyorlar. Yolda yürürken köşede bırakılan bir paket görsek aklımız çıkmaya başlıyor. Gözümüz tutmayan birisini görsek "acaba teröristmi" diye düşünüyoruz. Amerikalıların yıllardır içinde bulunduğu korku politikasına hoşgeldik. Yukarda bahsedilenler gibi yapalım, her yere kamera koyalım, özgürlüklerimiz kısıtlansın, kontrol kontrol ve daha çok kontrol altında yaşayalım. Neden? İşini yapması gereken devlet görevlileri uyuduğu için. Üstünde bu kadar oyun oynanan nadir ülke vardır dünyada. İpin ucunu bir yerden yakalamaya çalışıyorsun, hemen birileri tepene dikiliyor. Hasbel kader birisi ipi tuttuğunda yıllarca failini arıyoruz. Ve biz hala sahte gündemlerle uyutulmaya devam ediyoruz. Türbanıymış, çetecisiymiş, örgütüymüş, gizli ilişkilermiş vs vs vs Yarın ninnileri duymaya başlarsınız televizyonlardan. Şimdiden hepimize iyi uykular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Recall06 said: ZaugnaKhaldun said: soykırım yapsan, yaptığın soykırımdan ötürü şiddete başvuracak başka bir grup çıkacak karşına; hangi şiddetten bahsediyorsun allah aşkına? şiddetle çözülen, rayına oturan bir sorun var mı bu ülkede de hala asalım keselim mantığını savunuyorsunuz Asalim keselim demiyoruz, bizim canimiz yaniyor yakanlarinda canini yakalim diyoruz.. tamam, direkt sonuca atlayınca anlasılmadı; madde madde yazayım - canımız yandı, biz de can yakmaya kuzey ıraka şuraya buraya gittik diyelim - gittik öldürdük 1000 kişi, bu insanların ailelerinden intikam için 2000 kişi çıkacak; tekrar şiddet olacak - yine canımız yandı haliyle, baktık olacak gibi değil; soykırım mı yapacağız? şiddete sadece şiddetle karşılık verildiği sürece bir gram düzelme olmaz aradaki gerginlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ZaugnaKhaldun said: soykırım yapsan, yaptığın soykırımdan ötürü şiddete başvuracak başka bir grup çıkacak karşına; hangi şiddetten bahsediyorsun allah aşkına? şiddetle çözülen, rayına oturan bir sorun var mı bu ülkede de hala asalım keselim mantığını savunuyorsunuzbu konu çok farklı artık. soykırım falan çok abartı bir kere, saçma yani bir kenara alalım onu. şiddetten kaçınalım mutlu bir toplum olalım olayına ise inanmıyorum maalesef. pkk ya karşı sevgi pıtırcığı olmayı çok isterdim. insanlar ölmesin, çocuklar ölmesin şeker de yiyebilsinler derdim hep. ama olmuyor. karşında insan yok çünkü, makinalar var bir sürü beyni yıkanmış, öldürmeye programlanmış. e demokrasi? gerekeni yapmadık mı, yapmıyor muyuz? silahlı fiili eylemleri desteklediğini açık ve aleni bir biçimde ilan edebilecek cürete sahip bir partiyi bile meclise almadık mı? o parti hala senin benim paramdan aldığı teşviklerle nefret kusmuyor mu bize? ne yapacaksın yani artık. şiddete karşıyım evet de ne yapacaksın. bak sözlükteki aynı başlıktan alıntı yapayım ben de 4 yaşındaki aleyna çelik'in hayatını kaybettiği saldırıdır.... dört dört dört dört dört yaşındaki bir kız çocuk çocuk çocuk senin davana da ideolojine de sokayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Bi terör örgütüyle masa başına oturulmaz yalnız, direkt adamları tanımak olur bu. O yüzden, "konuşarak anlaşma" yalan yani. Önünde 2 seçenek kalıyo o zaman: ya şiddete başvurup karşılık ver (ki adam gibi yapmazsan hiçbi etkisi yok), ya da kendini savun (aynı şekilde, adam gibi yapamazsan bi işe yaramaz). O yüzden şu an ya adam gibi bi istihbarat kurup savunmada kalcaksın, ya da adam gibi bi askeri kuvvet oluşturup paldır küldür girceksin. Bizim şu an yaptığımız şey ikisinden de azar azar yapmak olduğu için, ellerini kollarını sallaya sallaya orayı burayı uçuruyo adamlar. Bi anda gündem değiştiriveriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Şurası doğru, şiddetle karşılaşırken elimiz kolumuz bağlı beklemeyeceğiz; ama, bu devlet (hükümeti de geçtim, sistemin anlayışı resmen bu) güneydoğuyu ne kadar bağrına basmış durumda? Pkk'nın halkı sömürmesine, onların beynini yıkamasına karşı ne kadar etkili bir politika gerçekleştiriyor bu devlet güneydoğuda? Yıllardan beridir iyileştirme çabalarından bahsediliyor, somut olarak bakıldığında söylenildiği kadar çok şey yapıldı mı acaba, bunu sorgulamak gerek. Halk pkk'yı devletten daha çok benimsiyorsa şu anda orada, ve bu halk, bu bölge de türkiye'nin bir parçasıysa; devletin buraları korumak, pkk'nın etkinliğini azaltmak için varını yoğunu ortaya koyması gerekmez mi? Çok idealist, günümüz gerçeklerinden uzak bir yorum oldu yukarıdaki; ama olması gereken de bu ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Pkk olması çok saçma geliyor bana. Tamda AKP davasından önce gündem ergenekonla sarsılırken böyle bir patlama olması , hemde böyle planlı programlı bir patlama olması bence pkknın işi olamaz. Eğer sen İstanbul'un göbeğinde bu şekilde seri bombalar patlatabiliyorsan mutlaka iş daha derindir. Bence patlamadan kesinlikle devletten birilerinin haberi vardı . AKP 'bakın ergenekon terör örgütüyle bütünleşik çalışıp bombalar patlattı' şeklinde bir görüş ortaya atıpta olayı erg. e yıkarsa işte o zaman öyle bi şüphelenirim ki olayı malum birilerinin iktidar hırsından yaptığına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Pkk icraatini son zamanlarda direk yabanci sermayeye yonelik yapmiyor muydu? Turizm bolgelerine sezonluk goc,gasp,uyusturucu,duzeni bozma,bombalama gibi..Boyle bir donemde neden orasi ? Ben buna sasirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar