The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 tavsiye istiyom ... nerden nasıllarıyla bırlıkte gerekırse pm mesaj ... vede en sevdıgınız 10 anıme fılm (magna mı ? denıyor) ... nınja scroll ve bloodlust the vampıre slayer D yı seyrettım ... NS hosuma gıttı ... D ye bayıldım bıttım super ımıs ... kısaca tavsıye ıstıyom (bı ark 10mbit net edındı ...) kaynak gosterebılırsenız super olur ... saygılar ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Aranel Lúinwë ...
hired_gun Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 şimdi bu sayfada da dikkatini çekmiştir , başında tavsiye yazan anime title'lari var ... birde arama diye fasilitesi var sitemizin ... aramaya girip , pati zone / çizgi dünyasi ni seçip tavsiye diye aratirsan , bir sürü bir sürü tavsiye ile karşilaşirsin .... linklere tıklar okursun ne denmiş animeler hakkında neler denmemiş ... [hline]ayrica imzama tıkla[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Ben derim ki: - Hellsing - Rurouni Kenshin - Vampire Hunter D: Bloodlust - Ghost in the Shell - Street Fighter Alpha - Princess Mononoke (Mononoke Hime orjinal adiydi sanirsam) izledim çok begendim, tavsiye ederim - Voltron (yenisi de çikmis) - Ulysses 31 - Transformers - Samurai Pizza Cats güzeldi diye hatirladiklarim da bunlar..[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Admin Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Berserk tek favorim.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Geçenlerde VHD-B'yi izledim ve gerçekten mükemmeldi.. Sırada hellsing var birazdanda Blood the last vampire'ı izleyeceğim(ama 45 dk olması gerçekten kötü) bakalım nasıl çok merak ediyorum..[signature][hline]Blackice a.k.a Blake Mail | MSN
Öne çıkan mesajlar