Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ergenekon iddianamesi kabul edildi.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iddianame erimeye devam ediyor.
Danıştay saldırısınıu gerçekleştiren teröristin ergenekoncu olduğu ve babası konuştukça ergenekoncular tarafından babasına para aktarıldığını iddia etmiş sayın savcı.Bahsettiği para 100.000 ytl.
Dün yapılan açıklama ile bu paranın kaynağı açıklandı.(40.000 ytl emekli ikramiyesi.40.000ytl ev satılmış,16.000ytl danıştay saldırısında kullanılan araba satılmış)
Hayır benim anlamadığım koskoca savcı olmuşsun hiç aklına ulan bunlar buna para verecek olsa direk hesabına yatırmaz kasayla falan yaparlar sorusu gelmiyor mu?
Mesaj tarihi:
fatih sultan mehmet i ergenekoncularin oldurdugune dair belgeler var

fatihin yahudi kokenli (masonik olusumlara dikkat!) doktorunun ahzirladigi ilacla oldu

olayi gunlugune yazan yenicerilerden biri ilacin lavanta koktugunu yazmis ve umraniyede yapilan baskinlarda bir adet lavanta sisesi bulundu!

demek ki fatihi de ergenekoncular oldurmus!
Mesaj tarihi:
sir said:
tabi canım sürünüyoruz, bitiyoruz, batıyoruz..şeriat da gelmek üzere eli kulağında..o yüzden "efes" bugün en çok kar eden 10 şirketten biri, o yüzden ihracat 130 milyar dolara yaklaştı =)

e bizicmiyomuşizki gavur iciyomuş ordan kar etmiş işte aaa.

efeste iyidir hanı
Mesaj tarihi:
Burda konuşanlar , iddianame saçmalık zırva diyenler , okudularmı ? yoksa kendi takip ettikleri , sadece zayıf noktalarını haber yapan gazetelerin ya da medyanın haberleri ile kendi kendilerini tatmin mi ediyorlar ?

Sanıklar hakim karşısına çıktığında o delillere karşılık neler diyeceklerini göreceğiz , ozaman burda konuşursunuz. Kafanızda ergenekon yok , suçlu yok , bombalar cephanelikler hayali , danıştayda cinayet işlenmedi , susurluk karartılmadı vs. Acınacak haldesiniz , kendi siyasi görüşünüz yüzünüzden Türkiye'nin en büyük davasını küçümseyip hayal olarak görüryorsunuz. Bu tarz düşünenler karanlık geleceği hak ediyor.
Mesaj tarihi:
Tutuklanan herkes bu suçlardan hüküm giyerse her şeyin güllük gülistanlık olacağını düşünüyorsan sen de çok safsın. Bir çete bozulur, başkası kurulur... düzen devam ettikten sonra.
Mesaj tarihi:
Konumuz o değil , dediğin gibi olacak diye kimse hesap vermeyecek mi ? Mahkemeleri kaldıralım ozaman. Dediklerime karşı birşey diyeceksen söyle , demediklerime karşı cevap vermenin hiçbir manası yok.
Mesaj tarihi:
Türkiye'nin en büyük davası dediğin için Ergenekon'u tüm kötülüklerin anası gördüğünü sandım; o laflar o yüzdendi.

İddianame çok sağlam değil, ya gizli tanıklar çok sağlam olacak ya da ek deliller getirecek savcı sonradan. Mesela İlhan Selçuk'u çok sevdiğimden değil bir suçu varsa cezasını çeksin ama okuduğum kadarıyla saçmalıktan suçlanıyor; sonradan bir şey eklenirse mahkemede görürüz. keza MİT'in yalanladığı bir belge iddianameye eklenmiş.

Baş cuntacı Marmaris'de taşak yaparken bu tür davalar bana en basidinden komik geliyor, gerçeklerle yüzleşeceksek oradan başlayalım.
Mesaj tarihi:
Bu tarz davalarda , siyasi irade destek ve hakl desteği olmadan başarının tam anlamıyla sağlanamayacağını geçmişte çok gördük. Dün ntv de eski dgm savcısını da dinledim. Gazetelerde boy boy çıkan , tutuklular suçlarını bilmiyor vs. gibi haberlerin tamamen yalan ve kasıtlı olduğunu açıkça söylüyor. Olayın prosedürü belli diyor ve daha polis sorgularken suçlamaların önüne çıkarıldığını söylüyor. Kendi ifadesi ile birlikte tutanak hazırlanıp üstüne imza attırılıyor.

Dava birileri tarafından zayıflatılmaya çalışılıyor , eskiden susurluk davasında insanlar ışıkları söndürüp yakıyorlardı ama tam tersine hükümet devlet davayı karartmaya çalıştı , bugün tam tersi oluyor. Cidden yazık. TÜm olayları birleştirdiler vs. diyorlar , bağ varsa tabiki birleştirecekler. Bu zamana kadar bu tarz eylemler dosyalar birleşmediği için karartıldı sonucuna ulaşılamadı. Ağzı olan konuşuyor.
Mesaj tarihi:
Bir tek bu davada süreç tartışılmıyor son dönemde özellikle Anayasa Mahkemesi kararlarını tartışmayan kalmadı; yargıya güven bir kez kaybolduktan sonra yeniden sağlamak zor, ayrıca milletin ağzı torba değil ki büzesin. Eğer belirli amaçlarla dezenformasyon yapılıyorsa bunun adı şerefsizliktir ama o kadar,bizim basının her çeşidinde sürekli görüyorum; yeni bir durum değil.
Mesaj tarihi:
iddeaname gecenler ne yazikki iddea dan oteye gidemiyor

cok ciddi suclamalar var onlari okuyoruz okey

de o suclamalarla ilgili deliller yok komik olan o

insanalrin birbirileri ile yaptigi telefon gorusmesinin iceriginden cok sayisi ile yapilan suclama var

"en iyi arkadasin cinayet isledi kesin seninde aprmagin vardir her gun konusmussunuz" tarzi suclamalar, darbe sakasi yapmissin her sakada %50 gercek payi vardir tarzi suclamalar, daha once islenen suc ile bu benzesiyor kesin sizin parmaginiz vardir tarzi suclamalar

cogunda delil yok sadece savcinin tahminleri var

ama dezenformasyon yapiyorsun diyip dezenformasyonun kralini yapiyorsun

adam suclamak kolay

bende seni vatana ihanetle sucluyorum burdan gungorendeki bombalari sen koydun

delilmi?
ne gerek var ben savciyim sucladiysam bir bildigim vardir hem gecen ay suc mahalline haftaici her gun gidip geldigini tespit ettik mobese kayitlarindan

aha demekki suclu sensin
buda delilim

aynen bole iste
Mesaj tarihi:
Balbay'i masasindaki davetiye yuzunden atiyolardi iceri asdf.

Gitmedim de diyor adam, ama masanda bulundu davetiye o zaman suclusun. Sacmalik ya.
Mesaj tarihi:
Bu dava bi halta bağlanmaz büyük ihtimalle, ama uzun seneler sürer.

Zaten çoğu ihtiyar adamalrın, müebbet yatmış gibi olurlar.

Dileğim, savcıılarımızın bu azmi tarikat örgütlenmelerini göçertmek için de göstermesi.
Mesaj tarihi:
onlar silahli orgutlenmiyor

silah almadigin surece ehr boku yapabilirsin iktidari destekliyorsan

yoksa masandaki mektup acicagini bile silah kabul edip alirlar iceri sucunu ogrenemeden olursun
Mesaj tarihi:
her zaman diyorum ikiside birbirinden kofti gazeteler,yalan yazan gazeteler sürekli zaman ve hürriyet gazeteleri ; ancak sadece Hürriyet okuyor olsaydım zaman gazetesine göz atmıyor olsaydım şu anda derdimki bu ergenekonda bir işler var bu olay ciddi falan , ama her gün alışkanlık haline getirdim zaman gazetesine de bakıyorum ve diyorumki bu ergenekon kofti çıkacak , 3-4 kişinin belkide işlediği ufak suçlar çıkacak, sadece zaman gazetesini okumakla bile bu işin esas perdesini insan biraz olsun görebiliyor.
Mesaj tarihi:
Horizon said:
Hayır canım olurmu , bu gerçek onun dışındaki herşey yalan. İddianame hayali idi ya , ama bu değil. Daha dava başlamadan hayali diyenlere sormak lazım.

Hiç mi kafanız çalışmıyor ya? Hiç mi şu "Mesajı Gönder" butonuna tıklamadan önce birazcık düşünmüyorsunuz?

İddianame SAÇMALIKTAN İBARET zaten, ona kimsenin lafı yok.. Ben şahsen böyle bir saçmalığa inanacak kadar aptal değilim ve ondan da önemlisi konuşurken arada "meee" sesleri çıkarmıyorum..

Burda kimse telefon görüşmeleri yalan demedi. İnsanlara yöneltilen iddialar yetersiz, desteksiz ve saçma dendi.

İnsanların karşı çıktığı şey telefon konuşmalarının böyle büyük bir suçlama için yeterli olmayacağı iken, telefon konuşmalarının gerçek olmadığının iddia edildiğini nasıl çıkardın?

edit: balans kibarlık ayarı
Mesaj tarihi:
Yok sir hatalısın, hükümete küfretmek gözaltı sebebiyse bomba atmak haydi haydi idam gerektirir.

Bi bağlayıverin bakalım şu paşalarla bombaları telefonlar/mesajlar dışında.
Mesaj tarihi:
SG-1 savcıya iletiriz sg-1 bey hemen olayları bağlamanızı istiyormuş ek iddianameyi geciktirmeyin diye. Aman geciktirmeyin yoksa iddianame yalan olacak paticikteki yersenekon inananlarının gözünde , ozaman da dava filan kalmaz Türkiye ayvayı yer aman.
  • Yeni Oluştur...