Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KISA BOYLU KIZLAR

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bana değil hafız :D şimdiye kadar benden uzununu görmedim ben. ama bi sefer markette en az iki buçuk metre boyunda bi kadın görmüştüm.sanırım yabancı uyrukluydu. market arabasına zor erişiyodu
Mesaj tarihi:
Eternalus said:
abi aşırı kısa boylu kız sarılırken falan göbeeme geliyo, iğrenç bi hal oluyo kibritçi kız ve hayali annesi gibin.

tamamda sen uzunsun diye öyle işte,benim tanıdığım erkeklerin çoğu 1.70 dolaylarında. 1.70 erkeğe 1.60 1.65 kız iyi gider.
Mesaj tarihi:
sen yeni kuşağı tanımıyosun galiba. yeni kuşakta ben ortalama kalıyorum (1.80). Adamlar deve gibi anasını satayım, pirinç tarlasına mı ektiler bunları bebekken anlamadım
Mesaj tarihi:
yeni kuşakta kızların yarısı olması gerektiğinden kısa. ben onu hiç anlamıyorum. 89lu kız benden kısa değil uzun olmalı.
erkeklerin maşallahı var ama kızlar küçücük nedense.
Mesaj tarihi:
x=kız boyu
y=erkek boyu

y-25 olmalı bence.
(ideali y-15
Aradaki fark 30 santimden fazla olursa tuhaf oluyo, ne öyle küçük kız kardeşini gezdiriyomuş gibi=)
5 santimden de az fark olmasın, boy konusunda kız erkeği geçince komik duruyo bence, o açıdan topuklu ayakkabı payı da bırakmak lazım.
Mesaj tarihi:
89 90 91 kızlarında var bi kısalık
ama kuzenim var mesela 96lı benden uzun ayaklar falan 40numara
arkadaşları da öyle hep
gocamanlar
siz yeni nesile yoğunlaşın
Mesaj tarihi:
Laraken said:
hatun dediğin kısa boylu olur arkadaşım o ne öle hipodromdan kaçmış gibi?

Laraken şimdi ayağını yorganına göre uzatıyosun ama yavaş atın çiftesi pek olur.
  • Yeni Oluştur...