Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bak dedim ya, tanıdığm herkes bildiğim her yere toplanıyo, hiç bi yerde alternatif karakterle coşamıyorum. ümühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 gelsin evet. ilk işi gece geç saatlerde albüme resim koymak olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 nileppezdel var bi de. erutan. hmm. hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 roket adam said: gelsin evet. ilk işi gece geç saatlerde albüme resim koymak olsun. hemen söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 roket, yavaş niyet belli olmasın :P eter üzülme yahu tamam özel bi insansın bunu düşün :Asgadga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Lancelion said: ELVYN. dev =( öldü mü lan o, haber alan var mı ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Eternalus (19:40): sakın paticiğe resim koyup benim elimi kana bulama Eternalus (19:40): HNNNN! Eternalus (19:40): :D Eternalus (19:40): seagle dan öğrendim Eternalus (19:40): geliyomuşun Eternalus (19:40): :D güldüm ki böyle ciddi gibi olsun, bi yandan da olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ama cevap yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 asdfagadga eter Nihan gelsin ama bayan olarak tanınmasın, evet, yeni gelenlere uğramasın, evet, baldızım lan yani :D smiley de koydum hem ciddi hem şaka olsun :asdgadga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 lan ne korkmuşun kızdan, baş harfe saygı göstermeler falan :D niki aynıysa kimse bakmaz zaten aauhauhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ya benim bi özelliğim var, saygı gösterdiğim insanlara, değer verdiklerime (yakın arkadaşlar hariç) dikkat ederim isminin ilk harfine bile, yani garip bi alışkanlık ama öyle korku diil eter :D edik: alatariel mi ne msn nicki ile almış galiba acc sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Vay be erutan nature'ın tersi mi hiç aklıma gelmemişti lan. Bi ara da sorj olmuştu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar