Slat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Burda 'bazı' arkadaşlar "caniler kalleşler blah blah" yazmış da.. PKK'nın arkasında kim var? ABD. AKP'nin arkasında kim var? ABD. Bitmiş terrör hangi iktidarla beraber hortladı? AKP. Hangi iktidar kendi askerini bu kadar yıpratmaya çalışıyor? AKP. Sen terrör sorununa odaklanacağına, ki terrör sorunu kendi başına yetmiyormuş gibi, türban sorunu çıkardın, rejim sorunu çıkardın.. Sürekli bir olay, sürekli gereksiz gündemler, gerginlikler vs.. Gene başka bir bok yerler, bu patlama unutulur.. Ergenekon saolsun.. %47 sussun pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Şimdi haberlerde dinledim,Tayyip beyler patlamadan hemen önce TJK başbakanlık koşusunun startını vericeği randevuyu iptal etmiş. İstihbarat geliyor gelmiyo değil,ama düzenleyen(derin devlet)le istihbarat gelen kişiler aynı olunca,kendilerinden başka kimseyi kurtarmış olmuyolar. Dün patlama haberi geldi,neden gündem değiştirmek için,Çünkü; Ondan önceki günün,Tayyip ERDOĞAN'ın verdiği $60.000.000 rüşvet ortaya çıkmıştı.Ve suçlamalara gelicek yanıt zor olucağı için bir gecede gündemi değiştirebilecek sadece bunu akıl edebilmişler. Neyse diğer tarafta o insanların hepsi aynı şekilde intikamlarını alıcak.Sen rahat ol..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 0ne said: Ondan önceki günün,Tayyip ERDOĞAN'ın verdiği $60.000.000 rüşvet ortaya çıkmıştı... oha?? nerde bu haber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mr_Hand said: 0ne said: Ondan önceki günün,Tayyip ERDOĞAN'ın verdiği $60.000.000 rüşvet ortaya çıkmıştı... oha?? nerde bu haber? Al burda. Liboşlarda iyi okusun bu arada.. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9524993.asp?gid=233&sz=64913 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 beddua etmeyi sevmem ama böle oluncada insanın çıldıracağı gelio.Allah maşayı tutanların hepsinin cezasını versin o maşalara da Allah akıl fikir versin ne diimmm.tüm kayıplarımız için başımız saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 0ne said: Şimdi haberlerde dinledim,Tayyip beyler patlamadan hemen önce TJK başbakanlık koşusunun startını vericeği randevuyu iptal etmiş. İstihbarat geliyor gelmiyo değil,ama düzenleyen(derin devlet)le istihbarat gelen kişiler aynı olunca,kendilerinden başka kimseyi kurtarmış olmuyolar. O yüzden üç bakan katılmış ilgili koşuyo, onlar da kurban etmiş tayyip zaten di mi. Bir terör saldırısına ideolojilerinizi bi sokmayın. En azından insanların acıları tazeyken yapmayın bunu. Başımız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 abi adamin yoruma bak ya Cesaret Sonuca Olumlu Tesir Ederse Cesarettir Kuru kuru cesaret bir işe yaramaz hatta çoğu zaman zarar bile verebilir. Başbakınımız cesaretini ilmiyle istihbarat bilgisiyle ve soğukkanlılığı ile birleştirmesini ve olumlu tesir vermesini bilir. Bugün olduğu gibi. Başbakanımızın can güvenliği olmadığı hiç bir yere gitmemeli. Bu dünyada da böyledir. bu Turk milletini gercekten cok uzerler boyle giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 abi 3 yaşında bebekten ne istediler onu anlasam sadece.. !'^+%&/(/+^ herifler!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Giovanni said: abi adamin yoruma bak ya Cesaret Sonuca Olumlu Tesir Ederse Cesarettir Kuru kuru cesaret bir işe yaramaz hatta çoğu zaman zarar bile verebilir. Başbakınımız cesaretini ilmiyle istihbarat bilgisiyle ve soğukkanlılığı ile birleştirmesini ve olumlu tesir vermesini bilir. Bugün olduğu gibi. Başbakanımızın can güvenliği olmadığı hiç bir yere gitmemeli. Bu dünyada da böyledir. bu Turk milletini gercekten cok uzerler boyle giderse. Atatürk yanlış yaptı galiba.. padişahlık/ağalık iyiymiş bizim millete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Allah Reco agamıza zeval vermesin. Biraz medeniyetsizdir, zalimdir, kendi yer bizi aç kor ama bizim Reco’nun ağalıkta eşi yoktur. Biraz da kefil olduğu senedi düşinir p...enk. Kibar Vatandaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Slat said: Burda 'bazı' arkadaşlar "caniler kalleşler blah blah" yazmış da.. PKK'nın arkasında kim var? ABD. AKP'nin arkasında kim var? ABD. Bitmiş terrör hangi iktidarla beraber hortladı? AKP. Hangi iktidar kendi askerini bu kadar yıpratmaya çalışıyor? AKP. Sen terrör sorununa odaklanacağına, ki terrör sorunu kendi başına yetmiyormuş gibi, türban sorunu çıkardın, rejim sorunu çıkardın.. Sürekli bir olay, sürekli gereksiz gündemler, gerginlikler vs.. Gene başka bir bok yerler, bu patlama unutulur.. Ergenekon saolsun.. %47 sussun pls Terörün hortlamasına ve dolayısıyla yüzlerce şehite sebep olan, bilimsel veriler kadar gerçek, net ve ispatlı olarak AKP'nin ülke yönetmedeki beceriksizliğidir! Bunu bilimsel veriler söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Giovanni said: abi adamin yoruma bak ya Cesaret Sonuca Olumlu Tesir Ederse Cesarettir Kuru kuru cesaret bir işe yaramaz hatta çoğu zaman zarar bile verebilir. Başbakınımız cesaretini ilmiyle istihbarat bilgisiyle ve soğukkanlılığı ile birleştirmesini ve olumlu tesir vermesini bilir. Bugün olduğu gibi. Başbakanımızın can güvenliği olmadığı hiç bir yere gitmemeli. Bu dünyada da böyledir. bu Turk milletini gercekten cok uzerler boyle giderse. Bunu diyen bunu da der: "Başbakanımız kurtulsun ilmiyle, 3 yaşındaki bebeklerle hamililer onun kadar önemli değil." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 bitmiş terör? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Slat Türkiyede devletin arkasında ABD var , buna Ordu da dahil. Ordunun arkasında ABD olmasa o silahları teknolojileri kimden alıcak ? Şu an kimden alıyor bir düşün bakalım. Biz ABD ye çok çok eskiden bağlandık , bu bağları oturup kendi siyasi görüşleriniz doğrultusunda oraya buraya atmak gayet komik oluyor. Ülkede kim iktidara geldi ise ABD ile işbirliği yapmak zorunda kalmıştır. Çünkü ekonomik , askeri bağlarımız çok kuvvetli , bu ikisi olmadan bu topraklarda şu an nasıl ayakta kalabilirsin bir düşün , önerin varsa zeki arkadaşım buyur öner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 sg-1 said: Allah Reco agamıza zeval vermesin. Biraz medeniyetsizdir, zalimdir, kendi yer bizi aç kor ama bizim Reco’nun ağalıkta eşi yoktur. Biraz da kefil olduğu senedi düşinir p...enk. Kibar Vatandaş Sen böyle demekle Başbakana küfür etmedin yani ? Seviyesizliğin bukadarı. Kelime oyunları ile küfür et , yok ben orda küfür etmedim de sonra. Açıkça söyle şimdi , sen eğer dürüst bir adamsan , burda bu yazıda amacın başbakana küfürmü etmek yoksa başka birşeymi. Hadi bakalım , nekadar dürüstsün görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ne diyon abi sen, ters tarafından kalktın galiba. Neye celallendin bu kadar da her topiğe girip acayip postlar atmışsın? Flame Off! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Arkadaşım , şurda bu olay üzerinden bile oturup sevmediğiniz devletin üstündeki insanlara küfür etmek için hakaret etmek için aralara saçma sapan mesaj yerleştiriyorsunuz. Olayla bir alaka kur sonra ne eleştirisini yapacaksan yap. Ama oraya buraya ( bottum maydonoz oldum diyorsun ki maydonozluğun alasını yapmaktasın ) kel alaka sırf birilerine laf sokmak için ya da hakaret etmek için mesajlar yaz , sonra da kimse birşey demesin. Sen açıkça yukarıda küfür etmişsin , küfür edenmi celallenmiş yoksa buna tepki gösterenmi bi açalım istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 kapatma davasının ikinci günü.. daha güzel bi şekilde gündem örtülemezdi.. ben sadece pkk diyemiyorum en azından demek içimden gelmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 O yazıdaki ironiyi, şakayı, repliği anlamayan nesle de aşina değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Kulpuda iyi bulmuşsun , ironi ile küfür , hakaret etmek. Yeni moda heralde. Forumlardaki konu başlıklarının içine nasıl edildiğini bir görün isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Yav kardeşim, illa ki açıklatacaksın. O yazıdan bi önceki mesajı oku, ağalıktan bahsediyor. Bu ülkedeki en ünlü ağa kimdir, Kibar Feyzo'nun Maho Ağası, ki süper bi sömürgeci yönetici portresidir. İyiliksever görünüp marabasının canına okur. O replik de Feyzo'nun mahkemedeki ifadesi işte, birebir aynısı. Sadece Maho yerine Reco yazıyor. Senin tip kafa yıllardır aynı olunca, o filmin 1988'e kadar neden yasaklı olduğunu anlamak zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ben biliyorum nerden alıntı yaptığını açıklamana gerek yoktu. Senin amacından bahsediyorum o da belli. Dürüstlüğünü de anlamış oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Neymiş benim amacım, neymiş benim dürüstlüğüm, ne anladın, bana da anlat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 horizonun ikinci mesleği başbakan avukatlığı imiş.gördüğün her sakallıyı deden, okuğudun her recoyuda fanboyluğunu yaptığın recep tayyip erdoğan sanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Horizon said: Slat Türkiyede devletin arkasında ABD var , buna Ordu da dahil. Ordunun arkasında ABD olmasa o silahları teknolojileri kimden alıcak ? Şu an kimden alıyor bir düşün bakalım. Biz ABD ye çok çok eskiden bağlandık , bu bağları oturup kendi siyasi görüşleriniz doğrultusunda oraya buraya atmak gayet komik oluyor. Ülkede kim iktidara geldi ise ABD ile işbirliği yapmak zorunda kalmıştır. Çünkü ekonomik , askeri bağlarımız çok kuvvetli , bu ikisi olmadan bu topraklarda şu an nasıl ayakta kalabilirsin bir düşün , önerin varsa zeki arkadaşım buyur öner. Sen moron musun? Askeri teknolojimizi anlamak için Aselsan'ı takip etmek gerekir. Hiç son yıllarda askeri teknolojinin ne kadargeliştiğini görmedin mi? Yıllardır elimizde tuttuğumuz silahlar bile "Mehmetçik 1" isimli silahla değiştirilmeye başlandı hiç okumadın mı? Ha okumak dedim lan sen okumuyodun. Okusan da kafa bi yere saplanmış burnunun dikine giden bi adamsın. Araştırmak falan senin işin değil, vakit i okur, yeni şafaka bakar öyle hayatını idam ettirirsin. AKP Amerika'nın kuklasıdır, Fethullahcı düşünce zaten Amerika'da yeşermiştir, adam kaçıp orada saklanmış yıllarca da orada yaşamıştır. Nasılki ABD Usame'yi beslediyse fethullahı ve fethullahcılarıda beslemiştir. Ayrıca devletin değil hükümetin arkasında ABD var. Devlet ile hükümetin ne demek olduğunu çöz önce sonra yorum yap. Vakit'te, Yeni Şafak'ta yazmaz ama onlar... Horizon said: sg-1 said: Allah Reco agamıza zeval vermesin. Biraz medeniyetsizdir, zalimdir, kendi yer bizi aç kor ama bizim Reco’nun ağalıkta eşi yoktur. Biraz da kefil olduğu senedi düşinir p...enk. Kibar Vatandaş Sen böyle demekle Başbakana küfür etmedin yani ? Seviyesizliğin bukadarı. Kelime oyunları ile küfür et , yok ben orda küfür etmedim de sonra. Açıkça söyle şimdi , sen eğer dürüst bir adamsan , burda bu yazıda amacın başbakana küfürmü etmek yoksa başka birşeymi. Hadi bakalım , nekadar dürüstsün görelim. Yok yok sen harbi moronsun. Kibar Feyzo filminin başındaki repliğin benzerini adam buraya yazmış sende waaaay basbakana kürüf ettin e cektin ya olayı, bilimkurgu senaryosu iddianameyi yazan başsavcıdan hiç farkın kalmadı. Artı demişsinki Açıkça söyle şimdi , sen eğer dürüst bir adamsan , burda bu yazıda amacın başbakana küfürmü etmek yoksa başka birşeymi. Hadi bakalım , nekadar dürüstsün görelim Adam da demişki filmden aldım uyarladım, bir amacım yok, ama sen 3 post kasmışsın kendi kafandaki düşüncenin doğru olması için, ama değil işte adam açıklamış daha hala ne şov yapıyosun, ne yırtıyosun bi yerini? Konuyu saptırıp boşbakanını korumak için elinden geleni yaptın, hadi şimdi ikile başka konulara, orada yap çığırtkanlığını, bu konu Güngören'deki PKK Katliamı ile ilgili... Pkk-Kongragel başkanı demişki, bu patlama ergenekon ve kapatma davalarında olması dikkat çekicidir, kürt milletinin özgürlük mücadelesini bu patlamayla bağdaştırmak haysiyetsizliktir, bu olayı kınıyoruz. Üstüne DTP Başkanı Ahmet "Türk" demiş ki, her olayı PKK'ya mal etmeyiniz, Bingöl'deki çatışmalar içinde PKK dediniz ama derin devlet çıktı, her olayı PKK'ya mal ederek kurtulamazsınız... Bu iki yazıyı Cumhuriyet'te okudum, kaynak gösteremiyorum, alın okuyun... İkinci haber ise habertürkten: EMNİYET KAYNAKLARI AÇIKLADI "İKİ BOMBADA DA TNT KULLANILDI" 29.07.2008 10:57 İstanbul Güngören'deki bombalı saldırının ayrıntıları yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Emniyet kaynaklarına göre 17 kişinin ölümüne 100'den fazla kişinin yaralanmasına sebep olan iki bombada da TNT kullanıldı... Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar