Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 dıreksıyon sınavından kaldım trafıge cıkamıcam bı sure sanslısınız valla arkadakı adam hocam Hocam HOCAM MUDAHELE EDIN HOCAMMMM!!!!! diye bagırınca tabıı ınsan pek guzel kullanamıyor arabayı panık yaptı otopsı cocugu sankı vuracam arabayı pffff nası yapıstırdım ama adamları koltuga frene bı kodum odlerı koptu bu arada puhahhaha hele donuste kaldırım kaldırımmm KALDIRIMA DIKKATTTT!!!!!! neyse 10 agustosta maltepe sahılden uzak durun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Axedice trafikte olduğu sürece korkacak daha büyük bir tehlike yok maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 axedice var merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 mehehe ben iş makinesinin altına giriyordumudumdu da yine de geçmiş idim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 2. den de kaldım cumartesı 3.ye gırecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Öeh! Ben de alamadım hala brokratik işlemler sucks! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 daha durun hele ben bi karar verim ehliyet almayada... Coming Soon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Vezne kapanmış bugün adam 3ten önce gelcektin dedi, e dedim saat 2 buçuk, ben bilmem kapattı gitti yarın gel dedi. Öpiim onların iş ahlaklarını.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 olm düşünemiyorum lan ! nolur yapma lan.. artık bahçelievler avcılar arasına çıkamayız heralde ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Masakari said: dıreksıyon sınavından kaldım trafıge cıkamıcam bı sure sanslısınız valla arkadakı adam hocam Hocam HOCAM MUDAHELE EDIN HOCAMMMM!!!!! diye bagırınca tabıı ınsan pek guzel kullanamıyor arabayı panık yaptı otopsı cocugu sankı vuracam arabayı pffff nası yapıstırdım ama adamları koltuga frene bı kodum odlerı koptu bu arada puhahhaha hele donuste kaldırım kaldırımmm KALDIRIMA DIKKATTTT!!!!!! neyse 10 agustosta maltepe sahılden uzak durun direksiyondan geçememk BKZ: http://rdr.zazzle.com/img/imt-prd/pd-235245230846271863/isz-m/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 nileppezdel said: Vezne kapanmış bugün adam 3ten önce gelcektin dedi, e dedim saat 2 buçuk, ben bilmem kapattı gitti yarın gel dedi. Öpiim onların iş ahlaklarını.. :(ehliyete sabah 6,30 ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 yarın saat 11de var sınav daha doğru düzgün bakmadım bile son gün abancam durumları olcak hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 kitana said: axedice var merak etme Asteroth said: Axedice trafikte olduğu sürece korkacak daha büyük bir tehlike yok maalesef. +rep! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Syn said: yarın saat 11de var sınav daha doğru düzgün bakmadım bile son gün abancam durumları olcak hadi bakalım. Ben de ona giriyorum artık 3 yıl sonra almaya karar verdim. Hiç bakmadım, bugün bakıcam azıcık. Bi de Fatih'de sınav, öldürülmezsem geçerim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ben de 1 sene geç alıyorum zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 tembellik, üşengeçlik bunlar kötü şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 irc://irc.mozilla.org/pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Eternalus said: mehehe ben iş makinesinin altına giriyordumudumdu da yine de geçmiş idim Varmı öyle hocalar yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bende o kadar sakin kullanmıştımki oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Ben arabayı kaldırırken patinaj cektirmiştim arabaya.Tabi bilerek değil ama kaldırımda bekleyenler beni alkışlarla desteklemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 tabii zamanında okadar oynarsan destruction derby,carmageddon alırsın ehlıyetı fail no:3 6 eylulde gorusmek uzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Torpil bulcaksın arkadaşım böyle durumlarda.. Misal bana direksiyondan 98 verip sonra özür dilemişlerdi sen bizim gözümüzde yüzlüksün diye :D Kötü de kullanmamıştım gerçi de neise.. Sınavda da başarılar yanılmıyosam 4 hak vardı..5 mi yoksam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 böylesine vermyeceksin ehliyeti... sdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Bende çarpım tabolusunu bilmeden 2 yıl öss'ye girdim, bu sene 2 yıllık pazarlama oldu. Saygılar Pc: 2ler ve 5leri biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar