Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sokak dugunleri

babua

Öne çıkan mesajlar

Evim oyle bir yerde ki, sık sık iki sokak dugununun gurultusunu ayni anda dolby surround olarak aliyorum. Farkettim ki her gece ayni iki piyanist santor ve ayni iki elektro baglamaci ayni sarkilari caliyor. Insanlarin bundan bikmadigini kabul ederek yazin sonuna kadar bunun devam edecegini tahmin ediyorum. Ayni dertten muzdarip arkadaslar "muzigin sesini kokle" disinda bir tavsiyede bulunabilir mi? Kulaklikla o gurultuyu bastiracak siddette muzik dinlemek bir sure sonra yoruyor. Calanlara oynamayi, mantra gibi kabul edip meditasyon yapmayi falan denedim, ama kendini cabuk tuketen cozumler oldu bunlar.

Haydi pati goster kendini, yazimi kurtar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ses sistemi var ama komsu da var ne yazik ki, acayim onlar dert etsin kafasina da girmek istemiyorum.

Bir de adamlar profesyonel. Memleket saat ayari gibi, 12 dedin mi muzik kesiliyor. Pizza siparisinin 30. dakikasi gibi elimde telefonla saat 12 bekledigim oldu, nafile.
Sosyal ağlarda paylaş

o düğünlerde ses sistemi harici kablolarla bağlanır. o kablolar ya bir elektrik hattına kaçak bağlantıyla bağlıdır ya da apartman elektriğine. kablonun ucunu bul, mavi olanı kes. huzur.

tabi her zaman bir B planı yapılmalıdır. ola ki yukarıdaki plan fail olursa, delta sandalyeleri sabote et.
bu düğünlere delta sandalye iki şekilde sağlanır.
birincisi bodrumda sürekli duran sandalyelerdir. eğer böyle bi durum varsa işin kolay, bir gece bodruma in, sandalyeleri imha et.
ikinci durum biraz daha karışıktır, sandalyeler bir kamyon eşliğinde sokağa getirilir. bu durumda nakliyeciyi bul, imha et.

hala sorununuz çözülmediyse sistem yetkilinize başvurunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...