Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Silvermoon ve Sunwell e giden gatelere ne zaman girsem oyun direk kilitleniyor reset atmak zorunda kalıyorum. Neden olur acaba bu ? orgrimmar da felan sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Undercity ne alemde? Eastern kingdomsdadır belki sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bana da 1 kere olmustu portal ilk acıldıgında, sonra olmadı bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 uc de iyi durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bendede sunwell e giden portalda surekli oluodu. titanbar'ı sildim addonlardan düzeldi. eğer sendede warsa titanbar sil ole bi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Addon'lardan oluyor o bi üstteki arkadaşında söylediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bizim guildden birilerinde de oluyo hatta sunwell e girerken baskasına sokturtuyodu wipe oldu mu kosmuyodu ress bekliyodu filan direk wow gg oluyodu ama sorunu bilmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Quest helper addonu yüzünden oluyor diyorlar ama istersen bi kapatıp deneyiver varsa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Qhelper öyle bir soruna yol açabiliyor evet. Ama bende rastgele zamanlarda oluyor, belli yerler yok. Resetleyip qhelperi kapatıp giriyorum oyuna sonra tekrar açıyorum qhelperi problemsiz devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 axedice said: Undercity ne alemde? Eastern kingdomsdadır belki sorun. uc ve silverymoon-sunwell farklı instancelarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Büyük ihtimalle add-on'lardandır bende yaşamiştim böyle bir problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar