Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spor Akademisi

Dennis

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar bu sene spor akademilerinin sınavlarına girmeyi dusunuyorum ama bu konuda aklıma takılan 2 soru var. İlki sınavlara gırmek icin öss tercihlerimizde belirtcekmiyiz bunu yoksa universiteye basvurmak yeterli mi? 2. sorum ise ben öss puanımla baska tercihler de yaparsam bu sınavlara girme hakkım kaybolurmu?
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır hakkın kaybolmaz ve sınavlara girebilmek için başvuruyu tek tek yapman gerekiyor sadece. Eğer sınavlara hazırlanmak için bir kursa girdiysen onlar yönlendirmeli seni. Başvurmak için gereken belgelerin neler olduğunu bilmiorum öss puanının da herhangi bir bölümden 165 üstü olması lazım o kadar. Bir spor akedemisine gidersen başvuru için gerekli her şeyi söylerler. Öss tercihlerinde yazılmıyor ama. (diye biliyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

Marmara universitesi dusunuyorum, 2 yıldır boks yapıyorum zaman zaman ara versemde:P tabi marmara'da boks branşı olmadıgı için isim zor hele ki su saatten sonra, ona göre bakıcam diger universitelere de. Spor kursundan hocalar puanın iyi diyor (ham 260- bilsem bu kadar etkiledigini calısırdım biraz öss'ye:P ) ama iste boks olmadıgı icin isim zor marmara icin :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...