geffen Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Lorrotar said: şimdi çok yeteneğe bağlı...gir bg ye leechle çık.bot kullan leechle çık.tbc pre-tbc den pvp veya pve olarak iyi diyen biri varsa,ya o 5k dmg vurup omg 5k vurdum yeah diyen,ya da s1 de olsa item set epic diye sevinip omg full epix set diye sevinen bir adamdır.yazık bi durumdur buda. lorrotar yeni sistemi asıl sen bilmiyorsun.. tbc deki pvp sistemi pre tbc'dekinden daha iyi olduğunu high warlord kasmış adamlar kabul ediyorken sen hangi akla hizmet bunu diyebiliyorsun anlamak zor. av leechleyip gladiator rankı alınmıyori 2500 lere dayanılmıyor asıl şimdi daha fazla yetenek işi. pre tbc de aynı accountu full cafe kasıp rank 14 olan bi kamyon zurna var, şimdi aynı zurnalar alsın da full cafe kassınlar aynı accountu bakalım geçebiliyorlar mı 2000'i bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 arena konusunda yetenek daha fazla gerekiyor ama onu da classs dengeleri bozuyor,yine istemiyor yetenek.rog-druid rog-warlock warrior-druid her setup 2000+ rating olmuş durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Yetenek mi setup mi bunu tartismak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Kandirmayin kendinizi setup diye. Ayni setupu bir dunya insan oynuyor... Hepsi ayni ratinglerde degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 drood setup ownz all. kastırmayın sımdı skill diyerek milleti. bu oyunun pvpsınde skill hıcbır zaman ön planda olmadı. skill pvp istiyorsanız bakınız uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Her druid 2400+ zaten. lol Yoksa WWI'de Dunya sampiyonu olan takimda Druid yok mu? Hadi canim. Skill yok ki oyunda? Druid kazanmaliydi? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 eski sistemde hw olmanin tek mantikli yolu honor capti en deli pvpciler aralarinda anlasir abi bu hafta 400 k honr kasicaz derdi fazlasini kasmazdi bu sayede sirayla hepsi hw olurdu ha bu gene 3 ay surerdi ama olsun sirayla oluyolardi ufak serverlarda anca bu sekild olunuyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 The Venture Co'da o rakami 2 milyonlara tasiyanlara selam olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 eski sistemin blizzard için ne kadar yanlış bir sistem olduğunun en büyük ispatı, nerdeyse on R14 olan adamdan dokuz tanesinin artık PvP yapmayı bırakması oluyordu. Hatta tanıdığım epey bir adamda oyunu bile bıraktı. MMO'da hedef olmaz, ulaşılabilir bir hedef koyarsan o hedefe ulaşınca insanların %90'ı için oyun biter rafa kalkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Yasam enerjimize karsilik r14 title aldik. Ondan biraktik oyunu o donemde =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 FreEmoon said: eski sistemin blizzard için ne kadar yanlış bir sistem olduğunun en büyük ispatı, nerdeyse on R14 olan adamdan dokuz tanesinin artık PvP yapmayı bırakması oluyordu. Hatta tanıdığım epey bir adamda oyunu bile bıraktı. MMO'da hedef olmaz, ulaşılabilir bir hedef koyarsan o hedefe ulaşınca insanların %90'ı için oyun biter rafa kalkar. nıe bıraktı? 1- feci emek gerektiriyordu ve 3 ay gıbı bir sure 7x24 kasarsan sonrasında dınlenmen gerekıyor 2- r14 ıtemları TBC kala cerez nıyetıne mıllete dagıtırsan 3 ay bır hedefe kasıpta, son 1 ay ıcınde elınde gosterecek hıcbır sey kalmayan adam oyunu bırakır. bugun hala ınsanların banklarında t2ler vs durabılıyor. mazıden hatıra olarak. ama kastıgınız r14 ıtemlar -her- adamda var.. ha s3/s4 gear ıcınde bu sezon sonunda aynı boku yerse cok fena olacak, begenmedıgınız o adamlar -zurnalar- bıraktı ya oyunu, bakalım sız bu kadar emek ardından s4un ayagı dustugunu gorunce oynabılecekmıssınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Onu geç, kimse benim itemimi beleş verdiler diye bırakmadı. Onların hepsi gayette ağlaya ağlaya 70 oldu oyuna devam etti. Benim bırakma dediğim muhabbet olduğunda daha TBC açıklanmamıştı bile. Oyunda rank sistemi eklendi rank 14 olan birdaha PvP yapmıyordu, hatta PvE sevenler full PvE yapmaya başlamıştı. Dahası sezon 4 setleride WoLK çıkmadan 1 ay önce çatır çatır honorla dağıtılacak bunu zaten biliyoruz. Son olarakta sezon 3 bitipte sezon 4 başlayınca kimse "sezon 3lerim çöp oldu" diye ağlamadı ise sezon 4 bitincede kimse ağlamayacak herkez paşa paşa levelını kasacak hayal kurmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 FreEmoon said: Onu geç, kimse benim itemimi beleş verdiler diye bırakmadı. Onların hepsi gayette ağlaya ağlaya 70 oldu oyuna devam etti. Benim bırakma dediğim muhabbet olduğunda daha TBC açıklanmamıştı bile. Oyunda rank sistemi eklendi rank 14 olan birdaha PvP yapmıyordu, hatta PvE sevenler full PvE yapmaya başlamıştı. bu hata yuzunden, bir alternatif olsaydı, blizzard bu oyuncuları kaybedecektı.. ama aoc bir alternatif olmadı olamadı. umudumuz warhammer. wowun pvp sıstemınden zevk alıorum daha dogrusu pvp demeyelım farm sistemi. ama oynamak ıstedıgım sey bu degil. pvp acısından alternatif olacak bır oyun cıktıgında dırek gececegım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 -Wissy said: The Venture Co'da o rakami 2 milyonlara tasiyanlara selam olsun.. ben ahn quirajda cap kasan pvp grubunda yedektim yane adamlari taniyoduk ya onnar mesaj atiyodu gelir misin yada biz atiyoduk slot bosalirsa alin diye bende baya kasmistim o donem yane elencelide yane adamlar siyirmisdi sabahtan aksam aonu yapiyolardi ben pve olmayan aksamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Orası ayrı bir konu. Evet WoW'un alternatifi yoktu (ki hala yok ilerisine bakıcaz). Ancak ben hem PvP hem PvE olarak başka bir sistem olabileceğinede pek ihtimal vermiyorum şahsen. Sonuçta farm yoksa (yada bir süreliğine yapılarak elde edilecek bişeyse) sabit bir hedef vardır, o hedefe ulaşana kadar herkez deli gibi bu alternatifi oynar ama o hedefe ulaşan bir anda boşlukta hisseder kendini. Ya WoW'a geri döner yada o oyunda WoW sistemine döner. MMO'da hedef olmaz olursa o oyunun ömrü 1 yıl bile olmaz. AoC'ta kale savaşları diye birşey var. Sen oyuna başladın 80 oldun tek başına (yada 3-5 arkadaş) takılan bir casuelsın o kale savaşları senin için anlamlımı? Hayır asla bir kalen olamaz, asla bir kalesi olana dalamassın tek adam öldürtmezler seni pramedele karşılaşmış gibi olur yamulur kalırsın. Yani AoC PvP'sinden zevk almak için hardcore olacaksın. Sadece hardcorelarla bir oyunun ayakta kalabileceğine inanan varmı aramızda. Casuel için level 80 ol, 2 ay takıl yapacak şeyler bitsin bırak oyunu tipi bir oyun ayakta kalamaz, gitttikçe daha az kazanır, daha az kişi çalıştırabilir hale gelir, daha az content koyar, diye giden bir döndüye girer tarih olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Yani rank sisteminde çamur yapılıyordu diyenler gitsin önce arenadaki çamurlara baksın bi zahmet Ayrıca evet druid ve rogue saçma derecede op arenada ama op olmaları karşılarındaki classları dümdüz etmelerinden kaynaklanmıyor. Arenada diğer setuplara karşı en az antisi olan ve en fazla esnekliği/çözümü sunan setup olmasından kaynaklanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 birzamanalar bir oyunda player loot denen bir olay vardı ve bu oyun gear ıcın farm uzerıne kurulu degıl, tam tersıne gear icin pvp , gear icin skill uzerıne kuruluydu. bilmem hatırlayan varmı.. evet evet bılıorum player loot sıstemı olursa, pve contentle ters duser. warglaive loot olarakmı dusecek tabiki dusmemelı.. ama ben pve + pvp ıcın farm sıstemı yerıne, tek basına player loot tabanlı pvp sıstemını tercıh edıorm. kisisel tercıhım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Kaede said: Yani rank sisteminde çamur yapılıyordu diyenler gitsin önce arenadaki çamurlara baksın bi zahmet Ayrıca evet druid ve rogue saçma derecede op arenada ama op olmaları karşılarındaki classları dümdüz etmelerinden kaynaklanmıyor. Arenada diğer setuplara karşı en az antisi olan ve en fazla esnekliği/çözümü sunan setup olmasından kaynaklanıyor ee tabı canım eskı sıstemcıler pis kaka zurna hileci sahtekar, su anda yenı sıstemde kasanlar cici. kımı eskı sıstemı sever kımısı yenısını. sistemler arası sidik karsılastırması oldu bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Yok yaw eski sistemde rank güzeldi, bgler güzeldi şimdi ise bgler kötü arena güzel. Hepsi sevenine yani bir çamur atma yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Kaede said: Yok yaw eski sistemde rank güzeldi, bgler güzeldi şimdi ise bgler kötü arena güzel. Hepsi sevenine yani bir çamur atma yok :) yok zaten camur atanlar bellı oncekı sayfada, 'zurnacılar' lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ahh ahh gnome mageimle ne hayallerim vardı GM olucaktım boyle sw nin girişinde bolvarın yanında atıma binip milleti selamlıyıcaktım eheh knight-leutnant mı ne kaldı ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 raistlinthewiz said: birzamanalar bir oyunda player loot denen bir olay vardı ve bu oyun gear ıcın farm uzerıne kurulu degıl, tam tersıne gear icin pvp , gear icin skill uzerıne kuruluydu. bilmem hatırlayan varmı.. evet evet bılıorum player loot sıstemı olursa, pve contentle ters duser. warglaive loot olarakmı dusecek tabiki dusmemelı.. ama ben pve + pvp ıcın farm sıstemı yerıne, tek basına player loot tabanlı pvp sıstemını tercıh edıorm. kisisel tercıhım. aslında implement edilse, world pvp de flag ini açana dalınsa, item loot mesela pvp itemları için aktif olsa. vs vs. bi şekilde kuralına uydurulsa süper süper olur. uo da vardı işte. pk olsa etrafta. maden için dolanırken tırssak itemlar gidicek mi die fln. ya da yanımıza ona göre item alıp gezsek vs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mage'imle gördüğüm en yüksek rank, Combat Potionların satıldığı rankti, rolf :p Druid'imin lifetime kill, 1000 falan galiba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 sonra official forumlarda yüzlerce drama topicleri okusak. "ohh fackin warlock just looted my epix staff QQ" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ben de undead mage'imle niyetlenmiştim en azından rank 13 olup seti alayım diye ama tatil planları vs çıkınca kalmıştı, First Sergeant FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar