aritra Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 şimdi ben wow'a başlamak istiyorum (yaklaşık 2 senedir falan). fakat babam internet ve kredi kartı kelimelerini bir arada görmekten nefret eden biri. güvenemiyo bir şekilde bu işlere. dünyanın en güvenli firmalarına bile güvenemez, paranoyak mı desem ne desem bilemiyorum. her neyse, bugüne kadar yaşanmış bir vaka var mı bu yönden? ya da ödeme yapmanın daha başka yolları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ya da babayı ikna etmenin bir yolu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Sanal kart aç bence. hem ona aylık 30 ytl gibi bir limit koyarsın, böylece hacklenme durumu vs olsa bile kaybedeceğin birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 gidip parayla alınan 3-6 aylık gamecardlar yokmuydu? ben mi yanlış biliyorum.. nakit parayla alıyosun onları sonra gıdıp account actırıyosun serial ile eğer yanlış bilmiyorsam o yoksa sanal kart açtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 parayı kim ödeyecek? Eğer sen ödeyeceksen yani sorun sadece kredi kartı ise. www.gamer-market.com'dan havele + adrese kargo ile adresine game kart alabilirsin istediğin zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 kartını kullanacak olan şirket çalar kartımızı diye korkuyorsa rahat ikna edersin. koca, ünlü şirket, milyonlarca abonesi var vs diye ikna edersin herhalde. ama "hackerlar kart çalıyormuş omg" diye bir argümanla geliyorsa sana daha zor ikna etmen. theCio said: gidip parayla alınan 3-6 aylık gamecardlar yokmuydu? ben mi yanlış biliyorum.. nakit parayla alıyosun onları sonra gıdıp account actırıyosun serial ile eğer yanlış bilmiyorsam o yoksa sanal kart açtır var o gamecardlardan, büyük müzik marketlerde (ankara real'de bir tane vardı, ismini hatırlamıyorum) görmüştüm , ek olarak bazı internet kafelerde de (genelde yaşı küçük olanlar rağbet ettiği için) satılıyor ama üstüne %100 civarı kar koyarak. mesela alttaki kartı kafenin biri 90 küsür ytl ye satıyordu, 1 aylığı da 60 mı neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 pre paid kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 prepaid olayı çok iyiymiş, yeterli benim için. üstüne farkını da baya koymuşlar ama hiç oynayamamaktan iyidir. sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 oyunu oynayan arkadaşının kredi kartını kullan, parasını ona ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 sadece 55 YTL piyasadanda araldanda ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 freemoon sanirim o illegal oluyo biraz. bildigim kadariyla sadece aral getiriyor. ama haklisin biraz daha ucuz piyasaya gore.(5-10 ytl) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bence babanı wowa başlat bi şekilde hayat daha güzel olucak hatta babana deki babiş sen kasvetli bir warrior ol bende seni healleyim bir uyumun iki eşit parçası olalım daddy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 @Aluriel Nasıl illegal ya? Ben bile zamanında getirip sattım kim için illegal? Anca vergi vermiyorsun olayı olabilir WoW içinde kimsenin vergi vermeyi falan sallıyacağını sanmıyorum. Ben şahsen WoW için türk hükümetine zaten vergi veremem özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 oyun marketim denen yerde 49 ytl 2 aylık prepaid, 3 kez aldım sorun çıkmadı. hatta link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Oha onlarda dahada ucuzmuş. Süper valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 FreEmoon said: Ben şahsen WoW için türk hükümetine zaten vergi veremem özür dilerim. vaaaaaaaaaaaaaaay.. türk hükümeti.vaaay. bilemiyorum ne düşünerek yazdın ama bu cümle çok iğrenç geldi bana. Türk hükümetine bir kedi bile veremem lafını hatırlattı bana diye belki. sahibini insan olarak görmüyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Hani nefes bile almaya vergi koyacak olan hükümet varya hah tam olarak o anlamda yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 1- prepaid game cardlar var. Pahalıdır normale göre ama en pratik çözüm. 2- herhangi bir bankadan sanal kart açtırabilirsin. 30 - 50 - 100 ytl falan gibi bir limit koyarsın ödeme periyodu seçimine göre. Böylece en kötü ihtimalle sanal kardın hacklenir ve seçtiğin kadar para 30 milyon falan boşa gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 benim dedigimin vergi ile falan alakasi yok. bildigim kadariyla o kartlari turkiye'ye resmi olarak bir tek aral ithalat getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Türkiyede olan bişeyi yurt dışından almak illegal degil ki ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 dolar üzerinden eu pre-paid olan yer aradım çıkmadı :( çok kazançlı olurdu, 2. olarak türkiye'de pre-paidler yeni yeni satışa sunulmaya başladı 2-3 ay önce çok aramıştım tr için de satan yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 @Aluriel öyle olsa blizzrad storedan spariş edince, blizzardın "aral diye bir şirket var ondan edininiz" diyip göndermemesi gerekirdi. Aralın resmi olarak getirmesinin tek olayı vergi. Edit: mesala aral dışında kimse bunlar için fatura kesemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 aralda calisan bi arkadasim turkiye'ye bizden baska getiren yok varsa da legal degildir demisti. ben ondan yazdim. cok ta onemli degil aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 nezihlerde 2 aylık prepaid 65 ytl ye satılıyo geçen gun gordum (kadıkoyde akmarın ordaki diil digerinde gordum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 garantiden 30 ytl lik bir sanal kart al, git önceden yatır hesaba 30 ytl her ay öde sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar