PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 asıl UZUN BOYLU KIZLAR felaket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bana değil hafız :D şimdiye kadar benden uzununu görmedim ben. ama bi sefer markette en az iki buçuk metre boyunda bi kadın görmüştüm.sanırım yabancı uyrukluydu. market arabasına zor erişiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 uzun kız kötü. uzayamıyorum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Laraken said: hatun dediğin kısa boylu olur arkadaşım o ne öle hipodromdan kaçmış gibi? jbcfghfdszfgdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 kısa boylu türk erkeği kendi boyuna göre kız bulabilsin komplekse girmesin diye var o kısa kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 abi aşırı kısa boylu kız sarılırken falan göbeeme geliyo, iğrenç bi hal oluyo kibritçi kız ve hayali annesi gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 kız dediin minyon olacak ele gelecek serçe parmağınla havaya kaldırabileceksin. ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 kısa boylu balık etli olursa hiç çekilmio bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 1.72-1.85 arası makbuldur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Eternalus said: abi aşırı kısa boylu kız sarılırken falan göbeeme geliyo, iğrenç bi hal oluyo kibritçi kız ve hayali annesi gibin. tamamda sen uzunsun diye öyle işte,benim tanıdığım erkeklerin çoğu 1.70 dolaylarında. 1.70 erkeğe 1.60 1.65 kız iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Xærø said: kısa boylu balık etli olursa hiç çekilmio bide ben düşük bel giyip de, sırtındaki etleri o bölgeyi sarkıp kapatan kız gördüm. kısa boyluydu bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 sen yeni kuşağı tanımıyosun galiba. yeni kuşakta ben ortalama kalıyorum (1.80). Adamlar deve gibi anasını satayım, pirinç tarlasına mı ektiler bunları bebekken anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yeni kuşakta kızların yarısı olması gerektiğinden kısa. ben onu hiç anlamıyorum. 89lu kız benden kısa değil uzun olmalı. erkeklerin maşallahı var ama kızlar küçücük nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 olmuyo ama 1.89 adamin yaninda kucuk elli kucuk ayakli yasit ama 160 boylu kizlar. amerika'da olsa subyanci derlerdi dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 x=kız boyu y=erkek boyu y-25 olmalı bence. (ideali y-15 Aradaki fark 30 santimden fazla olursa tuhaf oluyo, ne öyle küçük kız kardeşini gezdiriyomuş gibi=) 5 santimden de az fark olmasın, boy konusunda kız erkeği geçince komik duruyo bence, o açıdan topuklu ayakkabı payı da bırakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 kızla erkek aynı boyda olsun en güzelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 götü yere yakından korkmaz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 omuz omuza gezsinler bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ya formül veremem de, kızın başı erkeğin göğsü seviyesinde olmalı en az ki şefkat falan olsun. öbür türlü göbeeee geliyo. korkunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 89 90 91 kızlarında var bi kısalık ama kuzenim var mesela 96lı benden uzun ayaklar falan 40numara arkadaşları da öyle hep gocamanlar siz yeni nesile yoğunlaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yüzünü görcen arkadaşım yüzünü. gözünü göremediğin kızdan korkacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bide kısa bayanın beli iyi kıvrılır geyiği vardırki pek yeri değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Laraken said: hatun dediğin kısa boylu olur arkadaşım o ne öle hipodromdan kaçmış gibi? Laraken şimdi ayağını yorganına göre uzatıyosun ama yavaş atın çiftesi pek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 uzun boylu olucak tabii ya. ben 1.80 falanım, bi o kadar olan bi bayan lazım. kısa boylu, özellikle de 1.70 altı olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar