Jose Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ben de geldim. i love you pati. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ose heeey adamım hg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 niki Mr.Muscle yapsaydın o diyordu di mi lan işte geldim burdayım ben bu işte ustayım diye? kim diyordu harbi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Hayır cif likitjel diyordu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Cif iyi marka ama, sağlam siliyor. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 yine de başlıa bi +rep gelmesi gerekio: +rep Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 jose diye bir tanıdığım var, eğlenceli bir çocuk meksikalı, ama ilk akla gelen türden değil. misal hasır şapkası yok. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 hoşgeldin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 hangi iş ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 selam usta. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Hola Jose! hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mum_Chamber said: jose diye bir tanıdığım var, eğlenceli bir çocuk meksikalı, ama ilk akla gelen türden değil. misal hasır şapkası yok. zuahhaa hoş geldin.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 işte geldim burdayım, ben bu işte ustayım temel reisin bi geyiğiydi, cifboy ların da öle bişeyi var mıydı, bilemedim. hoş bulduk herkese bu arada. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 josecim paticik kadar sevmesek de arada bir girip baktığımız bir site daha var, oradan bazı hayati bilgiler edinebilirsin, bir ara bakın. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=iste+geldim+burdayim+ben+bu+iste+ustayim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ojgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mum_Chamber said: josecim paticik kadar sevmesek de arada bir girip baktığımız bir site daha var, oradan bazı hayati bilgiler edinebilirsin, bir ara bakın. şeker şey seni. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 gelmişin madem hoşgeldin diyelim. nabalım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 hişgildin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 hoşgeldiin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mum_Chamber said: josecim paticik kadar sevmesek de arada bir girip baktığımız bir site daha var, oradan bazı hayati bilgiler edinebilirsin, bir ara bakın. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=iste+geldim+burdayim+ben+bu+iste+ustayim niye ki anlamadım bunu yazmanın nedenini negzel türkçem war dimi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 said: Niye ki? Anlamadım bunu yazma nedenini... Desen olurdu =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ho$geldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 spompas said: niye ki anlamadım bunu yazmanın nedenini soyle ki; Jose said: işte geldim burdayım, ben bu işte ustayım temel reisin bi geyiğiydi verdigim linkten bir kuple said: bir cif reklam repligi. ise el koyan kisiler tarafindan gunluk hayatta da kullanilir. (bkz: acilin ben doktorum) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.