Asgard Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 SALDIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 SELAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 A.S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ASL? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 18/F/MARDİN U? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 18/M/YÜKSEKOVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 SONRA GÖRÜŞÜRÜZ SEVİŞME ZAMANIM GELDİDE PARTNIRIM HUYSUZLANIYOR MSNİNİ YOLLA ÖZELDEN ÇETLEŞİRİZ CAM BİLE AÇARIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 -Deno- said: Helal olsun be hala Metallica konserinin yorgunluğunu yaşayan biri olarak yerlere yatırdı beni. Bravo. ADAM METALLICA'YA GİTMİŞ VAAAAAAAAAAAAAYY.. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 fede said: ODUNCU ahaha bu süperdi yeniceriler saglamdı ALLAH ALLAH nidalarıyla cenge kalkardı lan offf age of oynuyasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=3upCQ4ED84o&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Teutonic knightlar vardı, ne zırh vardı lahn heriflerde. 2-3 tane atlıyı sololuyordu, fili sololuyordu lahn bir yere kadar adamlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 onlar oyundaki en iyi birimlerdi sadece samurailar ve cataprathlar başa çıkabiliyodu onlarla. başacıkabilmek derken kafa kafaya gidiyolardı anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Karşı tarafın alanına giriş ağaçlarla çevrili olduğundan dar bir koridorsa, önden melyon tane fil basıp, arkalarına catapult doldurup uzun mesafeli saldırılar yapmayı özledim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 SoulCube said: onlar oyundaki en iyi birimlerdi sadece samurailar ve cataprathlar başa çıkabiliyodu onlarla. başacıkabilmek derken kafa kafaya gidiyolardı anca. benim kore topçum işini bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 SoulCube said: onlar oyundaki en iyi birimlerdi sadece samurailar ve cataprathlar başa çıkabiliyodu onlarla. başacıkabilmek derken kafa kafaya gidiyolardı anca. meele armoru iyi ama rangedleri düşüktü. scorpionlar onları hopbidi hopbidi diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 olur mu lan asıl ranged armoru iyiydi britonlar 1 vuruyodu samurayla teke tek yapınca ilk vuran kazanıyodu sdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 olm yükleyin age of ları hamaçilerden kapışalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 random Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 aeo 1 yükleyelim kapışalım. var mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 roket msn ver bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 verdim lex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ekledim rör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Baggio said: mobi said: -Deno- said: Helal olsun be hala Metallica konserinin yorgunluğunu yaşayan biri olarak yerlere yatırdı beni. Bravo. görmemiş :) Kesinlikle :) baggio konsere 5 saat kala biletini başkasına satarak ne kadar tırt bir metalci olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar