Jose Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ben de geldim. i love you pati. Alıntıla
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 niki Mr.Muscle yapsaydın o diyordu di mi lan işte geldim burdayım ben bu işte ustayım diye? kim diyordu harbi? Alıntıla
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Hayır cif likitjel diyordu Alıntıla
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Cif iyi marka ama, sağlam siliyor. Alıntıla
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 yine de başlıa bi +rep gelmesi gerekio: +rep Alıntıla
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 jose diye bir tanıdığım var, eğlenceli bir çocuk meksikalı, ama ilk akla gelen türden değil. misal hasır şapkası yok. Alıntıla
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Hola Jose! hoşgeldin. Alıntıla
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mum_Chamber said: jose diye bir tanıdığım var, eğlenceli bir çocuk meksikalı, ama ilk akla gelen türden değil. misal hasır şapkası yok. zuahhaa hoş geldin.. Alıntıla
Jose Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 işte geldim burdayım, ben bu işte ustayım temel reisin bi geyiğiydi, cifboy ların da öle bişeyi var mıydı, bilemedim. hoş bulduk herkese bu arada. Alıntıla
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 josecim paticik kadar sevmesek de arada bir girip baktığımız bir site daha var, oradan bazı hayati bilgiler edinebilirsin, bir ara bakın. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=iste+geldim+burdayim+ben+bu+iste+ustayim Alıntıla
Jose Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mum_Chamber said: josecim paticik kadar sevmesek de arada bir girip baktığımız bir site daha var, oradan bazı hayati bilgiler edinebilirsin, bir ara bakın. şeker şey seni. Alıntıla
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 gelmişin madem hoşgeldin diyelim. nabalım Alıntıla
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mum_Chamber said: josecim paticik kadar sevmesek de arada bir girip baktığımız bir site daha var, oradan bazı hayati bilgiler edinebilirsin, bir ara bakın. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=iste+geldim+burdayim+ben+bu+iste+ustayim niye ki anlamadım bunu yazmanın nedenini negzel türkçem war dimi Alıntıla
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 said: Niye ki? Anlamadım bunu yazma nedenini... Desen olurdu =) Alıntıla
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 spompas said: niye ki anlamadım bunu yazmanın nedenini soyle ki; Jose said: işte geldim burdayım, ben bu işte ustayım temel reisin bi geyiğiydi verdigim linkten bir kuple said: bir cif reklam repligi. ise el koyan kisiler tarafindan gunluk hayatta da kullanilir. (bkz: acilin ben doktorum) Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.