0ne Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Herkese thanks valla kaybettiğimi sandığım bazı şeyleri geri getirdiler,salı yı iple çekiom şimdi iyimi. Hayır o bişey değil 2 mahalle arkamda oturuyomuş,ama nasıl bulabilrim ki. Bu arada acıklamayı unuttuğum bişey,geçen salı derse gittiğimde fazla dikkatimi çekmemişti,ama perşembe 2. derse gelirken saçı makyajı falan alımlı bi kız olmuştu. Sanırım bi yerde oda belli edio. Gel ulan SALI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ben de 21 yaşındayım 1. sınıf yeni bitti benim. bende sorun olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 0ne said: Herkese thanks valla kaybettiğimi sandığım bazı şeyleri geri getirdiler,salı yı iple çekiom şimdi iyimi. Hayır o bişey değil 2 mahalle arkamda oturuyomuş,ama nasıl bulabilrim ki. Bu arada acıklamayı unuttuğum bişey,geçen salı derse gittiğimde fazla dikkatimi çekmemişti,ama perşembe 2. derse gelirken saçı makyajı falan alımlı bi kız olmuştu. Sanırım bi yerde oda belli edio. Gel ulan SALI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 fede said: ben de 21 yaşındayım 1. sınıf yeni bitti benim. bende sorun olurmu ben 21 yaşındayım hazırlığı yeni geçdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 0ne said: Hiç de değil,bi tekstil mühendisi nerden baksan 2500-3000 ytl alıyo(onun dediği buydu). Tabi iş bulabilirlerse. Onu da unutmamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Pyro said: 0ne said: Hiç de değil,bi tekstil mühendisi nerden baksan 2500-3000 ytl alıyo(onun dediği buydu). Tabi iş bulabilirlerse. Onu da unutmamak gerek. Aynen şu an arıyomuş ama bulursa alıcak işte 2500-3000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Herşeyi niye bu kadar planlı yaşamaya meraklısınız ki, hiç iyi bişey değil bence yani. 21 yaşındasın daha aranızdaki eğitim farkının ilerde yol açacağı problemleri kafana takıyorsun, o 3 milyar maaş alcak ben onun yarısını alır mıyım bilemiyorum diye uykuların kaçıyor. Daha kızın adından başka bişey bilmiyorken bu derece geleceğe dönük hayaller kurma bence. Hiç beklenmedik bişey olur, ne bileyim yani sen daha ilk konuşmanızdan evlilik planları yaparsın ama olmaz, kız seni terkeder, aldatır, erkek çıkar, abisi döver vs. Akışına bırak birazcık bence olayları, olacağı varsa olsun dersin, çünkü böyle planlar sonucunda istediğin olmazsa kendine gelemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Eğitim sistemi bide yabancı okul olmaz olsun 20 yaşında bitiricem liseyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bugün salı, akşama rapor bekliyoruz senden.. nickimi aşk nöbetçisi diye değiştircem burda, drall'ın bisiklet hiyakesinden sonra bir de sen çıktın başıma amerikan gençlik filmi gibi.yürüyün be yaz aşkları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 1 saat var gitmeme.Bakalım ne olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ya o tarz seyler işler ciddiye binince sorun olur.daha hicbirsey yokken sorun olcagını zannetmiyorum ne zaman olay para işlerine döner o zaman bu tip sorunlar olur...ha yeterince seversen birbirini hersey duzelir.ama şöylede birşey var iş ciddiye binince ulan o benden daha cok kazanıo ben yediremem kendime bunu gibi dusuncelere kapılırsın bunları asabilirsen mutlu olursun...hadi kolay gelsin 1 saat sora gidiomuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Gittim epey bi muhabbet ettik,hobilerimiz falan epey uyuşuyo ama şimdilik sadece bir arkadaş rolünde takılıyorum.Ege üni yi bitirmiş.O yüzden izmir le alakalı epey soru sordum.Sonra heyecanı seviyomuş(mesela kültürparklardaki ranger,super train vs).İşte öyle sordum yarın bi işin varmı diye. Bi iş görüşmesine gidicekmiş perşembe görüşürüz dedi.Ama telefon falan vermedi ve istemedi de,anlıyıcagınız 2 gece sonra yazıcam asıl şeyleri. Bu arada şu an için bi bilgisayarı yokmuş,msn için açmıştım o konuyuda ama,telefon istemek için baya erken. Perşembe günü onu burdaki kültürpark a davet edicem,tabi önce bişeyler falan yeriz gezeriz,konuşuruz. falan filan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ya su telefondan tecavuz edilme korkusu yasayan kiz cinsi sadece turke ozgu birsey sanirim.. Bence telefonunu iste.. Ayrica sen nasil calisiyorsun her saat burdasin. :P Lise mezunu veya universite mezunu olmak degildir onemli olan, eve para getirip getirmemek ve kultur birikimidir bence.. Arabesk seven biri ile rockci bir kiz birlikte olmaz yani.. O yuzden daha cok anlasip anlasamadigina bak.. Para konusu ister uni mezunu ister lise aile kurdurktan sonra eger aranizda sorun olacaksa her zaman olur.. Kadin uniler az erkek uniler daha cok kazanir diye birsey duymadim.. O yuzden uni mezunu olup 1 milyar alabilirsin veya lise mezunu olup 5 milyar veya uni mezunu olup yan gelip yatabilirsin evde veya lise mezunu olup.. Yani evlendiginin kadinin senden cok kazanma olayi KOMPLEKStir lise ve uni bakmaz.. Eve ben para getiriyorum evin reisi benim geyigini kafandan sil ve boyle dusunmeyen bir kiz bulmaya calis.. Para degildir erkegi adam yapan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Büyük bi fabrikada çalışıyorum,ve 26 günlük bir yıllık izine çıktık. 18 ağustos da bitiyor. Daha 20 günüm var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 0ne said: Büyük bi fabrikada çalışıyorum,ve 26 günlük bir yıllık izine çıktık. 18 ağustos da bitiyor. Daha 20 günüm var Ya hocam yanlis anlamada 26 gunluk yillik izne cikabilmen icin 10 sene ayni isyerinde calismis olman gerekiyor. Ayrica ilk kez gordugun hatunu potansiyel gelin adayi yapmanda ayri bir suphe uyandiriyor bende.. mevzuat said: İzin Süresinin Tespiti Madde 9 ; İşçinin izin süresi, iznini hak ettiği tarihteki hizmet süresine ve 4857 sayılı Kanunun 55 inci maddesine göre belirlenir. İşyerinde işe başladığı günden itibaren deneme süresi de içinde olmak üzere en az bir yıl çalışmış olan işçilere yıllık ücretli izin verilir. Yıllık ücretli izin hakkından vazgeçilemez. İşçilere verilecek yıllık ücretli izin süresi, hizmet süresi; a) Bir yıldan beş yıla kadar (beş yıl dahil) olanlara ondört günden, b) Beş yıldan fazla onbeş yıldan az olanlara yirmi günden, c) Onbeş yıl (dahil) ve daha fazla olanlara yirmialtı günden, hatta 15 yilmis sorry dude iyi denemeydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Zaten normal de 16 gün pazarlar la 19 oluyor 5 günde ücretsiz cıkıyoruz.ettimi sana 24 günde cumartesi pazardan geliyor total de 26.Ama istemiş olsam 28 günde yapabilirdim(isteğe bağlıydı) Geçen perşembe günü izine ayrdıldık,Tofaş olarak ve 18 ağustos da işbaşı yapıcaz.Ancak fabrikanın tamamı 20 ağustos da işbaşı yapıcak.Aradaki günleri say. Hatta zergling e sor,oda benimle aynı fabrikada çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 0ne said: Zaten normal de 16 gün pazarlar la 19 oluyor 5 günde ücretsiz cıkıyoruz.ettimi sana 24 günde cumartesi pazardan geliyor total de 26.Ama istemiş olsam 28 günde yapabilirdim(isteğe bağlıydı) Hayatimda boyle hesap duymadim.. Ayrica kac sene calistin ? yas 21? Bence o 26 gun izin senin validenin izin suresi kulakdan dolma salladin simdede actin takvimi kilifini uydurmaya kasiyorsun. EDIT: Kendi yazimi degistirmeden ekleme yapiyorum.. Mumkun gozukuyor ciddi bir tutarlilik var.. Ben yaniliyor olabilirim.. Eger oyleysem kusura bakma.. 2006 said: TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikası A.Ş., yıllık izin dolayısıyla 31 Temmuz ile 19 Ağustos 2006 tarihleri arasında üretime ara verdi. Tofaş'tan Borsaya gönderilen açıklamada, fabrikanın yıllık izin nedeniyle 31 Temmuz -19 Ağustos tarihleri arasında üretim yapmayacağı, bu dönemde nöbetçi personel ile sadece bakım ve revizyon çalışmaları gerçekleştirileceği bildirildi. Koç Holding grubunda yer alan Türk Traktör ve Ziraat Mak. A.Ş. de borsaya gönderdiği açıklamada, yıllık izin nedeniyle üretime ara verdiğini, bu dönemde nöbetçi personel ile mutat bakım, onarım ve revizyon çalışmaları yapılacağını bildirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Recall06 said: 0ne said: Zaten normal de 16 gün pazarlar la 19 oluyor 5 günde ücretsiz cıkıyoruz.ettimi sana 24 günde cumartesi pazardan geliyor total de 26.Ama istemiş olsam 28 günde yapabilirdim(isteğe bağlıydı) Hayatimda boyle hesap duymadim.. Ayrica kac sene calistin ? yas 21? Bence o 26 gun izin senin validenin izin suresi kulakdan dolma salladin simdede actin takvimi kilifini uydurmaya kasiyorsun. EDIT: Kendi yazimi degistirmeden ekleme yapiyorum.. Mumkun gozukuyor ciddi bir tutarlilik var.. Ben yaniliyor olabilirim.. Eger oyleysem kusura bakma.. 2006 said: TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikası A.Ş., yıllık izin dolayısıyla 31 Temmuz ile 19 Ağustos 2006 tarihleri arasında üretime ara verdi. Tofaş'tan Borsaya gönderilen açıklamada, fabrikanın yıllık izin nedeniyle 31 Temmuz -19 Ağustos tarihleri arasında üretim yapmayacağı, bu dönemde nöbetçi personel ile sadece bakım ve revizyon çalışmaları gerçekleştirileceği bildirildi. Koç Holding grubunda yer alan Türk Traktör ve Ziraat Mak. A.Ş. de borsaya gönderdiği açıklamada, yıllık izin nedeniyle üretime ara verdiğini, bu dönemde nöbetçi personel ile mutat bakım, onarım ve revizyon çalışmaları yapılacağını bildirdi Bak şimdi sana yapıcağın işlem sırasını veriyorum.Aç telefonu Tofaşa(istersen sana öm den yollarım yada sen int sitesinden bulursun).Ve ordaki operatöre sor geçen hafta perşembe günü Doblo-Albea ve MCV çalışanları izine çıktımı diyerek.Sonra alıcağın cevapla dumur ol ve bana cep nonu at ki sana giden kontör kadar geri göndereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 recall sen kim oluyorsun ki mesela adama sana durduk yere bir şeyler uydurmak için çabalasın. son günlerde bir çok başlıkta gördüğüm gerçek bir forum trollüsün. önce türkçe konuşamıyorum, ashley diye sevgilim var bıdı bıdı yarı türkçe / half english (sen daha better anla diye böyle yazdım) bir topicte coşuyorsun, sonra kendi açtığın bir topicte çatır çatır yazıyorsun herşeyi türkçe. şimdi de gelmiş adama annenden mi duydun falan diyorsun? acilen 18den gün alman dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 recall, buyur kapak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Vazgeçtim abi kızdan falan bende böyle bi aile mevcut oldukça hayatım iş ev bilgisayar üçgeninden ibaret olamıyacak.Hani babamı verseler elim bir kaşık suda gözümü kırpmadan boğucam.O derece oldu artık.Bıraksın gitsin de kurtulsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bence deme böyle ilerde pişman olursun baban sonucta ne olursa olsun. Edit: Sana yasattıklarını simdi hatırladım istedigini de hakkındır:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar