Solonor Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 caimaca yastayız bjk nın bu durumuna karşı. :([signature][hline]Bakımdayız. Yakın zamanda yeni bir imzayla sizlerle olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 keşke herşey bu forumlar kapanmadanki durumda olsa. paticiğin kapanmasından çok etkilendi bizimkiler.[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 yanlız abi nukem haklısın belki bikaç haftadır inanılmaz hatalar yapılıyor yanlız bir kaç faktör bir arada bu aralar bjk ın aleyhine. 1)Beşiktaş gerçekten iyi oynamıyor. 2)Beşiktaş şanssız. 3)fener şanslı(bu hafta attıkları goller)[signature][hline]Bakımdayız. Yakın zamanda yeni bir imzayla sizlerle olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 futbolcu satıldı, hüsnü güreli alalım dedi, luce istemedi takım zayıfladı samsun maçıyla olay koptu zaten ne form kaldı ne moral sonrası da aynı gidişatın eseri bjk şampiyonluğu fenere teslim etti[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 arcane +1 + devre arası fener kopek gıbı calıstı ... besıktas antalyaya turıstlık gezıye gıttı ... besıktas neden boyle dıyenlere ufak bır sey ... zagoyu ne zamandır seyredıyorum sadece son 2 aydır gelen yan ortaları ceza sahası yayının uzerıne dogru !!! savusturuyo !!![signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Aranel Lúinwë ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 valla ne iş anlamadım. 8-9 haftada 14 puan kaybettiniz helal olsun bea. bu gidişle biz bile geçicez =P.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 haketmeyen takım şampiyon olamaz bu kadar basit. bu akdar gerizekalıca hata yapan bir takımda şampiyonluğu haketmez ha fener hakedio mu orası ayrı ehe fenerin 1 puan daha düşük olsa trabzon şampiyon olabilirdi. biz 2. olursak iyi ama toparlanırsak 8x3=24 yaparsak yine şampiyon oluruz da 8 maçın 5ini anca alırız böle oynarsak o zaman da 3. oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 bu arada zamanında sölemiştik burdan ilhanın yeri anca zaferle dolar diye. almadı salak yönetim şimdi geceleri uyuyamıyorlardır inşallah taraftarı sattı adamlar nihatı sattı ilhanı sattı artık bunalrdan gelen parayla adam gibi transfer yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Federasyonun başlattığı işi şımarık oyuncularımız bitirdi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 paticikden destek kesilince tepe taklak gitti bjk.[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 o da var tabi. şaibe işte. beşiktaşımızın en büyük desteğini kesmek için paticik'i kapadılar! adminler istifa!! hatta area masterlar istifa aeuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Buraya yazıyorum Beşiktaş şampiyon olacak..![signature][hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 buraya yazıyorum bende sen üste yaz ben altına fenerbahce sampiyon olck[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 herseyi federasyon baslatti ama bizimde eski oyunumuzdan eser kalmamaya basladi butun moraller gitti hersey gitti ama yinede biz bu kotu futboilla sampiyon olurduk ama yine hakem hatalari falan filan oldu bitti gitti nese hala bitmis deil fener bi hafta birtinde yenilir bizde onlaro inonde yenersek avaraj a bakmaz 2 li avaraj dan biz sampiyon oluruz ama biraz zor gibi geliryor bana[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Absolutun dediği her harfiyle doğru. Federasyon başlattı futbolcular bitirdi. Yazık... :([signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Beşiktaş psikolojik oalrak bitmiş. Ne moral kalmış ne de hırs. Adamlar lig bitse de gitsek havasındalar. Böle giderse 2. liği trabzona kaptıracaz.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 craig david'in $arkisinda soledigi gibi: "rise & fall"[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 futbolcular ruhsuz çok doğru ama çok bariz birşey var yani rakip bizimkileri geçtiği anda tehlikeli pozisyonda indirirdik eskiden bunu her takım yapıyor ama artık bizimkiler korkuyor çünkü anında kart görüyor. size çok ilginç bir istatistik vereyim. zago son diyarbakır maçında kaç faul yapmıştır sizce? 0. bu birşeyleri açıklıyordur herhalde. valla yönetim yaptığı inanılmaz hayati hataları anlayacaksa varsın şampiyonluk gitsin. yıllardır inanılmaz hatalar yapıyorlardı geçen seneki şampiyonluk hepsini unutturmuştu. şimdi haberleri alıyoruz pahalı bir santrafor alacaklar. kluivert olmaz da jimmy yi alsalar süper olur mesela. bunun yanında kapalıyı taraftara geri vermeleri lazım. hiç ümitli değilim ama bir umut işte. anca alta inip en dandik yeri verirler o kadar adam sattılar bari kasadaki parayı kullansınlar artık bu takıma 1 sağ 1 sol 2 kanat 1 santrafor 1 defans mutlaka alınmalı. bu 4ü ilk 11de oynayacak adamlr olmalı yani. bunun yanında zafer biryol alınmalı. ilie gitse de gitmese de ama giderse kesin alınmalı. ortaya yıldıray alınmalı sergen yıldırayın yedeği olarak oynar ve takıma çok daha faydalı olur. oyuna sonradan yorulmamış olarak girerse 2 sezonda yaptığından fazlasını yapar bence. herneyse böyle işte. tabi en önemlisi bu sezon şampiyon olsak da olmasak da clye katılmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 İlie nin yanında işlek adam akıllı bir adam alınmalı. Okan ve Sinan 23-24 yaşına kadar maçlara hazırlanmalı.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 sinan 23-24 yaşında beşiktaşı ancak televizyondan izleyebilmeli. sözleşmesi yarın yırtılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar