Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KASDAV'a bir iki!!!

RaistlinMajere

Öne çıkan mesajlar

18 Mart Salı ve 19 Mart Çarşamba günleri elemeleri olacak yarışmaya herkesi davet etmekte orada buluşup "çıbal!" diye(ÇBAL) diye bağırmaya teşvik ediyorum
süffer geyik olur düşüncesindeyim ilk defa gidiyor olmama rağmen

buarada okulumuzun grubu da yorum dalında Sweet Dreams'i söyleyecekler ve de gayet güzel olmuş(solistimizin hayvanlığını da bir görseniz zaten ölüğrsünüğz tahminimce)

geçen sene 3. olduk(belki 2. hatırlamıyorum)
bu sene daha iyi bir dereceyi hedefleyerek katılıyoruz(gaz modundayım biraz)
18 Mart günü sahne alacağoız
aynı gün sahne alacak okullkarı da bir yazsanız
sonra da gelewcek olanlar nicklerini bi yazsa çok memnun oılurumj

ha b,i de
bilet fiyatı 7.000.000
Bostancı Gösteri Merkezi
Giriş 14.30
Başlangıç 16.30
Bitiş 20.00 (söylendiğine göre)

19 mart ıolaytından eömin depğilim ama olsun yazmış olayım bewn.[hline]
With their tanks and their bombs
and their bombs and their guns
In your head in your head
They are dying
The Cranberries-Zombie

Sosyal ağlarda paylaş

pff bizim okul müdürün aptallığı yüzünden katılmıyor. Geçen sene çok olay çıkarmışız (vefa a.l)

geçen sene ilk 2 ödül bize verilmişti finalde eheh ne güzeldi :)

bu arada dans dalında kimler katılıyor bu sene haberiniz var mı ;)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
Sosyal ağlarda paylaş

Edit=ne kim kaç ?
çıkışta wefayla maltepe kavga etmişti nedense.
mal mal maltepe.
öbürleri de bozacı geyiğiyle karşılık werdi. ehe ne güzel bi akşamdı..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

[Bu mesaj Sly-One tarafından 16 Mart 2003 11:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet vefayla atışma olmuştu. ilginçti. nedenini ben de hatırlamıyorum ama onlar başlamıştı nedense... 3 ödül aldığımızdan olabilir. :p
[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki:
emlamı yad aincirli biskrem rullaz

[Bu mesaj Sly-One tarafından 16 Mart 2003 11:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

vefanın geçen sene asşmışbirkadroyla geldiği söyleniyor bilmiyorum açıkçası
bu sene bizdebiletsatabilmekiçin neleryaptık müdürçıktı falan "bu vatanibirgörevdir" falan diyecekti neredeyse

neyseyarın ben geliyorum gelenlerlefalan belkikarşılaşırızama tabibenkimsenin tipinibilmediğimden...
(boşluk koyma gibi bir sorunum var mazur görün)[hline]
They are dying
The Cranberries-Zombie

Sosyal ağlarda paylaş

her ne kadar kendi topicimi kendim dolduruyorum gibi bir hisse kapılsam da kendi yorumlarımı yazmaktan geri kalmayacağım

[hline]
Cağaloğlu'nun Metallica-One çalması güzel bir olaydı her ne kadar başarılı olamasalar da-Keman sanki parçadan ayrı çalınıyormuş gibi bir his uyandırmıştı bende
[hline]
Kadıköy Anadolu Meslek Lisesi kendi bestesini yorumladı v bnece mükemmel oldu,finale kalanbildiler mi bilmiyorum
[hline]
Adnan Menderes'in de Iron Maiden cover ı çalması güzel bir olaydı bence başarılı da çaldılar solistin performansı da süğper di kendimi metal konserinde gibi hissettim(kollonlara ayak koyup falan söylemeler vs.)
[hline]
aldığım notlardan çıkarabildiğim kadarıyla Şehremini Lisesi'nin parçası çok güzel olmasa da Shane Performansı'nın güzeşl oldupunu yazmışım not defterine(hatırlayamıyorum şu anda)
[hline]
Kazım Bişmen in yorum da vokal güzeldi ama bence fazla bağırdı vokalist
bestesi de havaya soktu herkesi ama girişi falan çok uzun olduğu içn resmen sıktı insanı
[hline]
Ümraniye Anadolu nun parçası falan değil ama baterist i süperdi başlarda biraz cross falan kaçırdı ama sonra hızlı ve teknik olarak başarılı çaldı(tipi de süperdi dReam Theater sweat+punk tipi sarı saçlar falan)
[hline]
Fenerbahçe'nin back vokali çok sırttı ykarıda yazdığım keman gibi sanki tek başına söylüyormuş gibi çıktı-biz de kavgadan döndük fenerbahçe ile:)
[hline]
Emma Shpalin'in bir parçası yorumlkadı bnir okul ismini unuttum şimdi bence çok da güzel oldu bayan vokal in ve geri vokalin enfesliği
[hline]
Kartal Anadolu'nun seyircisi çok fazlaydı biraz da ezdiler aslında bizi doğruyu söylemek gerekirse
parçaları da fena değil di ama o kadar çok alkışı hakketmedi bence
[hline]
En son çıkan İstanbul Lisesi izlemeye kalanlara çok güzel bir ziyafet verdi Muse-Showbiz'i yorumladılar ve bence kesinlikle finaldeler

birtkaç enstantene var yazayım dedim
[hline]
Murat Başaran ilk slow şarkısını söylerken bizim okulun uçuk gençleri botlarını çıkarıp havada salladılar:))
[hline]
Metallica-One çalınırken headbang yapmakta boynumuz ağrıdı+yine bu uçuk gençler parça sırasında pantolonlarını indirip sahneye k.ıclarını salladılar:)))
[hline]
Çağrıbey olarak oldukça büyük bir kadroyla geldik salonu bayağı bir inlettik parçamızı da çok güzel yorumladı vokalist
seyredenler adamın yapısını görmüşlerdir herhalde:)
Mikrofonu ayarlayamadan grup parçaya girdiği için sesi bütün salonu inletti bestesi de çok güzeldi seyirci olarak da hep beraber nakaratı tekrar etmemiz dde kayda değer bir olaydı
[hline]
Ümraniye Anadolu nunn bizim okuldan klavye istediği söylendi bizim hoca tarafından
vermişiz galiba klavye(ciddiye almıyolar ki kaarrrrdeşiimmmmm)
[hline]
İStanbul Lisesi en son çıktığında salon bomboştu onların tezarühatını biz yaptık :)
[hline]
Köy Hizmetleri'nin vokalisti sahnede parçanın sözlerini unuttu biz de gülelim mi ağlayalım mı anlayamadık
seyirci de salonu boş bulup halay moduna falan geçiyordu
sly a baktım ama tipini hatırlayamadığım için bulamadım
[hline]
Gelenler görmüştür ama yine de söyleyeyim oldukça büyük bir pankart ımız vardı ve büyüklşüğünden dolayı sürekli düştü
[hline]
Bu arada Çağrıbey ilk gün çıkan 2 grupla birlikte tam puan alarak finale kaldı buradan tebriklerinizxi bekliyorum

Final de bu perşembe yapılacak biz çok iyi hazırlanıyoruz
hepinizi bekliyoruz bu arada bu sefer buluşalım derim ben

Bilet fiyatları 9 milyon

Sly-one sen lise 2 lerden Arda Baklavacı diye birini tanıyormusun bi pm atsana[hline]
They are dying
The Cranberries-Zombie

Sosyal ağlarda paylaş

arcane laf atmadım sadece sebebini sorarken hafif bir nükte atayım dedim
yanlış anlaşılıyorsa da özür dilerim

tepkiye hazır önyargılı bir toplum olmuşuz da haberim yok[hline]
They are dying
The Cranberries-Zombie

Sosyal ağlarda paylaş

eheh kimse bizim okul hakkında konusmamış... Keal nasıldı sizce? bi fikrinizi alayım, kendi bestemizle ve star sailor'un misguided fool cover'ı ile katılmıştık..?(finale kalmışız)

[Bu mesaj ReaperXS tarafından 22 Mart 2003 17:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

fiz :)
harbi süperdi:D

Emma Shaplin süperdi

Kartal'ın seyircisi çok iyiydi bizi biraz olsun bastırabilen tek okuldu diyeyim ben anlayın yani

perşembe günü kim gelir kim kalır bilmiyorum ama şunu yazayım ben beni bulmak isteyen orada bulsun
saat 16.30 da kapılar açılıyor
gecikme falan koysak 17.20 gibi ilk grup bile çıksak bostancı nın kafe sinin önünde olurum
altımda siyah kot üstümde siyah bir Che t-shirt ü ve istünde de önü açık krem rengi gömlek olur
5 dk. falan beklerim orada sonra geri giderim gelenler falan olursa buluşabiliriz yani(yanımda sarışın bir arkadaşım olabilir)
adım Yiğit boyum 1.71

her neyse biz feci gaza geldik haberiniz ola[hline]
They are dying
The Cranberries-Zombie

Sosyal ağlarda paylaş

korna ne ya
kim onlar ?
korn var benim bildiğim[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...