Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sokak dugunleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evim oyle bir yerde ki, sık sık iki sokak dugununun gurultusunu ayni anda dolby surround olarak aliyorum. Farkettim ki her gece ayni iki piyanist santor ve ayni iki elektro baglamaci ayni sarkilari caliyor. Insanlarin bundan bikmadigini kabul ederek yazin sonuna kadar bunun devam edecegini tahmin ediyorum. Ayni dertten muzdarip arkadaslar "muzigin sesini kokle" disinda bir tavsiyede bulunabilir mi? Kulaklikla o gurultuyu bastiracak siddette muzik dinlemek bir sure sonra yoruyor. Calanlara oynamayi, mantra gibi kabul edip meditasyon yapmayi falan denedim, ama kendini cabuk tuketen cozumler oldu bunlar.

Haydi pati goster kendini, yazimi kurtar.
Mesaj tarihi:
Ses sistemi var ama komsu da var ne yazik ki, acayim onlar dert etsin kafasina da girmek istemiyorum.

Bir de adamlar profesyonel. Memleket saat ayari gibi, 12 dedin mi muzik kesiliyor. Pizza siparisinin 30. dakikasi gibi elimde telefonla saat 12 bekledigim oldu, nafile.
Mesaj tarihi:
o düğünlerde ses sistemi harici kablolarla bağlanır. o kablolar ya bir elektrik hattına kaçak bağlantıyla bağlıdır ya da apartman elektriğine. kablonun ucunu bul, mavi olanı kes. huzur.

tabi her zaman bir B planı yapılmalıdır. ola ki yukarıdaki plan fail olursa, delta sandalyeleri sabote et.
bu düğünlere delta sandalye iki şekilde sağlanır.
birincisi bodrumda sürekli duran sandalyelerdir. eğer böyle bi durum varsa işin kolay, bir gece bodruma in, sandalyeleri imha et.
ikinci durum biraz daha karışıktır, sandalyeler bir kamyon eşliğinde sokağa getirilir. bu durumda nakliyeciyi bul, imha et.

hala sorununuz çözülmediyse sistem yetkilinize başvurunuz.
Mesaj tarihi:
sokak köpekleri ile sokak düğünlerine aynı yaptırım uygulayalım!

zehirleyelim yemeklerini.. AHAHAHAHHAHAH UHAHAUHAUHAUHAUHUA
ZAHUZHAUHZUAHUA
MUAHHAHAAHHA

NİAİHAHİAHAİHAİHAİHAAHAHAAŞUZHAHAHAHA!!!!!
Mesaj tarihi:
yapıcak birşey yok sorry :( ritim uydurucaksın bknz. köpek bile anlamış bunu
[video]http://video.milliyet.com.tr/default.asp?kanal=4&id=4447&tarih=2007/02/26&get=27.02.2007?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
sokak dugunlerinin bazilari cok eglenceli olur, zaten makul bi saatte kapatiyorlar yani 12 son diye biliyorum ben.
bi de salon kiralarindan haberin var mi senin, benim var: COK.
Mesaj tarihi:
bizim için problem değil de, 78 yaşındaki karşı komşumuz ahmet amca için problem olabilir. (mesela)

ya da çocuğunu uyutmaya çalışan ayşe teyze için.

şimdi gel çocuğunla misket oyna mı diyeceğiz ayşe teyzeye ya da 78 yaşındaki karşı komşumuz ahmet amcaya? hı.
Mesaj tarihi:
Masakari said:
niye korna calarlar nıyee yaaa nıyee mantıgı ne bunun dart darrrrttttttttttttt daRTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ne oldu yanı bastında basın göğemi erdi

dart diye korna olmaz ki daaat diye olur asfasds
  • Yeni Oluştur...