eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 vay be. hayırlı olsun der eğlenceli bir lig bizleri bekliyor diye de tahminimi yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bu haberi yalanlamıştı sinan engin :S ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 lütfen nobre satılsın yerine fatih tekke gelsin. lütfen yönetim rica ediyorum duy sesimi. boboyla fatih tekke bir de holosko aman yarabbi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 gelmez bence yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 yazik olur fatihime, besiktastan bir cacik olmaz, SEBA yi kovu ya bu tribunler bu LANET 100 sene bizi birakmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ya gelsin ya Türkiye'de en beğendiğim forvet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Recall06 said: yazik olur fatihime, besiktastan bir cacik olmaz, SEBA yi kovu ya bu tribunler bu LANET 100 sene bizi birakmaz Ne alaka 100.yılda eze eze şampiyon olduk, sonra ki seneler bunlara çok dediler bu şampiyonluk:) hakemlerin yanlı kararlarıyla güme gtitt, ha çok iyi topta oynamadık ama diğer büyükler ne kadar oynadıysa bizde oynadık:) gerçi top oynamadıktan sonra şampiyonlukta faso fiso , ha gelirler falan süper de . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Yok yaw 100. yılda iyiydik bence .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 100.yılınız hariç,ulan beşiktaş hak etti bu sene şampiyon olmayı yaw denilen bir sene olmadı (100.yıldan sonra) fatih tekke 1 ay önce fenere geliodu şimdi beşiktaşa mı geliomuş. rusya olmadı tabi zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ntvspor yazdığına göre.. bobo gidicek demek ki görünen o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 aynısını yazdım zaten, şampiyonluğu hak edicek top oynamadık fakat diğerleri ne kadar top oynadıysa okdar oynadık bizde, maçlar alınsın kaç takım kaç maçta iyi oynamış diye eşit çıkar 1-2 fazla olur belki birisi.Beşiktaşın 100.yıl , Galatasaryın şampiyonluklar serisindeki son şampiyonluğu ( 4. şampiyonluk) bunlar müthişti izlemesi ayrı keyifti maçlarını ikisininde, fakat diğer şampiyonluklar ortada öylecene işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 akıllı transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Bobo kalsın nobreyi satsınlar bu adamıda alsınlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 OLursa böyle bi transfer muhtemelen bobo gider eğer cidden göndermeyi düşünüyolarsa, zaten 8yabancı var , nobre yerli statüsünde diil mi? böylece 1 yabancı eksilmiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 sırf yabancı kontenjanı açılsın diye bobo gönderilmez bu takımdan. ne biçim yorum yapıyorsun. ayrıca nobre yerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Benim fikrim kaliteli Türk oyuncuları elinde tutacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bence bobo gitmeli, gitmezse yedek kalır. fatih tekke ve holosko harika bir ikili oluşturur gibime geliyo. edit: tüh ya transfer kesin değilmiş. son aşama diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Bobo kalacaksa Tekke'yi almanın hiçbir anlamı yok. BJK yönetimi bile bu kadar çapsız olamaz. O zaman muhtemelen Bobo kesin yolcu demektir galiba mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bobo gönderilir mi ya? bobodan bahsediyoruz. adam zaten dinamo kiev'e gitmem dedi. hadi onu geçtim daha iki gün önce isnan engin göndermicez beklentilerimiz çok büyük bu sezon kendisinden dedi. iyice yalancı oldu bu adam da he. neyse kaldı 2 sene, çile bülbülüm çile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Bobo'yu göndermezler,adam kendi dedi burada mutluyum taraftar beni seviyor gitmek istemiyorum fakat külüp göndermek isterse Fransa'ya gitmek isterim diye. Madem satacaklar Gerets istiyordu işte satsınlar adam gibi bir fiyata alsınlar Fatih Tekke'yi,ha değer mi genç ve çok yetenekli bir adamı yollamaya,yollanmaz. Bobo'nun en az 1-2 sezon daha bu takımda durması gerek,yönetim yollarsa onlara kafam girsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 maelstrom said: sırf yabancı kontenjanı açılsın diye bobo gönderilmez bu takımdan. ne biçim yorum yapıyorsun. ayrıca nobre yerli Sırf yabancı kontenjanı açılsın diye bobo gönderilir mi yazmışım, önce oku yazdıklarımı, ortada bi transfer var fatih tekke , kaliteli bi golcü, senin elinde de bobo,holosko,tello,delgado,cisse,sivok,zaptochny,seriç toplam 8 yabancı avr bunlardan 2 si kesin yedek beklicek kurallara göre. ve forvetine fatih tekkeyi almak istiyosun, defanstan mı adam göndersinler.İyi bi fiyat gelirse tabi ki bobo gönderilir diyorum , zaten 2 tane yabancının dışarıda olmasından başı yanıcak beşiktaşın bu sene..tekrar yazıyorum forvete fatih tekke alınırsa bobo nun satılma durumu söz konusu olması normal,fakat zaten 2tane yabancı yedekli bi kadro huzursuzluktan başka bişeye sebep olmaz.Yukarıda saydığım isimlerden kimler yedeğe çıkarılabilir bi bakın isterseniz, defanstakilerin alternatifi yok, cisse ,tello, delgado aynı şekilde , forvetlerden gelicek yedekler yine , bobo yedek olur bu sene muhtemelen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 hayır muhtemelen sivok ya da seric yedeğe çekilecek ve bobo holosko ikilisi forvette oynayacak. olmadı holosko sağda bobo nobre forvette oynar. seriç nedir zaten yedek ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Mumu sivok bizim en pahalı transferimiz diil mi? zapotocny ile bu adam defansı düzeltsinler diye alınmadı mı, şimdi nasıl yedek bırakıcaklar bu adamı, seriç kısmına katılıyorum fakat sol bek kim oynucak , oynasa tello , aydın sol açık, bu kezde alternarif kalmıyo.hadi seriç etti 1 , 1 yabancı daha koyucaz kenara mecburen. ayrıca sivok yedek kalamaz çünkü zapotocny dne farkı geriden oyun kurabilen bi adam, hazırlık maçlarında da izledim arkadan ayağa top atabilen bi oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 gökhan zan - zapotocny ikilisinin oynayacağını düşünüyorum açıkcası. aslında cisse gönderilebilir. sivok ön libero oynayan bir adam zaten normalde. doğal olarak sivok serdar kurtuluş uğur inceman gibi adamlar cissenin boşluğunu doldurur. hem bu sayede holosko bobo ve nobreden faydalanabiliriz. bobo ve nobre ileri ikilide çok uyumlular ve holosko da onlara katılabilir. tabi bu durumda serdar özkan harcanacak malesef. son çare olarak nobre yedek bobo holosko forvet oynar. fatih tekke gelirse kim oynayacak? niye alıyorlar yani. nobre gönerilecekse kabul fakat fatih tekkeyi alıp yedek oturtamazsın. bilmem ki şimdi düşününce ertuğrul'un işi zor açıkcası. nobre en zayıf halka seriç ile birlikte. cisseyi de onlara katabiliriz. gerçi seviyorum cisseyi de çok pas ahtası yaptığı zamanlar da oluyor. edit : taypo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar