Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ya zor oluyor taşıması diye amfiyi yazlığa götürmeyeceğim ve gitarı küçültücü yardımı ile laptopa bağlasam bir sorun olur mu ? Dolby Home Theater destekli vs. yazıyor laptopta fakat gitarı kaldırır mı programlarla merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 valla ben bi kere mafiden nbilgisayara bağlamıştım, bi akor vuruyodum ekran çok çılgın dalgalanıyodu. sadece gitarı bağlarsan bişey olmaz ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 pek hoş olmuyor yahu. çünkü onboard çoğu ses kartının girişi çok dandik. biz denediydik, süfer über dandik bir ses almıştık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ses çok parlak olmuyo guitar rig yükle bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 asio4all sürücüsünüde yükle. guitarrig gibi programlarda gecikmeyi engeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Guitar Rig'in ayarı falan var mı yaw? direk bağlayıp başlayabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar