Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hadi gene yırttınız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dıreksıyon sınavından kaldım trafıge cıkamıcam bı sure sanslısınız valla

arkadakı adam hocam Hocam HOCAM MUDAHELE EDIN HOCAMMMM!!!!!
diye bagırınca tabıı ınsan pek guzel kullanamıyor arabayı panık yaptı otopsı cocugu sankı vuracam arabayı pffff

nası yapıstırdım ama adamları koltuga frene bı kodum odlerı koptu bu arada puhahhaha hele donuste kaldırım kaldırımmm KALDIRIMA DIKKATTTT!!!!!!

neyse 10 agustosta maltepe sahılden uzak durun
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Masakari said:
dıreksıyon sınavından kaldım trafıge cıkamıcam bı sure sanslısınız valla

arkadakı adam hocam Hocam HOCAM MUDAHELE EDIN HOCAMMMM!!!!!
diye bagırınca tabıı ınsan pek guzel kullanamıyor arabayı panık yaptı otopsı cocugu sankı vuracam arabayı pffff

nası yapıstırdım ama adamları koltuga frene bı kodum odlerı koptu bu arada puhahhaha hele donuste kaldırım kaldırımmm KALDIRIMA DIKKATTTT!!!!!!

neyse 10 agustosta maltepe sahılden uzak durun

direksiyondan geçememk BKZ:
http://rdr.zazzle.com/img/imt-prd/pd-235245230846271863/isz-m/
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Vezne kapanmış bugün adam 3ten önce gelcektin dedi, e dedim saat 2 buçuk, ben bilmem kapattı gitti yarın gel dedi. Öpiim onların iş ahlaklarını.. :(
ehliyete sabah 6,30 ftw
Mesaj tarihi:
Syn said:
yarın saat 11de var sınav daha doğru düzgün bakmadım bile son gün abancam durumları olcak hadi bakalım.

Ben de ona giriyorum artık 3 yıl sonra almaya karar verdim. Hiç bakmadım, bugün bakıcam azıcık. Bi de Fatih'de sınav, öldürülmezsem geçerim herhalde.
Mesaj tarihi:
Torpil bulcaksın arkadaşım böyle durumlarda..

Misal bana direksiyondan 98 verip sonra özür dilemişlerdi sen bizim gözümüzde yüzlüksün diye :D

Kötü de kullanmamıştım gerçi de neise..

Sınavda da başarılar yanılmıyosam 4 hak vardı..5 mi yoksam...
  • Yeni Oluştur...