Killer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yazdıydım garbıca olayı da tekrar hatırlatim lcd ekrana çikolotalı süt sıçradı.leke bırakmış nasıl temizliyebilirim zarar vermedeN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 dur bu alta inmiş gf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 lcdnin kutusundan çıkan temizleme bezi yok mu? yoksa bi gözlük camı bezi bul, hafif nemlendirip onunla sil. kolonyalı mendille silersen de olur. ama sert kağıttan olmasın mendil, bi de kolonyalı olsun. sabunlu mendil olursa daha beter iz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Bi de "lan ne biçim leke bu ya çıkmıyo" diyip bastırarak silme. Hafif sil. Gerekirse aynı leke üstünden defalarca geç silerken. Eninde sonunda çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bastıra bastıra sil, acıma ekrana. önemli olan lekenin çıkması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 aslında lcd temizlemek için kutulu bezler var böle. bebeklerin poposunu temizlemek için kullanılanlar var ya, aynı onlar gibi işte. vatanda falan görmüştüm vardır başka yerlerde de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 alkollü şeyler kullanma. bilgisayarcılarda temizleme seti satılıyor.onlardan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Ben alkolsüz ıslak mendil ile siliyorum kendiminkini arada sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 özel temizleme bidisi var onunla sil yoksa cizebilirsin zarar verebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Ben parfümlü ıslak mendillerle silmekten çekiniyorum mesela. Çünkü bi süre sonra (heralde parfüm molekülleri uçuştuğu sırada) ekranın orasında burasında tek tük ufak yuvarlak lekeler oluşuyo. "Parmağım temiz ya sileyim hemen" diyosun, daha yeni silmişken batırıyosun ekranı. Gidip paşa paşa sabunsuz, kokusuz, sadece nemli bi bezle siliyosun mis gibi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 bırak kalsın zamanla gider zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 mutfakta bulunan sarı bezlerden var ya az ıslatıp onla sildim sonra kuru biseyle üstünden geçtim leke gitti görünürde de zarar yok sağoln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 benimkinede taze sıkılmış % 100 portakal suyu dökülmüştü üzerine, % 100. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 lcd'ler için spreyler var.. güzel güzel sil.. olmadı 600lük zımpara ownz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar